Ölüm Zamanı (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim, sonunda finalini getirebildim. Umarım beğenmişsinizdir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Okuyan arkadaşlarımın çoğu 2. öyküm olsa bile bu ilk öykünün bir bölüme daha ihtiyacı olduğunu belirtti. Sizce de daha düzgün bir final bölümü yazmam gerekiyor mu yoksa böylesi iyi mi? Yoksa 2. öykümün giriş bölümününden bir parça da içerecek olan daha düzgün bir bölüm daha ilave etmeyi düşünüyorum da. 14 bölüm olsun toplam da. Siz ne düşünüyorsunuz?
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

En sonunda söz verdiğim gibi ilk 2 bölümü okuyabildim. Yorum:

Enfes olmuş catboy kurgu gerçekten güzel. Bi ara vakit bulunca devamınıda okucam önce ilk bölümü okurum bırakırım dedim sonra tutamadım kendimi ikinci bölümde okudum şimdi bitmiş bi öyküye son tahmini yapmak burda biraz komik kaçıcağından böyle bir olaya girmicem ama hep yazdığın gibi güzel bi kurgu ve anlatım. Tebrik ederim seni başarılarının devamını dilerim. :clap:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

catboy7402 wrote:Okuyan arkadaşlarımın çoğu 2. öyküm olsa bile bu ilk öykünün bir bölüme daha ihtiyacı olduğunu belirtti. Sizce de daha düzgün bir final bölümü yazmam gerekiyor mu yoksa böylesi iyi mi? Yoksa 2. öykümün giriş bölümününden bir parça da içerecek olan daha düzgün bir bölüm daha ilave etmeyi düşünüyorum da. 14 bölüm olsun toplam da. Siz ne düşünüyorsunuz?
Doğruyu söylemek gerekirse finali bence tam yapamamışsın.Fakat önemli olan 2. sezonu nasıl başlatacağın :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bence de catboy7402 final daha iyi olabilirdi. Ama eline sağlık cidden güzel bir yazı olmuş ya sürükleyici yani sıkılmadım o kadar. İkinci sezon güzel olur herhalde. Birde sana şu kitap haline getirme mevzuunda birşeyler sylemek istiyorum. Bursada öğretim görevlisi arkadaşımın ailesi ve sana yardımı olacağını düşündüm. Hikayenin bir kopyasını ona gönderdim. Okuyup değerlendireceğini söyledi. Daha gerisi gelir ve beğenirse hatrı geçer dostları varmış. :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

E hadi bakalım Aegron... Ama aklında olsun bu tür işleri açıkça konuşmak iyi değildir. İşin içinde ticaret var sonuçta... Özel mesajla haberleşin birbirinizle Catboyla... Eğer iyi bir haber olursa o zaman burada duyurursunuz hepimiz seviniriz... : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Yok ya aslında bende özel mesaj atcaktım ama daha once forumda açık açık konusulduğu için böyle konuları catboy7402 paylaşıyor.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ben de 2. öykünün başına sakladığım sürprizi ilk öykünün sonuna ekleyeceğim 14. bölüme koymaya karar verdim. Yoksa herkes hsoul'un 5. aşamasından sonra şeytan'ın geleceğini unuttu mu ne? Gelen kişinin gerçekten de şeytan olduğuna inandınız mı? :)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sabırsızlık la bekliyoruz ne zaman çıkar peki :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Birinci kitabında sonunu getirdin be catboy artık ikinci kitabı bekliyoruz :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bu bölüm hiç beklemediğim bir şey oldu, emre ve serdar birer takım oluşturdular. bana çok aniden olmuş gibi geldi, bu kadar uzakken nasıl bu kadar kolay adapte olabildiler, anlayamadım :shock:

onun dışında her zamanki gibi güzeldi. yine bazı şeyler açığa kavuştu ve yeni sorular meydana çıktı. aynı zamanda serdar yeteneğini biraz daha geliştirdi, annesine her zaman ulaşabileceğini öğrendi.

ama bu tarikatta neyin nesi?

içimden bir ses ilerideki bölümlerde tarikatla ilgili daha fazla yazılar okuyacağımızı söylüyor. umarım ikinci bölüm en kısa zamanda gelir.

toptan yorum yazıyorum ilk bölüm değerlendirmesi için, iyiydi. gerek anlatım gerek konu okuyucuyu kendine bağlamayı biliyorsun catboy :-P

en yakın zamanda yeni yazılarını görme dileği ile... 8)
Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet catboy artık bunun arkasının gelmesi şart oldu yoksa millet sabırsızlıktan olecek cidden.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Söz verdiğim gibi okudum bugün :D

Neyse, çok güzel ve ekşınlı bir bölümdü.Zevkli ve hareketliydi.Meleklerin şerefsizliğini tahmin etmiştim :D O değil de Emre'nin Dönüşü (!) süper oldu :D

Bölüm de neredeyse hiç yazım hatası olmaması da ayrı bir güzellikti.Vardıysa da hatırlamıyorum.O da bölümü çok rahat okumamı sağladı :)

Uzun olmamasına rağmen uzun sürede ve zevklice okunan bir bölümdü.O da ayrı bir tattı (Fazla konuşma olduğu için öyle oldu galiba)

Emre ile görünmez canavarın savaşı çok zevkliydi :D Ama Emre'nin sonunda yine sadistlik yaparak boyun kırması bana Emre'nin Dönüşü'nün bitebileceğini düşündürttü.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Üçleme olacak Ölüm Zamanı'nın ilk kitabının ismi hakkında yorumların nelerdir? sizce uydun olmuş mu?
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bence şeytan kanı uygun olmuş, çünkü ilk bölümde bütün hikaye bunun üzerine dönüyor :roll:
Image
Post Reply