Middle Earth Hakkında
ya aslında yüzük savaşının bi 50 yıl ardında geçen, fazla epik olmayan
rpye dayalı falan bi oyun gayet güzel olabilir
moria madenlerinde gezmek, lothlorien de elflere esir düşmek, fangornda titrek adımlarla gezmek falan eğlenceli geliyor kulağa
rpye dayalı falan bi oyun gayet güzel olabilir
moria madenlerinde gezmek, lothlorien de elflere esir düşmek, fangornda titrek adımlarla gezmek falan eğlenceli geliyor kulağa
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
bir chat modulünde middle earth ile ilgili bir oyun oynamıştım... zar falan yoktu doğal olarak ama fena değildi... Hikaye olarak şöyleydi: Rohan, Gondor, Mirkwood ve Imlardis'ten birer elçi yollanıyordu, ele geçirilmesi gereken kıymetli bir ziynet için... Ã?eşitli engeller falan uğrşmıştık sonunda ziyneti ele geçirdik. Nereye götürüleceği konusunda tartışma çıktı, bir süre karara varılamadı sonunda ziynet patladı ve öldük
.
Yoğun olmasına gerek yok ama düşman aktivitesi yoksa o dünya mantıksızdır derim ben. En azından entrika çevrilmeli yoksa o dünya dünya olamazNorticus wrote:arkadaşlar yeni bir tartışma konusu açmak istiyorum:
"frp oynanacak dünyada yoğun bir düşman aktivitesi gerekli midir?"
"orksuz, goblinsiz dünyada frp oynanmazmı?"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
abicim iyi de bunun için bariz bir ordu aktivitesi mi gerekli
gondor da hiç katil, hırsız yokmu? ayrıkvadi de hiç şerefsiz çıkmazmı? yani düşman ırk olmasın, aramızdan, şehrimizden birileri olsun kötü olacaksa
gondor da hiç katil, hırsız yokmu? ayrıkvadi de hiç şerefsiz çıkmazmı? yani düşman ırk olmasın, aramızdan, şehrimizden birileri olsun kötü olacaksa
In our life, there is if