Minyatür için çözüm önerileri...
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Evet, hem böylece monsterin Large, huge gibi boyutlarda yer kapladığı da daha iyi vurgulanıyor. Direk monster manual resimleri ve en önemlisi de hazırlaması kolay. Minyatüre kalsan istediğin monsteri nasıl bulacaksın; sipariş vericeksin gemiyle mi gelecek, kaç tane gerekecek, goblin ile iş bitmiyor sürüyle goblin saldıracak icabında; baltalı, goblin, gürzlü goblin, okçusuydu şamanıydı, ozanıydı derken minyatür filan dayanmaz.Aegron wrote:Yani kagıttan yada kartondan kesilmiş parçaların üstüne yapıştırılan monster resimleri gayet iyi...
Bütün resimleri kareler halinde mozaik gibi kağıda döşeyip renkli yazıcıda çıkarılır ve kartona yapıştıralarak, ardından da kesilir. Hatta bir de siyah beyaz çıkarın ki o da resim sembolün arka tarafında dursun (kırmızı çerçeve yapabilirsiniz) monster ya da karakter "bloodied"
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Calengil
- Kullanıcı

Kağıt, karton olayı baya iyi. Kullanılabilir güzel bir sistem tabi. Eğer sizde benim gibi oyuncaklarınızı hala atmamış kimselerseniz, ufak askerleri yontarak güzel şeyler yapabilirsiniz. Benim şövalyelerim vardı ufak, onlar hala durur. Orjinal şeylerdi üstelik. Bazen oyunlarda kulanıyorum.
Wolves are always alone..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Melih abi onlar tamam da yaratıkalr içinde güzel bir çözüm olması için yada en azından oyuncuyu oyuna adepte etmek için görsel şeyler daha önemlli benceCalengil wrote:Kağıt, karton olayı baya iyi. Kullanılabilir güzel bir sistem tabi. Eğer sizde benim gibi oyuncaklarınızı hala atmamış kimselerseniz, ufak askerleri yontarak güzel şeyler yapabilirsiniz. Benim şövalyelerim vardı ufak, onlar hala durur. Orjinal şeylerdi üstelik. Bazen oyunlarda kulanıyorum.![]()
Thanks Mario but The princess is in another castle!!