en tehlikeli ırk forgotten realms)

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

sacokhan orada bi muhabbet geçti sadece ama doğru diyorsun çok gereksiz oldu. Zaten elminister mi raistlin mi konuşmuyoruz burada.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
EddardStark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EddardStark »

illithidler derim ben onlara karşı asla mantık oyunu, blöf yapamassınız çok tehlikeli ve İğRENÃ? şeylerdir.. Drizzt i bile yeniyorlardı yaw!

Code: Select all

(hatta yenmişlerdi hatırlarsam Zaknafein in Lloth tarafından lanetlenip ölümsüz yapılmıştı ve Drizzt i öldürmesi için yollanmıştı)
sistemde sorun olduğu için bundan sonra büyük bir ihtimalle kalıcı olarak AlenthasLeasess kullanıcı adıyla aranızda olacağım ^^<br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ama bi iki tane ciddi notu belirtmeden edemeyeceğim. Drizzt le karşılaşan çok fazla İllitid vardı. Ortalamanın üstündeki her ırk o kadar üstünken kazanırdı sanıyorum.

Drizzt yine sanıyorum ki ya gafil avlandı. Ya da daha İllitidler hakkında hiçbirşey bilmiyordu.

Sonuçta Menzoberranzan İlitidlere genel anlamda boyun eğdirmeyi de başardığına göre...

Aslında İllitidler de ne yapacakları belki de diğerlerinden de çok rahat tahmin edilecek bir ırk. Ã?yle bir güçleri var ki o güçten başka bir şeye ihtiyaçları yok. Ama aslında zayıflıkları da burada.. Fazlası ile tahmin edilebilirler ve onları tanıyan birinin işini de çok kolaylaştırıyor bu.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Buçukluğu kender olarak alıyorum.Bu durumda bence en tehlikelileri kenderlerdir.
(Astinus'un Krynn'in sonsözleri kitabında şunu yazar:
Bir kender konuşuyor:
1)Çok sıkıldım
2)Bana güven herşeyi halledicem
3)Buyrun sanırım cüzdanınızı düşürmüşsünüz(Tas cüceye cüzdanını geri uzatıyor bu arada:D)
şu an hatırladıklarım bunlar. Biraz kafa yorun üstünde anlayacaksınız beni :D
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ancak bu durumda korkulan birileri olmuyor ki kenderler :shock: :shock: :shock:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ancak bu durumda korkulan birileri olmuyor ki kenderler
Oluyorlar :schemes: krynn üzerinde sıkılmış bir kender kadar korkunç birşey yoktur.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sanırım asıl sorun kenderlerin hiçbir şeyden korkmamaları ve her şeyi oyun sanmaları.

Sen ne kadar onlara ne kadar tepki gösterirsen göster onlar bu tepkiyi sanki sen yaptıklarından zevk alıyormuşsun gibi yorumlayabiliyorlar.

Mülkiyet bilinçleri yok. Bu da bir şeyin her hangi birine ait olabileceği fikrini yok ediyor. Senin üzerinde bulunan sana çok gerekli bir şeyi alıp gider ve bunun yanlış olduğunu kabul etmez hatta algılayamaz.

Çok güçlü bir ırk değil. Hani karşı karşıya gelindiğinde... Ama değişik nedenlerle onlardan kaynaklanan sorunları güçle çözemeyebilirsin.

İyi kalpli birisi isen zaten ne kadar seni kızdırsalar da yine de onlara bir şey yapmaya yüreğin el vermez...

Kötü kalpli biriysen mesela birinden bir bilgi alman gerekebilir ve zarar veremezsin.

İşte böyle bi ırk ben ısrarla Krynn kitapları okumadığından arkadaşların tasvirleri bir de zamanında SOL LAGNAda bulunan çılgın kenderlerimizden tanıdım kendilerini. Hatta bir tanrımız bir tanrının avatarını bile epey zorlamıştı. Ama laf aramızda kalsın. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Isaac
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Isaac »

Drowlar diyorum ben. O kara derinin ardında bütün canlılara (kendileri hariç) beslenen katıksız nefret var. Daha kötüsü yok diye düşünüyorum
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

İnsan yapısı çok karışıktır...kötünün kötüsü olma özelliğinin yanında içtiğimiz su kadarda saf olabilir.

Bu yüzden verilen yaratıkların yapılarında 'Kötüyüz biz'' gibi bir işaretin olması onları tehlikeli yapmaz

Bu arada aklıma gelmişken reklamın birinde bri tane mikrop var ya
-kötüyüm ben kötüyüm...İshal yapar kustururum ........

işte en tehlikeli ırk bu abi
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Mindflayer öyle allahsız,kitapsız tehlikeli bir ırk daha yok.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

bence orman elfleride çok tehlikeliler. Bakarsanız fr ye bir orman elfi onlarca drowun arasına hüeeeeyyyt diye bağırarak giriyor sonra yine o kalabalıktan sadece kendisi çıkıyor ayrıca ormanlarına izinsiz yaklaşında görün ... inkini. Havadan gryphonla saldıran okçularmı dersin, çok baba kılıç ustalarımı dersin, unicorn üzerinde Mielikki rahiplerimi dersin büyücümü dersin sulalecek toplanırlar valla. Ayrıca çokta güçlüler hatta bence drowlardan falan daha güçlüler. Bakarsanız avatar serisine falan tüm olayların orman elflerinden çıktığını görürsünüz. Ama yinede insanlar daha tehlikeli. Mesela bir mind flayer'ın yanına beyin kontrole doğal yada büyüyle bağışık hale getirilmiş bir adam gönderseniz tüm kaleyi elden geçirir. Drowlara alev alev parlayan birşey gönderin hepsi kaçar.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

En tehlikelisi iblisler ve zebanlier. Ejderhalar bile uyku ve yemek için dururlar ama iblisler ve zebaniler durmazlar. Neyseki birbirleri ile savaş halindelerde bize bulaşmıyorlar. Kara elfler kendi standartlarında güçlü ama yüzeydeki değişen dünya şartlarına ne kadar uyum sağlayabiliyorlar. Güneş altında yaşayan kuzenleri bile uyum sağlamakta güçlük çekiyor.

Hangi ırkın bakış açısına göre bakarsanız başka bir ırkı gösterecektir. Yani cevapların hepsi için sorum ne için ve neye göre tehlikeli. Ancak bir iblis veya zebani bambaşka bir olaydır... (Gerçi onlar FR sayılırmı bilemeyecem)

Hani saymazsanız Yuantiler bence. Çok fazla bulaşıyorlar ona buna. Goblincillerde tehlikeli. Karar tur bilinen FR'ın ne kadarını kaplıyor dikkatinizi çekerim.

Bu arada kenderler FR değil DL olduğundan burayla kel alaka ırk oluyorlar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Irkların yeri bakımından ben kendi değerlendirmeme şu kıstasları kattım.

Tarihi Süreçleri
Geçirdikleri Sosyalojik Evreler
Başlangıçla şu andaki farkları

Tüm bunları gözettiğimizde, ben halen goblinoid demekteyim. Sosyal anlayışlarında, tanrı sistemlerinde halen bir değişme yok ve dimdik ayaktalar. Hatta ilk dünyaya geldiklerinde kurulan tek kabile...
Yuhg-Han-Tughan"okunuş:yuhantughan" (sanırım böyleydi yazılışı)

Halen yaşamakta.Başladıkları nokta bile şu anki nokta arasında bir farklılık yok gibi. Ne farklılaşıp, nede yokoluylar...sadece konumlarını koruyacak kadar "bir eylem" içerisindeler.
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
DeMRaN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeMRaN »

Edmond wrote:Ancak bu durumda korkulan birileri olmuyor ki kenderler :shock: :shock: :shock:
DL de geçen bir deyim: "Sıkılmış bir kenderle bir odada yalnız kalmaktansa, bir oda dolusu troll ile yalnız kalmayı tercih ederim"

Sen düşün artık :evil:
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

En tehlikelisi iblisler ve zebanlier. Ejderhalar bile uyku ve yemek için dururlar ama iblisler ve zebaniler durmazlar. Neyseki birbirleri ile savaş halindelerde bize bulaşmıyorlar. Kara elfler kendi standartlarında güçlü ama yüzeydeki değişen dünya şartlarına ne kadar uyum sağlayabiliyorlar. Güneş altında yaşayan kuzenleri bile uyum sağlamakta güçlük çekiyor.

Hangi ırkın bakış açısına göre bakarsanız başka bir ırkı gösterecektir. Yani cevapların hepsi için sorum ne için ve neye göre tehlikeli. Ancak bir iblis veya zebani bambaşka bir olaydır... (Gerçi onlar FR sayılırmı bilemeyecem)

Hani saymazsanız Yuantiler bence. Çok fazla bulaşıyorlar ona buna. Goblincillerde tehlikeli. Karar tur bilinen FR'ın ne kadarını kaplıyor dikkatinizi çekerim.

Bu arada kenderler FR değil DL olduğundan burayla kel alaka ırk oluyorlar.
pardon ama ejderha ve zebani örneği çok anlamsızdı. Bilmiyorsun galiba ejder osursao zebanilerin yarı ölür. Bi kere ejder en büyük doğa sapkınlığıdır. İblisler doğadaki ateşin sapkın bir parçasıdır ama bir ejderle bir baloru bile karşı karşıya getirseniz ejder havada karada dağıtır. Siz öyle maceracıların ejderleri yendiklerine bakmayın ejder onları çok büyük bir tehtid olarak görmediğinden öyle oluyor. Eğer bir gölge ejderinin karşısına balor salarsanız balor ne yapacağını şaşırır, "abou" der çünkü ejder çoktan uçmaya başlayıp tepeden tüm güçüyle bombardımana başlamıştır artık asitmi alevmi orası ejder'e göre değişir.
DL de geçen bir deyim: "Sıkılmış bir kenderle bir odada yalnız kalmaktansa, bir oda dolusu troll ile yalnız kalmayı tercih ederim"

Sen düşün artık
açıkçası sıkılmış bir kender benim gerçekteki halime daha çekici geliyor. Ufacık bişi zaten bi sıksam suyu çıkar. Ama fr deki karakterim için hiç fark edeceğini sanmıyorum, o charla ha trol ha kender ha ejder fark etmez. Tanrı yeniyorum ben o charla ne diyosunuz siz.
Post Reply