Yeminer kendisine doğru yükselen iki ruha baktı..
"Evet bana gerçekten bağlısınız eski başkomutan ve başrahip..." Ama bedeniniz ve ruhunuz birbirine eskisi kadar bağlı değil... Yine de bana hizmet etmeye devam edeceksiniz.. şimdi vücutlarınıza dönün ve orada uyuyun.. gerektiği zaman sizi undead olarak tekrar hizmetime çağıracağım ama şimdilik.. uyuyun.. Yanıma geleceğiniz, huzura kavuşacağınız güne daha var" dedi Yeminer ve iki ruh da itaatkarca bedenlerine, oradaki uykularına geri döbndüler.. Ruhları bedenlerini kontrol edemiyordu ve onlardan en fazla birkaç metre uzaklaşabiliyordu..
Sunağın 10 metre uzağında duvara çivilenmiş olarak duran bu iki beden iki ruhu hapsediyordu.. bir süre buradaki kurban edişleri izleyecek ve onlardan zevk alacak iki ruh.
Baş Komutanlık Sınavı...
Calis kalbi paramparça edilmiş bedenine doğru gitti giderken
-Lordum sonsuza kadar emrinizdeyim gerek ruh olarak gerek undead olarak.
Daha sonra calis kendi bedenine girdi.Calis kendini öldürüp ruh olmasıyla tek bir şey değişti karanlığa olan aşkı dahada arttı.Ve sonunda huzur için de uyudu...

-Lordum sonsuza kadar emrinizdeyim gerek ruh olarak gerek undead olarak.
Daha sonra calis kendi bedenine girdi.Calis kendini öldürüp ruh olmasıyla tek bir şey değişti karanlığa olan aşkı dahada arttı.Ve sonunda huzur için de uyudu...
No one hears him cry so he turns to evil...