Devrimk bu resim güzel ama korkunç; ben Zack'in daha sevimli olduğunu düşünüyorum.
Bütün grup sevimli bence; keşke ressamlık yeteneğim fazla olsaydı, hepinizi bir masa başında, "Shrek" filmlerindeki karakterleri andıran bir konseptte çizebilseydim.
dwaxer wrote:Devrimk bu resim güzel ama korkunç; :mrgreen: ben Zack'in daha sevimli olduğunu düşünüyorum.
Bütün grup sevimli bence; keşke ressamlık yeteneğim fazla olsaydı, hepinizi bir masa başında, "Shrek" filmlerindeki karakterleri andıran bir konseptte çizebilseydim.
.
Elbise kılık kıyafet olarak düşündüm, diğeri biraz fazla elit.
Dwaxer herkese gizlenmeli kılık değiştirmeli eşya vermişin bana dayak aleti. Oldu mu şimdi? Pasifist zombiyim ben.
dwaxer wrote:Devrimk bu resim güzel ama korkunç; ben Zack'in daha sevimli olduğunu düşünüyorum.
.
Elbise kılık kıyafet olarak düşündüm, diğeri biraz fazla elit.
Dwaxer herkese gizlenmeli kılık değiştirmeli eşya vermişin bana dayak aleti. Oldu mu şimdi? Pasifist zombiyim ben.
Evet çok kıl hediyeler uydurdum ama! Sizin gruba yakışır
Evet arkadaşlar bu aşamada her birinizin karakterini geliştireceğiz.
Herkesin karakter özelliklerine dağıtmak için toplam 7 puanı var
Unutmayınız: 0'dan 1'e yükseltmek 1 puan ama 1'den 2'ye yükseltmek için 2 puan yatırmalısınız. Buna göre 2'den 3'e yükseltmek 3 puan, 3'ten 4'e 4 ve 4'ten 5'e yükseltmek için de 5 puan yatırmak gerekir.
Kural: kaç puana yükselecekse o puan kadar harcama yapılmalı; örneğin -4'ten -3'e yükselirken 3 puan. Bir de -1'den 0'a yükselmek 1 puan.
Herkes bir zahmet hangi özelliklerini yükselttiğini yazsın.
Olasel Hayalet, sen Güç özelliğini yükseltemezsin, onu ben idare edeceğim. Sana bir bonus vereceğimi söylemiştim o da senin Güç:+1 artarak -4 yaptım, böylece telekinezi zarların da +1 yükselmiş olacak.
can puanlarınızı da karakter tipine uygun olarak 4 ile 10 arasında arttırdım.
Ya harita güzeldi ama Photoshop bana bazı uyarılarda bulundu büyük bir JPEG üzerine küçük layer atıyorum diye sanırım, "emin misin iki resim aynı değil" filan dedi, ben önemsemedim ama daha sonra imageshucktan yükleyemedim hata verdi. Üstelik artık bütün resim yüklemelere hata veriyor; ayarları bozdum sanırım, nasıl düzelteceğim bir yardım?
Aegron Linwelin wrote:"Hey Jack şuradaki güzel bayanı görüyor musun? Evet bende görmüyorum tamam git ve şimdi güzel bir bayan bul kendine.. O telefon bana tamam mı?"
Yalnız bu esprilerden biraz da burda görmek istiyoruz. (yoksa diziden arak tek atımlık barut muydu bu? )
Aegron Linwelin wrote:"Hey Jack şuradaki güzel bayanı görüyor musun? Evet bende görmüyorum tamam git ve şimdi güzel bir bayan bul kendine.. O telefon bana tamam mı?"
Yalnız bu esprilerden biraz da burda görmek istiyoruz. (yoksa diziden arak tek atımlık barut muydu bu? )
Ehehe iyiydi bu. Ama bizimkindede "Kemiketor size parmağını versin" de koptum ben
Dizide böyle bir şey görmedim hiç
Tamam tamam aslına bakarsan oyunda espiri yapmak bana biraz garip gelmişti başta ama tamam bundan sonra denerim
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
.
Bazı arkadaşlar da o kadar benimsedi ki, diğer oyunlarda da işi espriye vurmaya başladılar.
aslında Bu EB sistemini düzgün ayarlayıp birikenleri jokere çevirebilmek, istediğiniz anda kullanmak vs gibi seçenekleri düşündüm ama zaten forum oyunu oynuyoruz, iyice yavaşlamasın dedim, vazgeçtim.
Tahminim artık oyunlar bir müddet böyle espri ekseninde ilerler; Otostopçunun Galaksi rehberi, D&D ozanlar grubu, Rapçi çete savaşları vs oyunlar gelebilir