Gerek duy atık Catboy umuz gelmedi dedirtme bizecatboy wrote:Ben daha facebook'a üye değilim bile, gerek duymadım hiç...
Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

.
Ã?eşitli başlıklara cevap yazmaya çalışmaktan kendi oynattığım oyunlara yetiştiremiyorum arkadaşlar. Bir yandan da haftasonu oyunuma yeni bir karakter hazırlamakla meşgulüm; oldukça alengirli; Arcane Tricskter adayı bir rogue(3)/wizard(3) yapıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor gibi gelmeye başladı, yetmiyor sanki.
.
Ã?eşitli başlıklara cevap yazmaya çalışmaktan kendi oynattığım oyunlara yetiştiremiyorum arkadaşlar. Bir yandan da haftasonu oyunuma yeni bir karakter hazırlamakla meşgulüm; oldukça alengirli; Arcane Tricskter adayı bir rogue(3)/wizard(3) yapıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor gibi gelmeye başladı, yetmiyor sanki.
.
3.5 Pathfinder mı oynuyorsunuz yoksa?dwaxer wrote:.
Ã?eşitli başlıklara cevap yazmaya çalışmaktan kendi oynattığım oyunlara yetiştiremiyorum arkadaşlar. Bir yandan da haftasonu oyunuma yeni bir karakter hazırlamakla meşgulüm; oldukça alengirli; Arcane Tricskter adayı bir rogue(3)/wizard(3) yapıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor gibi gelmeye başladı, yetmiyor sanki. :mrgreen:
.
devrimk wrote:3.5 Pathfinder mı oynuyorsunuz yoksa?
Evet house rule ile tatlandırılmış Pathfinder. Yalnız Arcane Tricster'den vazgeçtim normal rogue'a döndüm.
......................
Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum:
Forum içinde oynamak için bir tür futbol ya da amerikan futbolu tarzında koçluk oyunu düşünüyorum. Deataylar henüz hiç belli değil ama mantık şu: herkes takımını oluşturacak ve bir lig oluşturacağız, takımlar kendi aralarında maç edecek, bakalım kim kazanacak vs. Biraz strateji, biraz da şans oyunu.
Benim aklımda iki konsept var, kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum: tercihiniz hangisi olur veya başka fikir varsa ortaya atınız, tartışıp en çok ilgi gören yönde fikir geliştiririz.
Unutmayın sizler takımın sahibi olacaksınız oyuncuları seçeceksiniz, siz çıkıp oynamayacaksınız. Sadece şu oyuncuyu şu rakibe sürüyorum ya da şu oyuncum bunu bunu yapsın diye kabaca taktik geliştirebilirsiniz ama tabii olaylara anında müdahale edemezsiniz; takımın koçu olacaksınız yani teknik direktör.
Konsept fikirlerim:
1-Hepimiz büyücü, paladin vs olmayı seçeriz ve oluşturduğumuz spor takımına D&D yaratıklarını koyarız. Chaotic ya da lawfull durumuna göre goblinden tut da cehennem yaratıklarına, devlere, ejderlere kadar (tabii baştan düşük yaratıklar, para kazandıkça kaliteli tranferler) çeşitli yaratıklarla kurarız takımı. Tabii hepsinin değişik yetenekleri olacak.
2-Hepimiz bir tür bilim adamı oluruz: Robotik, genetik vs ve takımı yaptığımız robotlar ya da biyonik sporcular, mechler vs ile oynatırız.
Fikirleri ve yorumları bekliyorum.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hanidir sitenin Rol Yapma Alanı bölümü aktif durumda değil Marlong Tehdidine devam edebilirdik ama yarım kaldı bir kere herkes dağıldı bu yüzden yeni bir oyuna başlayalım diyorum. Sistem olarak mı? Dwaxer D&D sistemini kullanabiliriz diye düşünüyorum. Sitedeki çoğu kişi katılabilir tamamıyla türkçe bir kaynak ve direk okuyup tek başınıza bile anlayabilirsiniz. Katılacak kişiler varsa lütfen belirtsin..
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Siteden oynamak gerçekten işkence oluyor. Yazmayanlar, siteye girmeyenler, bütün olayı kaçıranlar vs.Aegron Linwelin wrote:Hanidir sitenin Rol Yapma Alanı bölümü aktif durumda değil Marlong Tehdidine devam edebilirdik ama yarım kaldı bir kere herkes dağıldı bu yüzden yeni bir oyuna başlayalım diyorum. Sistem olarak mı? Dwaxer D&D sistemini kullanabiliriz diye düşünüyorum. Sitedeki çoğu kişi katılabilir tamamıyla türkçe bir kaynak ve direk okuyup tek başınıza bile anlayabilirsiniz. Katılacak kişiler varsa lütfen belirtsin..
Bence FRP World resmi olarak Google Wave olayına bir el atmalı ve DM'lere şifresi verilen frpworldgm1 / frpworldgm2 vs @googlewave.com adresiylen daha kolay ve rahat şekilde oynayabilmeliyiz bence
yeminer@gmail.com
Birisi beni davet edebilir mi ya. Merak ettim ne menem birşeydir bu mahlukatı googılüü wawe 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Gönderdim davetiye.yeminer wrote:yeminer@gmail.comBirisi beni davet edebilir mi ya. Merak ettim ne menem birşeydir bu mahlukatı googılüü wawe
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
alenthasb@googlewave.com eklersen iyi olur yeminer. Biz de oynanacak oyunların genel kurallarını tartışıyorduk, eğer bir fikrin varsa bunu açtığımız wave'de dile getirebilirsin.yeminer wrote:yeminer@gmail.comBirisi beni davet edebilir mi ya. Merak ettim ne menem birşeydir bu mahlukatı googılüü wawe
Bu arada kurallar wave'inden bir görüntü:

Gördüğünüz gibi occultsearcher yazdığım blipe noktasal olarak hiç bir post kirliliği olmadan yorumunu yazmış ve ben de ona göre yazımı düzenlemişim. Herkes kurallar üzerinde hemfikir olduğunda bu yorum kısımları simge durumuna küçültülecek ve karşımızda sadece kurallar olacak.
Saygı duyarım, ama denemeden reddetme bence hemen.Aegron Linwelin wrote:Alenthes siteden oynamak daha mantıklı bence.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Moonwhisper
- Kullanıcı

bliskierig@gmail.com adresine google wave davetiyesi yollayabilecek olan varsa çok müteşekkir olurum kendilerine