Yazarlar ile Söyleşiler - Hakkında
Hemen hemen oyle, Illyra ile soylesi yaparken gercekten karsilikli kahve iciyormis gibi hissetmistim. Sohbet havasi da sanirim iyice hissediliyor yazida. Bir de yazarlarin yazilar disindaki hayatlari hakkinda da bilgi sahibi olunuyor bu soylesilerde...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben Firble'ye şu yönde pek katılmıyorum, çünkü tam tersi Illyra'nın söyleşilerinde konuk kişilerin yazarlık yönleri konuşuluyor. Pek fazla yazılar dışındaki hayatlarına girilmiyor. Olması gereken de budur zaten, bu yüzden Illyra'nın stilini seviyorum.Firble wrote:Hemen hemen oyle, Illyra ile soylesi yaparken gercekten karsilikli kahve iciyormis gibi hissetmistim. Sohbet havasi da sanirim iyice hissediliyor yazida. Bir de yazarlarin yazilar disindaki hayatlari hakkinda da bilgi sahibi olunuyor bu soylesilerde...