Naruto

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Sylvius wrote:Cowboy bebop da da arkadas nefesini tutup uzay bosluguna cıkıyordu soyletme simdi beni. adamlar nasıl ates kusuyor diye sormuyorsunda kutuk nereden geliyor diye mi soruyorsun Dragonfire? Biraz mantıksız ol lutfen :D

Bu arada ben doldurma bolumlere kadar izledim sadece. Bu yuzden mangayı bilmem ama izledigim bolumlerde seal in nerede ve nasıl yapıldıgı anlatılmıyordu. Ayrıca Utku haklı 3. orochi ile kapısırken aynı teknigi kullanıyor ve teknik geregi kendi canını veriyorsun death god a. Yani Naruto yondaime hokage OLAMAZ. Fuuin dedin gittin yani :D Ancak bana gore Naruto 4. hokagenin cocugu olabilir. Mesru ya da gayri mesru artık orasını bilemem :D
Evet Bebop nefesini tutup uzayda yüzüyor doğrudur peki saçmamıdır ?
O ateş püsküren eden şeyler düövüş anında açıklanıyor zaten işin temeli mana-chi-ki-chakra artık her ne kullanılıyorsa vücutlarının onu çevirmesi + elementlerle gerçekleşiyor. Ama kütüğün aynı şekilde bir açıklaması yok ve zaten bir işe yaramayan kunailer telef oluyor. Hiç taşımasınlar bile.
Zaten Naruto 4.Hokage değil ama aslında onun özü. Dediğim gibi Narutonun doğal bir doğumuda söz konusu değil.
Dövüşlerin ayrıntılı olmas heycanlı olması her bölüm aynı şekilde olmayacağı anlamınada gelmez. Sonuçta Narutonun taktik hep aynı.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Post Reply