Ayro yok mu teyzeaa ! .. Ayran reklamında vardı böyle bişey...[Bi yandan teyzenin yaptığı ekmeği yiyen velet, diğer yandan gözünü doyurma çabası içinde.. "Ayran yok mu teyzeaa" şeklinde yüzsüzlüğünü konuşturur..]
Döviz bürosuna gidince bundan sonra böyle isticem..
Ayro yok mu apula ?
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Ben avro demeyi istiyor ama avro dilime hoş gelmediği için yuro diyorum. Ama avro ya demeye çalışıyorum. İçim rahat ederse bu konuda o zamandan sonra avro diycem.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Arkadaslar hevesinizi kirmak istemme ama turkiyenin yaptigi mantiga bisey diymem (Avro) ama euro ing asilli degil fr asillidir vede fransizcada eu = o diye okunmakadir ve asil okunusu öro dur bilginize istediginiz gibi kullanabilirsiniz ama avrupada avro dediginizde kimse anlamayacaktir
bakanlar kurulundan çıkmadı o karar, avrupa birliği ortak para birimine geçtiğinde alınan bir karar gereği her ülke dilindeki avrupa kelimesinin ilk 3 harfini alıp sonuna 'o' harfi ekliyecek ve de ona göre okuyacak.
bu şartlar altında 'avro' dur resmi hali.
ama tabi avrupa birliği ile ilgili ne kadar konu tam biliniyor ki ülkemizde bu konu da bilinsin. türk basını, para babalarının elinde ve de en iyi toplum cahil toplumdur, iyi güdülür stratejisi ile hareket ediyorlar.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.