Adventure'lara ne oldu?
gerçekten muhteşemdi. O dünya oyunun grafikler senaryosu herşeyiyle çok sevmiştim. Hatta okulda onun muhabbetleriyle geçti aylar. Bir de geyikleri vardı tabii. Tekrar elime geçiriyim de oyniyim bari...Norticus wrote:little big adventure2: twinsens odyssey i oynamıştım ve bence harika zevkli bir oyundu.. gerçi eskiden çıkan her adventure muhteşem oluyoerdu o ayrı
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
ElvenBard
- Kullanıcı

Lucas Arts'ın şaheser icon adventure oyunlarının yerini hiçbişey tutmadı kalbimde.. ühü.. Sierra da başarılıydı bu konuda, ama Lucas Arts gibi olamadı hiçbi zaman. Ne oynardık be, Full Throttle, Monkey Island serisi, Sam 'n Max, çok zor diye oynamayı bıraktığımı hatırladığım Indiana Jones'lar, soora ne biliym başka aklıma gelen ha Simon the Sorcerer, Leisure Suit Larry'ler, Beneath a Steel Sky vardı soora, Broken Sword... aah dayanamıcam ağlamak istiyorum 
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Ya acaba FULL THROTTLE adlı oyunu nerde bulabilirim... bi linki var mıdır... abim oynardı ben izlerdim AHH AHH.. daha cocuktuk o zamanlar..
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio