Sizi en çok hayalkırıklığına uğratan film
Village benim için de bir hayalkırıklığıydı cidden...
Spider-man 2 de kötüydü...
hayat hayalkırıklıkları işle dolu olduğundan hatırlamıyorum bile filmleri...
sitem ve saygılarımla...
Spider-man 2 de kötüydü...
hayat hayalkırıklıkları işle dolu olduğundan hatırlamıyorum bile filmleri...
sitem ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
valla ticari kaygılar güdülerek çekilen tüm filmler bende hayalkırıklığı yaratıyo.. bence yönetmenler yada prodüktörler filminin gişe yapıp yapmayacağını düşünerek film yaparlarsa daha başarılı olurlar...
bide eğer takip ediyorsanız hangi film iidir hangisi kötüdür belli oluyo az çok . yani ben gözüm kapalı tarantino filmlerine giderim , yada oliver stone filmlerine ,
ama esas filmler hollywood dışında örneğin "ameros perros " u bi izleyin konuyu dağıtmayım ama genelde hollywoodun para kazanmak için çektiği saçma ve gereksiz filmler hayal kırıklığı yaratır onlar da belli olur zaten
bide eğer takip ediyorsanız hangi film iidir hangisi kötüdür belli oluyo az çok . yani ben gözüm kapalı tarantino filmlerine giderim , yada oliver stone filmlerine ,
ama esas filmler hollywood dışında örneğin "ameros perros " u bi izleyin konuyu dağıtmayım ama genelde hollywoodun para kazanmak için çektiği saçma ve gereksiz filmler hayal kırıklığı yaratır onlar da belli olur zaten
Hayal kırıklığı yaratan fimlerin arasına bence blade'in 3. filmide dahil edilmeli.
tam bir fiyasko tam bir hayal kırıklığı en azından benim için
.
Zaten 2. filmde 1. film kadar güzel olamamıştı.Ama üçüncü film iğrendirdi beni açıkçası.
tam bir fiyasko tam bir hayal kırıklığı en azından benim için
Zaten 2. filmde 1. film kadar güzel olamamıştı.Ama üçüncü film iğrendirdi beni açıkçası.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
- felix_felis
- Kullanıcı

yeni izleme fırsatı bulabildim... ama izlediime değmedi hem de hiç
dünyalar savaşının daha ii olmasını bekliyordum...
ama çoğu ayrıntı atlanmış bir film olmuş... özellikle saat dahil kimyasal madde içeren hiçbirşey çalışmadıında bir kameranın tribotları kaydetmiş olması acaip tuafıma gitti...
çok tuaf... acaba bn mi konsantre olamadm... alla alla...
dünyalar savaşının daha ii olmasını bekliyordum...
ama çoğu ayrıntı atlanmış bir film olmuş... özellikle saat dahil kimyasal madde içeren hiçbirşey çalışmadıında bir kameranın tribotları kaydetmiş olması acaip tuafıma gitti...
çok tuaf... acaba bn mi konsantre olamadm... alla alla...
Esasında bu birazda beklenti ile alakalı bir konu. mümkün olduğunca en azını bekleyerek gitmek lazım filme. Baştan uzunca bir süre kurduktan sonra beklediğimizden farklı çıkınca beğenmiyoruz malesef.
Ã?rneğin en son izlediğim 2 film Exorcism of Emily Rose ve King-Kong , beklentisiz gittiğim filmler olduğu için hoşuma gittiler. Özellikle de Exorcism..
Ã?rneğin en son izlediğim 2 film Exorcism of Emily Rose ve King-Kong , beklentisiz gittiğim filmler olduğu için hoşuma gittiler. Özellikle de Exorcism..
- felix_felis
- Kullanıcı

Dünyalar Savaş'ını bir savaş filmi yada uzaylı dünyalı savaşı beklentisi içinde giderseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.Ama o filmde ki baba-kız olaylarına pozitif açıdan bakarsanız gerçekten güzel bir filmdi.Zaten filmdeki ana tema savaş değil baba-çocuk ilşkileriydi.Ben filmi izledikten sonra o yönde değerlendirdim ve beğendim. 
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;