En Son Hangi Animeyi İzlediniz?

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

biraz önce cowboy bebop un 8. bölümünü seyrettim.kafamın içinde
-ayıp ayıp,bu yaşa gelmiş daha yeni seyrediyor cowboy bebop ı!!!

-ben daha yeni şey ettiydim ehe ühmm :oops:

-dili de papuç kadar...

-ühüüü :cry:
Allah sonumu hayır etsin :lol: :lol:
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Vallaha ben en son Tsubasa' yı izlemiştim :roll:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

En son Vampire Hunter D'dı sanırım
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bu gün sabahtan akşama kadar Türkçe alt yazınısını edindiğim Neon Genesis Evangellion yani nâmı değer Eva serisinin ilk 19 bölümünü izledim. Senkron sorunları yaşadığım ve akuma blade in alt yazılarını illa ki deniycem diye tutturduğum için bu iş kat kat fazla zamanımı aldı ama mutluyum, huzurluyum :D

Ayrıca ondan önce de çok şeker bir seri olduğunu düşündüğüm İchigo Mashimaro'nun 2. bölümünü izledim. Bu animeyi de herkese tavsiye ederim. Komedi seviyorsanız tabiî ki! ;)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Elimde uzun bir süredir olmasına rağmen gereksiz birşey sanıp izlemediğim princess mononokeyi izledim az önce. Bir gün evvel de elfen lied bölüm 1 i izledim. İkisinden de memnun kaldım :)
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

En son pokemon'u izledim :lol:

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
majenta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by majenta »

Kaç gündür Naruto izliyorum, daha elimdeki bölümleri bitiremedim. Seksen civarındayım. Akıcı bir senaryosu ve nasıl desem, bir basitliği var. Oturdunuz mu rahatlıkla sizi başında tutabiliyor, güldürüyor da.
Sıkıntılarla dolu hayat, yer kalmıyor yaşamaya.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

One Piece 111-120 izledim. Çok kaliteli bir seneryosu oluyor her geçen bölümle birlikte. Karakter öz geçmişleri çok oturmuş. Öz geçmişlere uzunca yer veriliyor ve gerçekten önemli hepsi. Ama her şeyden ötesi Alabasta Kingdom savaşı gerçekten görülmeye değer. şu sitede o bölümleri izleyipte beyenmeyecek birisini tanımıyorum :D Anime çok berbat bir yerde kaldı. Meraktan ölücem. Başka anime de izleyemiyor insan böyle olunca. Çokta yavaş iniyor yeni bölümleri. G.A.N.T.Z indirmem bitince kendimi tamamen One Piece'e vericem. Tüm bölümlerini indirmek lazım bu serinin :lol:

Trigun serisine de başladım ufaktan. İlk 3 bölüm bitti. şimdi G.A.N.T.Z inerken onu izliyorum ve arada da Kenshin götürüyorum. Kenshin tüm bölümleri Tv de izlemiş olmama rağmen çok kaliteli ve tekrar tekrar izlenecek bir yapım. İyi ki elimde tüm bölümleri var yoksa bir de onları çekmeye kasardım :D
rain_maker
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rain_maker »

serial experiments lain diye bi animenin ilk 3 bölümünü seyretteim fakat bişi anlamadım daha :( :cry:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tenjau Tenge, Dears ve Paranoia agent'ı izledim. Hepsi de birbirinden oldukça farklı animelerdi. Ciddi animelere de dönesim yok şu sıralar.

Aslında ciddi istemiyorum diyorum da şöyle kursağımda kalacak kadar acıklı bir anime istiyorum arkadaşlar. Tavsiye verinde biraz hüzünleneyim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Paranoia Agent nasıldı Dark? şu anda sırada o var benim indirmek için. Bazı arkadaşlar da Türkçeye çeviriyorlar. İlk bölümleri Spoiler yazısı altında biraz dile getirip yorumunu ekler misin? Ona göre indireyim :)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

şimdi nasıl anlatsamki çok karmaşık bir konusu vardı aslında. sanki animeyei yapanlar arkadaşlar saçmalayalımmı demşler sanki. Yinede değişik bir tadı vardı animenin.

Çok tutulan bir anime karakterini yapan bir kız elinde beyzbol sopası olan bir patenci tarafında saldırıya uğrar ve polis bu kişiyi bir türlü bulamaz. Ancak bu beyzbol sopalı cani daha başka kurbanlar bulmaya devam eder. İlerleyen bölümlerde bu beyzbol sopalı adam hakkında daha fazla bilgiye ulaşıyoruz.

Oldukça fantastik bir konu ama nasıl desemki, sitedeki genel fantastik anlayışının dışında. "Changeling" seviyorsanız bunda da biraz onu bulacaksınız diyeyim. :D

Tür: Fantastik, psikolojik
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lessien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lessien »

Son izlediklerim:
Tactics
Cluster Edge
Blue Submarine No:6
Key The Metal Idol
:P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tactics'in ilk bölümünü izledim ve bana çok sıkıcı gibi gelmişti. Acba ilerleyen bölümlerinde daha ilgi çekici bir hal alıyormu?
Eskisi ka
Lessien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lessien »

Valla dogruyu söylemek gerekirse aralarda gerçekten lüzumsuz ve pek birsey ifade etmeyen bölümlerde var ama genel olarak benim hosuma gitti ...özelliklede son birkaç bölümü ara vermeden izledim ^__^
Post Reply