Eskiden zevki bir farklıydı sanki yahuEfla wrote:Güzel şeyler bunlar ama eskisi kadar vakit ayıramam herhalde...Artık iş de arıyorum çalışan bir insan olacağım inşallah. Ã?ğrencilik sona eriyor.
Ama güzel bir server biliyor musunuz şöyle beleşinden?
Eskiden ben sananede oynarken çok eğleniyordum. Sonra nebulada biraz takılmıştım. Artemise katılıyorum az mı vaktimizi yedi ama aynen hiç pişman değilim.
Bir de çevirmeli ağdan bağlanırdım telefon meşgul çalardı o zamanlar bütün akrabalar cephe almıştı bana
İşin garibi kardeşime gösterdim oyunu o da sardırmıştı onu da pençesine bıraktık oyunun. Vallahi bi baktım boynuz kulağı çoktan geçmiş bir aydan güya eski oyuncuyuz çocuk ortalığın tozunu attırıyordu vallahi. Ben de eğlencesine oynamaya karar verdim. Çok yüksek itemlarda falan gözüm yoktu hızlı hareket edebileceğim o anlık zevk alabileceğim biraz rangerımsı karakterler kullanıyordum hep ey gidi...
Ultima Online'ın Tarihi
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Bu da benim vazgeçilmezim 
Paladin Büyüleri
Close Wounds (Obsu Vulni): 4-24 arası hit pointinizi doldurur (10 mana - 10 tithing).
Cleanse by Fire (Expor Flamus): Kendinizi cure (panzehir) etmenizi sağlar. Belli bir oranda hit point yer (10 mana - 10 tithing).
Remove Curse (Extermo Vomica): Stat kayıplarını, içten zehirlenmeleri yok eder (20 mana - 10 tithing).
Consecrate Weapon (Consecrus Arma): Karmanıza göre silah damagesini 3-11 arasında arttırır (10 mana - 10 tithing).
Sacred Journey (Sanctum Viatas): Marklı bir yere teleport olmanızı sağlar (20 mana - 20 tithing).
Divine Fury (Divinum Furis): Bir paladinin swing speed'ini (vuruş hızı) bir süreliğine arttırır. Stamina full düzeyine gelmektedir (20 mana - 15 tithing).
Dispel Evil (Dispiro Malas): Summon yaratıkları dispellemek için kullanılır (10 mana - 15 tithing).
Enemy Of One (Forum Solun): Karmaya göre tek bir yaratığa 1.5 - 3.5 kat fazla vurmanızı sağlar. Yalnız diğer yaratıklardan alacağınız damage de 2 kat artacaktır (10 mana - 20 tithing).
Holy Light (Augus Luminos): Ã?evredeki potansiyel düşmanlara karmaya göre 8-24 arası damage verir (10 mana - 15 tithing).
Noble Sacrifice (Dium Prostra): Reslemek (30 mana - 20 tithing).
Paladin Büyüleri
Close Wounds (Obsu Vulni): 4-24 arası hit pointinizi doldurur (10 mana - 10 tithing).
Cleanse by Fire (Expor Flamus): Kendinizi cure (panzehir) etmenizi sağlar. Belli bir oranda hit point yer (10 mana - 10 tithing).
Remove Curse (Extermo Vomica): Stat kayıplarını, içten zehirlenmeleri yok eder (20 mana - 10 tithing).
Consecrate Weapon (Consecrus Arma): Karmanıza göre silah damagesini 3-11 arasında arttırır (10 mana - 10 tithing).
Sacred Journey (Sanctum Viatas): Marklı bir yere teleport olmanızı sağlar (20 mana - 20 tithing).
Divine Fury (Divinum Furis): Bir paladinin swing speed'ini (vuruş hızı) bir süreliğine arttırır. Stamina full düzeyine gelmektedir (20 mana - 15 tithing).
Dispel Evil (Dispiro Malas): Summon yaratıkları dispellemek için kullanılır (10 mana - 15 tithing).
Enemy Of One (Forum Solun): Karmaya göre tek bir yaratığa 1.5 - 3.5 kat fazla vurmanızı sağlar. Yalnız diğer yaratıklardan alacağınız damage de 2 kat artacaktır (10 mana - 20 tithing).
Holy Light (Augus Luminos): Ã?evredeki potansiyel düşmanlara karmaya göre 8-24 arası damage verir (10 mana - 15 tithing).
Noble Sacrifice (Dium Prostra): Reslemek (30 mana - 20 tithing).
Ultima Online'nin yeni paketi olan High Seas hakkında ve oyunun kısa bir tarihinin gösterildiği bir video paylaşmak istedim.Böylesini görmemişsinizdir eminim
Buyrun link
Buyrun link
1-2-3-4-5.... her seriden görüntüler. süper bi video. kaydedicem. eski günlerimi o gemide makroya bağlayıp mal gibi izlediğim karakterimi hatırlarımDarktimes wrote:Ultima Online'nin yeni paketi olan High Seas hakkında ve oyunun kısa bir tarihinin gösterildiği bir video paylaşmak istedim.Böylesini görmemişsinizdir eminim![]()
Buyrun link
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..