Ocakbaşı Nostaljileri (Tanıtım - Yorumlar - Öne

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok ben tahmin edemedim sifreyi zaten genellikle kotuyumdur bu tur tahminlerde bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

KEyifli bir reportaj olmuş hakikatten. Ama daha uzun olmasını beklerdik okurken eğleniyorduk :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

mesela ben Edmond sayesinde bu siteyi keşfettiğini bilmiyordum, Aegron ile ilgili bir sürü bilmediğim yeni şey öğrendim :)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aslında baya uzundu da ben kestim içinden parça parça.. :) ÖZellikle sistem konusunda baya uzatmışım neredeyse bir A4'ün tamamı kadardı. Yine de çok eğlendim. Yorumlarından dolayı herkese çok teşekkür ederim
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Keşke daha uzun olsaymış Aegron, uzun olması okunabilirliğini etkisiz kılmıyor bir metinin eğer güzel olursa.

Güzel bir röpörtaj olmuş, biraz dnd kısımlarını daha fazla görmek isterdim kendi adıma ama aegron kendi kesmiş onları ne yapalım =) Kısaca keyifli hoş bir röpörtaj olmuş. Ocakbaşı Nostaljilerinin devamını beklerken, Büyücüler adlı hikayesinin de devamını bekliyoruz catboydan buradan hatırlatayım dedim.

Ellerinize sağlık bu güzel çalışmaların devamının gelmesi dileğiyle.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Kısa kesmemin bir nedeni de benden sistem detaylarını değil sadece sevdiğim sistemlerin sorulmuş olmasıda oldu. Cevabı yazdıktan sonra ayrıntıların soruya çok abes kaçtığını düşündüğüm için sildim. Sağlık olsun. Zaten bilgi bankasında bir problem olmassa bir iki haftaya oldukça çok şey paylaşmayı planlıyorum ;)
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim cok hosuma giden bir bolum oldu. Acikcasi en cok katildigim tanim Efla'nin tanimi, Aegron, sitede dolasan gezgin bir ozani andiriyor benim gozumde de... Aslinda bu acidan benim karakterime de yakin kisilerden birisi.

Bunun disinda sitede ne kadar sure gecerse gecsin, hep genc hayal ettigim insanlar var, acikcasi Aegron da su anda onlardan birisi gibi gorunuyor. Ne kadar yil gecerse gecsin, hep etrafindaki insanlara gencligi hatirlatacak diye dusunuyorum. Umarim da oyle olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Image

Beklenmedik konuklar çoğu zaman "içten" gelirler...
Post Reply