sihirli yüzük akademisi açıldı.

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama yani birileri öle yazısı kaybolmayan yüzük çıkarıp işte tek yüzük diye satıyor tüketicilerin kandırılması söz konusu yani bence biz bu adamların foyasını ortaya çıkaralım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yüzük için krom kullanılırsa ağır olurki buda kimse sevmez.Ama gümüş olacak bir yüzük herkesin aklına gelmiştir sanırım...
Isıya göre renk değiştiren mineraller var.Bunu heryerde duymuş yada görmüş olmanız lazım renk değiştiren yüzükler burdaa diye çığırır bazı tezgah sahıpleri....
şimid gelelim asıl konuya yapılan gümüş yüzük yada altın yüzüğün parmak içine gelen kısmına bu rekli minerallerden konulşarak yapılmış figürler yüzügün üstündende görünmeli ki renk açığa çıktığında işaretler belirginleşsin...Buradaki önemli kısım mineraller parmağa temas edecek ve yüzüğün rengi ile aynı olacak ki ısı ile renk değiştirdiğinde yazılar ortaya çıksın...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Güzel yazılar üzerine oldukça teori ürettik. şimdi Tek Yüzük Ar-Ge çalışmalarımızı biraz da yüzüğün nasıl olup da her parmağa uydurabileceğimizi düşünebiliriz.
Taşlar unutana dek...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Yapılacak yüzük eğer her parmağa uyacak ise bunun maliyeti çok fazla olur.Amaç tek yüzük yapmaksa sonuçlarına razı olunması gerekli...
Her parmağa göre uyacak bir yüzük için yine metalden vazgeçilmemelidir.Zira yapılan yüzükteki küçük bir raylı sistem ile her parmağa oturacak boyutta yapılması mümkündür...
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bence yazıların parmağa görününce görünür olması bile süper bir özellik bu bile yetebilir. Ve şu tek yüzük satıyom diyenlerin yalanlarını ortaya çıkarırız vallahi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

şimdi ben birşeye dikkat çekmek istiyorum: teorileriniz süper, sahte(!)
sihirli yüzük konularında bizim dünyamız için çok başarılı(öv bakalım arkasından ne gelecek..)fakat ben GERÃ?EK sihirli yüzükler hakkında tartışalım birazda diyorum güçleri hakkında tek yüzük nelere maloldu gördünüz .. ben buradaki ironiye bayılıyorum(boromir demişti):
bukadar çaba, bu kadar küçük birşey için..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bu dünyada bu tarz bır yüüzk olamyacak diye bir şey yok.Mademki forum sihirli yuzuk dıye acıldı ben nasıl yapıldıgını anlattım...
Gerisi bence bos...
teorileriniz süper, sahte(!)
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

iyi öyle olsun nasıl isterseniz.. :roll: :?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hi ho ha ama zaten bütün çabalarımız küçük şeyler için değil mi yaaa??? Hem onca insan kandırılıp o yüzüğü almıyo mu sankim???? Bi de onu düşünmek lazım değil mi??? Onlara o yüzüğün zannettikleri şey olmadığını göstermeliyiz. : ))
HARBE GİDEN
Palisdan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Palisdan »

Bu başlıkta biraz 'teknoyüzükleri' tartıştık. Ray sistemi hiç fena değil.
Bu durumda yüzüğün sihirli özellikleri hariç tamamlamış olduk. Fakat sihirli yüzükler üzerine konuşmaya başlarsak konuyu dağıtmış oluruz. Ben en iyisi Büyücülük Kulesi'ne sihirli yüzükler üzerine bir başlık açayım, konu tutmadı derseniz nasıl olsa değiştirirsiniz. :)
Taşlar unutana dek...
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

yüzügün içine bu özelliklere uyacak bir sıvı koyulur ona kırmızı bir madde katılır. yüzüğün içinde belli bir. boşluk olur. yani yüzüğün içi delik :) yüzüğü ateşe koyduğumuzda altın ısıyı iletir sıvı genleşir yazıları doldurur falan diyecem ama yazının orası nasıl dolaca ;p abi boşuna tartışmayın akıl ermio walla çok zor yapılacaksa da yüzüş görünüşünden bazı özellikleri gider yazı kısmı şeşfaf olur :)
"For Blood And Honor"
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Blasted wrote:
imzana baktım... zaman senin değil Lordum olan Dragonfire'ındır seni bu konuda dikkatli olmaya çağırıyorum
çok zaman geçti çok şey değişti...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Dragonfly wrote:Bu dünyada bu tarz bır yüüzk olamyacak diye bir şey yok.Mademki forum sihirli yuzuk dıye acıldı ben nasıl yapıldıgını anlattım...
Gerisi bence bos...
teorileriniz süper, sahte(!)
ben öncelikle şunu belirtmek isterimki baya yazılmış olan tüm teorileri çok başarılı bulduğumu belirttim tamam gerekirse başka başlık açarım bu kadar laflarımın boş olduğunu da zannetmiyorum.. :(
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

Just_wiN wrote:
Blasted wrote:
imzana baktım... zaman senin değil Lordum olan Dragonfire'ındır seni bu konuda dikkatli olmaya çağırıyorum
Just_Win Dragonfire senin Lordun benim Lordum değil..
"For Blood And Honor"
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hi ho ha zaman kimsenin değildir o canlıdır. Ve lordum o zamanın ta kendisidir ve büyünün. Eee blasted da bir tanrının kendisine ait olduunu sanıyoo iyi güzel.. Ben bi şiy demem. Ama ray sistemi yerine oldukça esnek bi madde güzel hatta bi de yüzüğe çok küçük bi algılayı koyalım üstüne cidden çok küçük ve iç kısmında yine küçük bilgisayar sistemi. Gerektiğinde yüzüğün çapını genişletsin ve adamın parmaıından hoop düşsün yüzük ama tabii çok daralması da şu esnek madde sayesinde mümkün olmasın..
HARBE GİDEN
Post Reply