Kendi hikayeme gelince de.... ehhhhh herkese hitap eden okuyucunun kndinden birşeyler bulabileceği bir hikaye oldu, hemen yazdığım için hatalar olabilir affola
En iyi savaşçı özgeçmişi yarışması (
Ben yazanlara birşey söylemek istiyorum : özgeçmişleri okuyamadım çünkü çok sıkış tepiş gözüküyor arada paragraf kullanımı olursa yazılarınız okuyuculara daha çekici gelir.
Kendi hikayeme gelince de.... ehhhhh herkese hitap eden okuyucunun kndinden birşeyler bulabileceği bir hikaye oldu, hemen yazdığım için hatalar olabilir affola
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Biraz yavaş gidiyor olabilirim ama ancak bir öykü daha okuyabildim. Açıkçası Eliathor un öyküsü diğerlerini epey zorlayacak gibi. Buzdağlarının leydisininki kadar derin bir anlatım yok. Ama karakterin ayrıntıları bu açığı fazlası ile kapatıyor. Anlatım daha basit olsa da karakterin geçmişine anlam katan her ayrıntıyı çok güzel hissettiriyor. Geçmişteki ayrıntılar ilk başta basit gözükse de çok güzel planlanmış. Çok büyük muazzam görünen olaylar yerine böyle küçük olaylar üzerinden böyle değişik bir geçmişin kurulabilmesi ayrıca başarılı. Bunun da ötesinde geçmişin kendine ait anlatmak istediği bir şey var ve bunu da anlatıyor. Kısacası kutlarım Eliator. Sıradaki rakiplerin işi zor gibi. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Çok teşekkür ederim Firlble.. Buzdağlarının leydisi'nin " derin anlatımı" dışındaki tüm söylediklerin için gerçekten saol.. Bir yarışmacı olarak eleştirilere şu ana kadar katılmamıştım açıkcası bunu pek uygun görmüyordum ama madem bu forum açıldı ben de yazayım dedim. Ben Medhadess'in yorumlarına aynen katılıyorum..Onun eleştirileri yerinde bence.. Hikayemi beğendiğin için de sana ayrıca teşekkür etmek isterim. 
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Firble arkadaşım yorumun için teşekkürler evet yapıcı eleştirilerin hepsinede teşekkür ederim. Doğru bazı hatalarım olabilir çünki yazıp hemen attım biran önce paylaşmak istiyordum bu sebeple hatalarım olabilir ve yapıcı yorumlarınızla bunları daha sonraki hikayelerimde kapatabilirim. Evet sizler ağır gelmiş olabilir anlatımım firble ozan akademisinden benim şiirlerime alışkın olduğu için onu rahatsız etmedi belki ama sizler ilkkez karşılaşıyosunuz ve evet benim ilk aşkım edebiyatta şiirdir ve pişman değilim.. ama bu diğer alanlara kapalı olacağım anlamına kesinlikle gelmez arkadaşlar..
iyiye ve kötüye
güzele ve çirkine
galibiyete ve malubiyete
kadehim havada karşılıyorum siz dostlarımı
siz yokederken var edeceksiniz beni teşekkürler.........
iyiye ve kötüye
güzele ve çirkine
galibiyete ve malubiyete
kadehim havada karşılıyorum siz dostlarımı
siz yokederken var edeceksiniz beni teşekkürler.........
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
Buzuldağların leydisi bence senin hikayen hakkında söylenenler yapıcı birer eleştiri olarak değerlendirilebilir. Hiçkimse sana bir daha yazma demedi zaten . Böyle bir şey demeye de hakları yok. Sadece imla kuralları ve anlatımındaki karışıklıktı bence anlatılmak istenen. Ben de uzun süredir bu işin içindeyim , daha önce de konuşmuştuk hatırlıyor musun bilmiyorum. Yakın zamanda bir kitabım çıkacak. Uzun süredir romanları okuyup onların düzeltmeleri ve hatalarıyla uğraşıyorum. Yani bu işinde sayılırım. Eğer fikrmi almak istersen, yorumumu yapabilirm.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Sonunda Setsunanın özgeçmişini de okudum. Böylece atılan özgeçmişlerin tamamını okumuş oldum. Setsunanın anlatımı çok berrak tasvirleri çok güzel. Anlattıkları gözümde canlanıyor. Karakterin pek çok ayrıntısı var. Ama karakterden çok öykü üzerine yoğunlaşılmış gibi geldi bana.. Sonuç olarak öykü içinde karakter daha arka planda kalmış ve ayrıntıları çok fazla vurgulanmamış gibi. Bir de sonu bahsedilen olayla ilgili değil de karakterle ilgili bir vurgu ile bitse daha iyi olurdu sanırım.
Eliathor romancı olduğunu belli ediyor biraz. Ne diyebilirim mesleğinde başarılar... Eğer konusu da bana uygun bir konu ise kitaplarını okumak isterim.
Eliathor romancı olduğunu belli ediyor biraz. Ne diyebilirim mesleğinde başarılar... Eğer konusu da bana uygun bir konu ise kitaplarını okumak isterim.
HARBE GİDEN
şimdien çok teşekkürler Firble.. Herkese seslenecek bir çalışma olduğuna inanıyorum. farklı bir dünya, değişik ırklar, farklı büyü sistemleri, şövalyeler, kahramanlık destanları vs.. Kısacası hepimizi büyüleyen şeyler işte.. Batılı romanlarla yarışacak bir kurgu yaratmaya çalıştım.. Türkiye'de de böyle hikayelerin, kahramanların çıkacağını göstermeliyiz artık.. Ã?nünüzü açayım da siz de devamını getirirsiniz artık
saol tekrar..
Ben kesinlikle kitabını okuyacağımla ilgili sana bir sözde bulunmuştum zaten ama şimdi bunu tekrarlıyorum..Anlatımın güzel olmuş gerçekten.Ama setsuna'nın yazdığını da beğendim yani sürükleyici anlatımlar var.
Sonuç olarak iki tarafında geçekten güzel ayrıca buzdağlarının leydisinin değişik anlatımı ve derin hikayesi de hoştu.Kısaca kendi görüşlerimi yazdım pek kısa oldu gerçi ama daha sonra uzun uzun yazabilirim sanırım
.
Herkese başarılar efendim..
Sonuç olarak iki tarafında geçekten güzel ayrıca buzdağlarının leydisinin değişik anlatımı ve derin hikayesi de hoştu.Kısaca kendi görüşlerimi yazdım pek kısa oldu gerçi ama daha sonra uzun uzun yazabilirim sanırım
Herkese başarılar efendim..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
1-Sylvos
2-Findor
3-Eliathor
4-Ulfgar
5-Oren_Dautry
6-Artemis Entreri
7-SacoKhan
8-buzdaglarininleydisi
9-Setsuna
10-Eluindil
Başvuranlar olduğuna göre daha yedi özgeçmişimiz var... Tabii çekilen olmadıysa.... Hadi bakalım.
2-Findor
3-Eliathor
4-Ulfgar
5-Oren_Dautry
6-Artemis Entreri
7-SacoKhan
8-buzdaglarininleydisi
9-Setsuna
10-Eluindil
Başvuranlar olduğuna göre daha yedi özgeçmişimiz var... Tabii çekilen olmadıysa.... Hadi bakalım.
HARBE GİDEN
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Katılıyorum..Çok güzel bir yarışma olabilirdi ama arkadaşlarımız genelde yarın yazarım yarın yazarım diye ertelemelerinden yazılarını yetiştiremediler..Bir kısmı da unuttular gittiler..Sürenin uzun olmasından kaynaklanıyor sanırım..Ama unutmayıp,emek veren tüm arkadaşlarımızın bencede ödüllendirilmeleri gerekiyor..Kimse cesaret edemezken onlar buna cesaret ettiler..Özellikle Buzdağlarınınleydisi ilk mesajı atan olması ile cesaretini oldukça iyi kanıtladı..Eliathor un hikayesi çok güzel ve sürükleyiciydi..Setsuna da güzel bir altyapıyla oturttuğu hikayesini bizimle paylaştı..Daha fazla eğlenmek ve kendimizi daha fazla geliştirmek için kanımca daha fazla kişiler yapıtlarını bizimle paylaşsalardı herşey çok daha güzel olacaktı..Ancak olamadı..Süre aşımına uğranan yazılar ve çeşitli gereksinimler çok daha güzel olacagını umdugum bu yarışmayı daha değişik hale soktu..
Nasıl diyeyim:) Herkezi şimdiden tebrik ediyorum..Belki yarına kadar hikayelerini atan birileri daha olur bilinmez..
Nasıl diyeyim:) Herkezi şimdiden tebrik ediyorum..Belki yarına kadar hikayelerini atan birileri daha olur bilinmez..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ben hikayemi yolladım ancak sürekli erteleyip durmaktan dolayı aceleye getirdim ne yazıkki. Bu yarışmanın tekrarını, mümkünse biraz daha değişik bir versiyonunu ( mesela savaşçıların özgeçmişi değilde, yaşadıkları bir olayı anlatan hikayeler) bekliyor olacağım. Bu konuda emek veren herkesin ellerinden öperim. Kalın sağlıcakla.
Been there. Seen that. Got the scars.