Valla bende oynarım gece gündüz saat fark etmez bana herzamnki karizma Oren Dm beni alorsa herzaman oynarım.Ama Pazartesi ve Cuma günler saat 1-5 yokum tek sorun bu
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
gördüğüm kadarıyla epey kişi talip oynamaya, eee bence seçim yapmalısın artık yoksa bir bu kadar daha kişi gelir oynamak için o zamanda şansım ne olur bilmem
Ben de MSNCAMPAIGN'i açtım haberiniz olsun... Sistemi biraz daha değişik... Daha bireysel ve daha özgür standart sistemden... MSN'den ulaşana anlatır hatta oyun bile oynatırım... Bu gün Oren'e oynattım..
şimdi. arkadaşlar seçilen kişiler nasıl karakerler istediklerini bana özel msjla yollasınlar ama, bunu yaparken. günümüz dünyasında olduğunuzu ve insan içine çıkacağınızı geçiminizi sağlamanız gerektiğini vb.. aklınızda tutun ve adnd class larını fln unutun...
şey kem küm şey ama ya hüüüüüüü.....bende oynak istiyorum...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF