FRPWORLD LOGO

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

mask
gerçekten logo değişimine gidilecek mi?
baksanıza ankete 10-15 kişi falan oy vermiş
bence bu anketi forumdan ana sayfaya taşımak gerekli
o zaman daha çok kullanıcı oy verir
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Değişim öze ters olmadığı ve gelişim yönünde olduğu sürece kabul edilebilir ve hatta eğer gelişime neden olacaksa şiddetle istenen bir şeydir. Eğer logo değişiminin site için daha iyi olacağı öngörülürse yapılır.
Ama bu konuda önceden yapılan tartışmalarda da dediğim gibi sırf değişiklik olsun diye değişiklik yapmaktan yana değilim. Logo değişimi yapmak basit bir konu değildir ve pek çok kişinin "işte budur!" demediği bir logoya geçmek bana çok mantıklı gelmiyor. Gene de sanırım insanlar daha iyi bir logonun yapılabileceğini düşünüyorsa (ve gerçekten de "işte budur" denilen logo yapılırsa) daha iyiye gidiş konusuna şahsen hayır demem.
Ancak site kurulmadan önce ve biraz da kurulumun ilk aşamalarında değişik kişiler logo denemelerinde bulundular, kimileri sadece kağıt üzerinde kaldı, kimileri dijital ortama da taşındı. Gandalfoftheday'in yaptığı logo benim o zamanda hoşuma gitmişti ve hala da gider ama dediğim gibi bu benim şahsi görüşüm ve kesinlikle daha iyisi yapılamaz görüşünü savunmuyorum.
Sadece daha iyisi yapılsa bile çoğunluğun çok hoşuna gitmedikçe ve diyarımızı yeterince güzel anlatmadıkça geçmek bana ilerlemeden çok gerileme olur gibi geliyor, bunu demek istiyorum.
Bu başlığı da ilgiyle izliyorum ve nereye varılacağını merak ediyorum.
Anketi de şimdi ana sayfaya taşıyorum. Ancak yukarıda 3 şık olumsuz ve sadece bir şık olumlu olacak şekilde bir anket konulmuş. İnsanları olumsuz oy vermeye itiyor gibi. Seçenekleri biraz düzenleyebilirim.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

14 kişi bu yanlış dediğin anketi cevaplamış Malovan.Bence en doğrusu yeni bir anket yapılması olacaktır.
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Yo ankete yanlış demedim, sadece sanki insanları olumsuz oy kullanmaya itiyor gibi dedim. Psikolojik etki. Ama sonuçta insanların kafalarındaki fikir neyse o yönde kullanmış olduklarını düşünmek mantıklı olacaktır. Hem zaten şimdi anketi ana sayfada açacağım.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet bence de anasayfada açman daha iyi olacaktır katılım artar
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

benden nacizane bir öneri,anket şıkkına bir şey daha ekleyebilirmisiniz?
atlas sitemizin logosu olsun ama frpworld yazısı daha belirgin bir hale getirilsin...
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

ketçap ağzına sağlık
ben de frpworld logosunda ne yazdığını okuyamıyorum
sitenin adını görmesem frpworld yazdığı anlamayacaktım
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Arkadaşlar, buradan itiraf ediyorum:
Sitenin tüm görsel temalarıyla beraber logo dizaynı da bana ait. aşlangıçta logomuz buna benzer ve okunur haldeydi. Ancak bilgisayarımın yanmasıyla fontunu kaybettim ve elimde binlerce font olmasına rağmen eskisini bulamadım. psd formatında büyüttüğümde berbat hale geldiği için ve bazen afişler için A0 çıktı bile almamız gerektiği için atlası sabit bırakıp frpworld yazısını fontu olan benzer bir type ile değiştirdim.

Bu nedenle tüm suç benimdir. enim önerim oldukça oturmuş olan atlas ve dünyanın kalması, frpworld yazısının ise değişmesi yönünde. Yine de her türlü yeni öneriye açığız. Bir logo yarışması bile düzenleyebiliriz belki. Hepinizin birbirinden güzel logolarla katılacağınıza eminim. Sanırım seçmek epey zor olacak. :D

Hemen iyi günler diliyom ben.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

tamam ben yarışmaya katılırım ama sonuncu logo önerisinede bir ödül olursa katılırım :D
işin şakası bir yana gerçekten sitemizde bu işin eğitimini alan ve hobi olarak bu tarz şeylerle uğraşan kullanıcılarımız vardır,eğer onlarda bu konu üzerinde biraz daha uğraşırlarsa sevinirim...
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Arkadaşlar bilmiyorum ben mitolojiyi hep frp ile alakalı görmüşümdür Sonuçta yunan mitolojisinin yarattığı dünya da bir çeşit fantastik dünya değil mi? Ben de logoyu bu hali ile seviyorum. Ama değiştirmek isterseniz de bence ödüle gerek yok sonuçta en güzel ödül logonun sitenin logosu olması değil mi?
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

evet ödül konusunda sana katılıyorum

ketçap işte geyik yapmış :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Arkadaşlar bilmiyorum ben mitolojiyi hep frp ile alakalı görmüşümdür Sonuçta yunan mitolojisinin yarattığı dünya da bir çeşit fantastik dünya değil mi? Ben de logoyu bu hali ile seviyorum. Ama değiştirmek isterseniz de bence ödüle gerek yok sonuçta en güzel ödül logonun sitenin logosu olması değil mi?
tabi ki ödüle gerek yok,bu işin şaka kısmıydı,ama logo üzerinde oynanmasınada karşıyım,1 seneye yaklaşan bir site olarak artık insanlar atlası görünce frpworld burda demeye başlamıştır artık,ama daha güzel bir logo olursa buna kimsede karşı çıkmaz,ama bunun biraz profesyonel olarak veya bu işi kendine hobi edinmiş kişiler yapabilir sanırım,en azından ben kafamda bir logo hayal edemiyorum,yani bu çok güzel olabilir diye öne sürebileceğim bir logo yok,
bu arada yeni bir teklif öne sürüyorum,
eğer bir logo değişikliği şart diye düşünenler varsa yeni logo önerilerini adminlere iletsinler,ve adminler yeni öneriler arasından ya karar versinler ya da bu önerileri agorada oylamaya sunsunlar,işin aslı logo konusunun bu kadar uzamasından sıkıldım,ben zaten bir logoya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum,zaten oylamaya kayılan 17 arkadaştan 9'uda benimle aynı fikirde,ben bu logonun değiştirilmemesini eğer bir değişiklik olacaksada bu değişikliğin frpworld yazısının belirginleştirilmesi olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

aslında bir şey fark ettim

site açıldığında o okuyamadığım frpworld yazısına bakıyorum ilk

fikrimi tamamen değiştirdim
kesinlikle her şey böyle kalmalı
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Beyler benim fikrim ; Bence gerek PC oyunları gerek masaüstü oyunlarında bu kadar güzel ve sanatsal (her bakımdan) LOTR filmi bile tüm görsellik ödüllerini alırken bu sitenin logosunun da çok muhteşem olması gerektiğini (abartmıyorum çünkü bu ülkede bu sitenin eşi benzeri yok ) ve iyi bir çizimci kullanılıp (ki bence el çizimi de olması önemli)çok daha güzel bir logo bulunulabilir.Belki alışıldı filan falan ama bence bu sitenin yanında logo biraz basit ve sönük...

Tabii bu benim fikrim
Saygılarımla...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

Ama birde şöyle bir açıdan bakmak lazım.. Logo bence çok anlam ifade ediyor... Adamın öğle duruşu ve Kafasının üzerinde dünyayı 4 biryandan sarılmış iplerle taşıması çok ama çok anlamlı Benim anladığım Tek bir kuvvet tek bir düşünce tek bir hayallerin birleşmesinde doğan birlik ve beraberlik Dünayyı 4 bir yandan taşıyacağı kadar KUVVET Lİ OLDUğUNU Göstermektedir
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Post Reply