Bu mesajda RP'ye uygun yapıldığı anlaşılamıyor. Hem Logan'ı yakından tanıyıp oyunlarında da bulunmadığım için böyle anladım. Daha açıklayıcı yazsın ozaman. Bir eleştiriye direk saldırmadan önce kendi eksiklerimizi görmeye çalışırsak daha verimli bir şekilde ilerler tartışma.logan wrote: ben dm olarak adamı kesiyorum...
sonra oyuna dewam ediliyor...
tabi frp ile bağdaştırdığım...
doom metal,ve gotick müzikler....
Hangi parcalari yakistirirdiniz frpye veya hangi guruplari
Cidden iyi olurdu , önce kendi eksiklerimizi görsek....(. "Hem Logan'ı yakından tanıyıp oyunlarında da bulunmadığım için böyle anladım" cümlesindeki gibi...)
Tartışma tarafımca bitmiştir.Başkalarının yazım yanlışlarına aldırış edilmemesini temenni ederim.Hata insanlara mahsustur.Önemli olan dikkat etmektir.Herkese iyi eğlenceler...
Tartışma tarafımca bitmiştir.Başkalarının yazım yanlışlarına aldırış edilmemesini temenni ederim.Hata insanlara mahsustur.Önemli olan dikkat etmektir.Herkese iyi eğlenceler...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Bütün site ahalisi Logan'ı yakından tanımak zorunda mı? Logan'ı tanımamak eksiklik midir? Mesajlarımızı Logan'ı tanıyıp tanımadığımıza göre yazarsak...Sufferly wrote:Cidden iyi olurdu , önce kendi eksiklerimizi görsek....(. "Hem Logan'ı yakından tanıyıp oyunlarında da bulunmadığım için böyle anladım" cümlesindeki gibi...)
Gereksiz yerlerden girip çıkarak tartışmayı nerelere getirdin. Bu ağız kavgası değil tartışmadır arkadaşım. Ayrıca mesajlarını düşünerek ve daha önce yazılanları iyice okuyup anlayarak yazmanı temenni ediyorum.
Ayrıca FRP oynarken Sirenia 'da çok iyi gidiyor.Tarz belli değil , arasıra melodic oluyor.Hoş bir hava katıyor.Ayrıca Moonspell'in bazı "trans" vari şarkıları (fullmoon madness ...) da çok iyi gidiyor.İnsanın rp yapası geliyor :)
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Mr_Zombie wrote:
Ayrıca Türkçeyi ve İngilizceyi doğru kullanırsak yanlış anlaşılmalar ve imla hataları da olmayacaktır.
Yok ama esas neden mesajları yolladıktan sonra düzeltme şansınız olmaması.Açıldığından beri güvenlik nedeniyle o özellik yoktur bu sitede.Eh haliyle yazım yanlışları çıkıyor.
Büyütmemek lazım.
Mesela ben deminki mesajımda "tercüme" yerine "tecrübe"demişim.
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı