rouge kitleri ve prestige kaslarını paylaşalım

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ozaman bul beni estebin yeni müttefiğim bu beni bulman pek zor olmayacak olayın olduğu bardan ilerdeki korulukta gürültücü barbar ve cüce savaşçıyı bul ben sana ulaşıcam bakalım o masumlar için ne yapabiliriz
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Kimbilir belki benle bir gün yüzleşebilirsiniz..... Ama o çocuk da karanlığın kendisine verdiklerini tam öğrenememiş.... Ve bu da hayatına maaloldu.. Ve.... hata yaptı sonuçta.. Yine ona o ayakta kalmasına yardımcı olabilecek bilgileri öğreten karanlıktı... Ama size ufak da olsa bir yardımım olacak bu akşam beni bekleyin...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

bekliyorum mask bu akşam ii birşeyler yap ve beni şaşırt bakalım belki ozaman(hep sölediğim gibi) belki sana saygı duyarım karanlığa ğirerken sana lanetler okumam belki sana duyduğum saygı sana bir gün birşeyler kazandırır hayatın gibi belki tam fırsat elimdeyken seni bağaşlarım o gün gelecek saltanatın sona erecek seni bulacağım seninde dediğin gibi neye mal olursa olsun bir gün yüzleşeceğiz
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

O günü bekliyorum gölge dansçısı... :)))))))
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

o gün gelene dek bir kaç iyilik yap ki sana acımam için bir şansın olsun
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Banan acıma gölge dansçısı... Elinden ne geliyorsa yap... O gün geldiğinde ben sana acımayacağım... Ayrıca cehennemi de severim zaten şu anda da ara ara gidip gördüğüm bi yer...
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Neden seni bulmam konusunda bu kadar heveslisin?? Benim ölen çırağımın öcüyle sen neden ilgileniyorsun?? Bu işten ne çıkar umuyorsun ki Gölge zırhını bana hediye ettin?? Yoksa bu işte de diğerlerinde olduğu gibi bir tuzak mı var?? Burnum nedense bu kokuyu alıyor ve kaşınıyor. Bakalım ne kadar yanılıyorum bu konuda. Yıllar süren tecrübelerimden sonra beni basit bir tuzağın içine çekmek istiyorsan bunun sonuçları hoş olmayacaktır MaNiak. Lordumun bana bahşettiği güçlerden sonra başarıya bu kadar yakınken başı kesilmiş bir tavukta olduğu gibi düşüncesiz bir heyecanla hareket etmemi ummuyorsun umarım. Lordumun beni başarmam için seçtiği görevde hataya yer olmayacağını ben biliyorum ve bunu unuttuysan sana da hatırlatırım... müttefiğim.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

neden bu kadar endişeci yaklaşıyosun bana seni iyi bir müttefik olarak yanımda görmek istiyorum anlasana sana kendimi kanıtlamak için hiç bişi yapmıycak eğer istemiyosan beni bulma ama müttefiğim değilsen en azından düşmanım olma emin ol senin için hayırlı olmaz bunu tehdit değil tavsiye olarak al (bu arada dip not shadow plate sende kalsın bir anı olarak) kendine dikkat et gölgeler dostun olsun ben olduğum sürece :()
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Yalnızca fazla tedbirliler ve hatta paranoyaklar hayatta kalır. Diğerleri paranoyaklar tarafından öldürülür.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

o zaman artık tam bi cwp wer ve bu konu kapansın
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hiç kimse o kadar değerli bir zırhı yalnızca müttefik olmak için diğerine hediye etmez. Bundan ben bile şüphelendim (Konuda geçen öc alınacak kişi ben olmama rağmen :P)
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Ki sen kendinden öc aldıracak adam diilsin yani :mrgreen:
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bırak bu tür hayallerle ve amaçlarla hayatlarına bir anlam gelsin.
Yalnızca zayıfları soyup soğana çevirmekle geçen zavalı hayatları biraz heyecan, tutku ve nefretle yansın.

Mantıksız ve önlem almadan yapacakları hareketlerin hayatlarına mal olacağı bilgisi onları canlı tutmaya yeter...

Yine de şu Shadow Plate de bir numara var ama anlamadım (bence lanetli :D)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Olabilir. Bende Icewind'de büyücüye bir yüzük taktıydım yüzük cursed çıktı. Oyun boyunca parmmanda kaldı o yüzük zavallı elemanın :P
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir remove curse yapamadın mı ayıp :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Post Reply