popstar saçmalığı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

raistlin abi al benden de o kadarRaistlin wrote: Evet bizimkiler de hiç bizimle oturup tv izlemiosun diyolar. Gidiyorum yanlarına muhabbet için ya popstar ya biri bizi şey ediyor yok biz evleniyoruz brezilya dizileri (iq 50'lerde) cidden çok başarısız. Yemin ederim onun yerine çizgi film izliyorum çok daha fazla eğleniyorum...
abi benim bilgitom var frpworldüm var siz varsiniz
napiyim ben bu insanlarin abuk subuk islerini ya bi de seyrediyolar ya....
cidden çizgi diziler daha iyi. xmeni bin kere seyrederim ama...
dangalaklik bu insanlari tanimlamada az kalir...
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Ketcup'a katılıyorum.biz bunlar hakkında konuşarak bile onlara hak etmedikleri kadar değer vermiş olduk.ketchup wrote:dostlar bu konuya sitemizde başlık açılmasına bile üzüldüm:(ama şu kadarına emin olun nasıl olsa kaybolup gidecekler,siz kafanızı ve ruhunuza böyle pislikleri sokmayın yeter........
Amaç o zaten... Hani şu favori oyuncağınız ya da maskotunuz mudur endir yanınızda getiriyorsunuz ya. Ben de kılıcımı götürcem. Sonra kamerları etkisiz hale getirip evde bir toplu katliam yapmak pek zamanımı almaz sanırım...pyros wrote:abi be kılıcınla katılma derim benYok abi ben biri bizi gözetliyora katılacam zaten yakında...
Hele şu kavgacı tiplerden bir tane görürsem kıtır kıtır keserim de görsün %&%+('+^%^+%34
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power