Burning Crusade!

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Neyse accountu upgrade ettik birtek oyunu yüklemek kaldı :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ben sevmiyorum WoW'u ayda o kadar para veriiceme giderim bi kere 2 dolar öderim Knight Online'a sonra istediğim gibin oynarım. Para tuzağı bu WoW
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
jinakuma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by jinakuma »

hic wow oynamadim ama knight online dan daha iyi olduguna eminim ayrica blizzardan babam ciksa oynarim
I will show you the fear in a handful of dust
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

knightla wow'u karşılaştırmak bile saçmalık. Arada dağlar kadar fark var. Hem knighti ücretsiz oynayabilecekken neden 2 dolar da olsa para vereyim?
Evet wow'a para veriyorum ve hiçte pişman değilim. Paramın karşılığını eğlence ile alıyorum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ben knight'a WoW'dan daha güzel demedim ki, bende WoW oynuyodum bi aralar ama belli bir seviyeden sonra sadece para saçtığımı düşünmeye başladım.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

WoW iyi guzel hosta bu Blizz amcalarin cekirdek citletir gibi patch cikarmalarina ne diyosunuz? artik bu patchlari de bi cd haline getirip takrar dan satabilirler madem para istiyolar :) ayri ayri indirirken pek koymamisti da simdi restte sonra tekrar yukluyorum da bu ne kardesim 1.5 gb patch! aglasam kimse sesimi duymaz herhalde bu arada Sendit e, benim oyunumu hala getirmedigi icin burdan "Elune belanizi versin" demek istiyorum... lvl 70 olmami engelleyemezsiniz !!

TBC almayacaklar updated talent treeleri kullanabilirler ama lvl 70 olamadiklari icin yeni buyuleri ve extradan 10 talent tan yararlanamazlar...Outland yalan olur...epic mount u ruyanizda gorursunuz ...yeni psikopat itemleri alamazsiniz...jewelcrafting den yararlanamazsiniz...(ben priest im +400 healing power im var dun bu TBC itemi gordum 1handed rare mace +150 healing!!!slotlari da caba... benim tum ekipmanima karsi 3 tane mace beni geciyo :P)

kisacasi oyunda iyi bir yere gelmek istiyosaniz TBC sart ...yoksa lvl 60 lar arasinda bile inanilmaz gucsuz kalirsiniz ama TBCsizde oynayabilirsiniz :)
To Live is To Die!
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

kesinlikle oynanmalı diyorum.
uzun zamanda sitede olmamamdan anlamıssınzdır sanırm deli gbi kasmakla mesgulum :D
ama arada giriyürum... mesaj atmasamda siteyi takip ediyorum... bensiz kalmadınz yani ağlamanıza gerek yok :-P

ehm... konu saptı...

ek paketteki bicok sey olmadığı taktirde oyundan zevk alamıycaanıza eminm. mesela aylardır kasıpta anca 50lvl yaptığınız gözünüzün nuru charınız sizde 5lvl yüksek bi bloodelf tarafından kesildiğinde cıldırma imkanınızda olamaz<--- bakınz ben :(

hersye rağmen TBC sart!!
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

evet ya bizim serverda bir blood elf 5günde 60ladı 5gün daha oynadı 70 olmuştu. TBC çıkışından 4gün sonra 70 adamlar vardı. Nasul bir azimdir nasıl bir kasmaktır ben anlamadım. Ben hala 64üm. Giremiyorum zaten pek oyuna download dan ama bir girdimmi 70lemeden bırakmıcam.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

oyun içinde bir questi tamamladıktan sonra böyle birşey oluyor paylaşayım dedim ^^ http://www.youtube.com/watch?v=ipQBFDb_SFI
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

vay... güzelmiş gerçekten... :clap:
çoğu filmin müziğinden güzel bence buda blizzardın ne kadar özendiğini ve önem verdiğini gösteriyor...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Post Reply