Duello: Corax Tigerheart vs. Karathas 'KnightFlame' Bardaane

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Peki karakter 3rd mü 2nd mı? Ben 2nd taraftarıyım
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Ben yalnizca 3rd'de yaratabilirim cunku 3rd edition'da var frenzied berserker...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

raistlin sabirsizlandigini bilioruz amma velakin knightflame in character sheetini toparlamaya calisioruz en kisa zamanda duellonuz yapilacaktir

saygilarla
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

1 aydır bekliyorum dostum...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

adamın karakter sheet darman duman neyin nerde olduğu belli deil ne sen sor ne ben söliim onu toparlayabildiimiz zaman ilk iş buraya yazıcaz
necromancer sözü :twisted:
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hmm tamam ama daha fazla mesaj atılmasın bu başlığa lütfen... Çok rica ediyorum... (Tamam atmayız gibi mesajlar da atmayın bir iki üç tıp!)
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abi kendimi çok ezik hissettim ya! valla bak..raistlin haklısın birşey diyemem hep benim dik başlılığım yüzünden oldu diyebilirim ve tabii aksilikler de cabası; ama çok haklısın abi yani bişey diyemiyorum ama ben rp olarak halletçem
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Abi şimdiye kadar Ten Towns'ı 10 kere almıştık biz... Bu duelloyu oynamayacaksan ben güzel bir savaş sahnesi ile seni hakkın rahmetine kavuşturabilirim... Bütün site seni bekliyor 1 aydır... Ama tabiiki öldüğünde bile senin için son olmayacak...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Bak benim elimde olan birşey olmadığını söyledim! Özür diledim daha ne uzatıyosun. ne manası var! düello yapmak isteyen sendin bekle o zaman. Alla Alla ya! Fıttırıcam ya...senin şu gereksiz konuşmaların beni öldürüyor. Bir ay bekledin bir iki gün daha sık dişini bekle. Düello yapmayı ben istemedim sonuçta...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Tamamda abi ne celallendiniz hemen. Durun azıcık. Sakin olun biraz. Tamam mesaj yazmamı istiyorsunuz ama eğer böyle kırıcı atışmalar filan olacaksa kitlerim başlığı...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

herkesin bir sınırı vardır ama yA!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eheheh ben çok eğlendim valla adamın fıttırması bile komik... 10dk.da hazırlanacak kağıdı 1 ay sonra hala hazırlayacağını söylüyor... Tabii yalnızca "kendi dayanma sınırını" düşünüyor olmanı daha da takdir ettim.
Gereksiz konuşmalarım seni öldüremedi ki hala :mrgreen:
Düello yapmayı ben istemedim deyip bu işten sıyrılmaya çalışman da biraz garip tabii... Sıyrılmaya çalışmadığını da savunacaksındır buna da çok gülerim o da ayrı :)
Hem suçlu hem güçlü olmak zor değil ama anlayışlı ve saygılı olmak zordur...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ben özür dileyip senden anlayış bekledim ama sen bu büyüklüğü göstermedin...
Ben olan herşeyden özür diledim. Daha ne yapmamı bekliyordun? Hiç 20. seviye bir karakter yapmamıştım ve çevremde yapan pek az insan vardı, iki etrafımda kitaplara sahip az kişi var ve onlarla bağlantı kurmam çok zor. Bir allahın kulunu buldum; ama yapamadık olmadı. şimdi engin yardım ediyor ve birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca üniversiteye yoğun bir biçimde hazırlanıyorum. Buraya girip bütün bunları takip etmeye çalışmam bile bence takdire şayan.
Peki şimdi söyle kimin anlayışlı olması gerekir raistlin efendi?
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Beyler lütfen biraz sakin olun.Sonuçta hepimiz burda eğlenmek için varız.Burayı kendiniz için bi işkence haline getirmeyin.Kırıcı olmaya da gerek yok.Lütfen bizden beklenmesi gereken olgunluğu göstermekte geçikmeyiniz.
legacy_user_4

bilgeliğinize kulak verin.

Post by legacy_user_4 »

Merhaba,
Tartışmanızda karşılıklı anlayışı bir yana bırakmış olmanız beni haliyle oldukça üzdü. Farklı ilgi alanları ve düşüncelere sahip iki yetişkin insan olarak konuşmanızda ortak kısımlarınızı değil de farklılıklarınızı temel almanız bence talihsiz bir noktaya varmanıza neden olmuş. Oysaki her ikisi de moderatör olan ve birbirini tanıyan sizlerin -benim emin olduğum gibi- birbirinizin sözlerine değer veren ve onları tutan insanlar olduğunuzu bilmenizi beklerdim.
Raistlin, sen de ben de üniversite sınavına girdik. Sen çektiğin zorlukları unutabiliyor musun? Ben unutmayı seçmiyorum. Hatta ben o sene boyunca hiç FRP oynamamıştım. Hükümlü'nün de aynı sınava -sadece bir kaç sene sonra- hazırlanıyor olduğunu da biliyorsundur. şu an foruma da seninle olan duellosuna da "sadece sözüyle" bağlı. Fakat pek çok diğerinin yapabileceğinin aksine onun söz bağı o kadar kuvvetli ki kendi sözünün dışına çıkmayı düşünmüyor bile.
Senin de bu sene her zamankinden daha çok ders almakta olduğunu -hatta pek az kişinin cesaret edebileceği kadarını aldığını- biliyorum. Fakat kendi durumunu mazeret olarak göstermeyecek bir onurun olduğunu da biliyorum. Hedeflerini hep büyük seçtin ve o büyük olana ulaşmak için o anı iyi değerlendirdin. Bu konuda takdire değecek kadarını da yapmışsındır. Karakterin de aynı şekilde böyle bir hayatla biçimlendi. Kaç kişinin seninle aynı yaşamı yaşayabileceğini bir düşünsene. Sırf son bir ayda forumda yaşadıklarının bile hayatını değiştirebilecek olağanın dışında kısımları var. Öyle değil mi?
Sen böylesin. Karşındakinin sen olmadığını da göz arda etme.
Her ikinizin de iyi insanlar olduğunuzu biliyorum ve bunun tamamen bir yanlış anlamadan kaynaklanan tatsızlıklar silsilesi olduğunun farkındayım. Arada hepimizin başına böyle şeyler gelebilir. Önemli olan burda yaşananlardan ders çıkararak ilerde benzeri olaylara mahal vermemek. Belki bunu söylemem bazılarınıza garip gelebilir fakat bir düşünsenize; ilerde bir gün gelip de işinize gücünüze gittiğinizde artık buralara uğramaz olduğunuzda aklınızda buradan neler kalacak? Sizin de benle benzer düşündüğünüzü tahmin ediyorum; tabii ki dostluklar. Bunun değeri çok büyüktür ve hepimizin de saydığı bir kurumdur dostluk. Belki internetten kişilerin tanınamayacağını düşünüyorsunuz belki de yüz yüzeyken bile tanımanın ne kadar zor olduğunu. Haklısınız; tecrübeli gözlerle bile insanları tartmak zordur. Aynı zamanda haksızsınız, her insan dostluk hislerinin samimiliğini ispat etmek için bir fırsatı hak eder.
Raistlin, seni sabrını bundan binlerce kat daha fazla zorlayan kimi şeylerle başa çıkarken de gördüm ve Hükümlü, seni verdiğin sözlerinin elle hissedilebilecek kadar sağlam olduğunu bilecek kadar tanıdım. İyi niyeti asla ve asla suistimal etmez. Suistimalciler ilk fırsatta kendilerini belli ederler zaten, Hükümlü ise olmadığını ispat etti sürekli. Her ikiniz de insanların arasında kaybolmuş nadir cevherler taşıyorsunuz.
Ben aranızdaki anlaşmazlığın devamı için neden göremiyorum ve aynı zamanda iyi niyetinize sonsuz güven duyduğumdan başlığı da kitlemeyeceğim. Wuroldar, senden de başlığı kitlememeni rica ediyorum.
Nodaril ne diyordu? "Işık ışıyan insanlarla gelir." değil mi? Güzel laf, şimdi aklıma geldi de.
Kendinize iyi bakın.
Locked