Bence süper oldu bu tur. Umarım sonumuz hayırlı olur. Gerçi hayırlı olmasa da heyecanlı olacağı kesin. :plotting: şu zebanilere günlerini gösterelim (onlar bize göstermeden).
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
abi bir girmedik millet destan yazmış oturup yazılanları okumak birde ona göre rp yazmak ne kadar zor sizin haberiniz varmı :schemes: valla yeminer cehenneme atmazsa bu gidişle ben atacam anam ağladı valla her uzun yazıyı gördükçe ağladım ya acıyın bana bende sizdenim yaa
Haldor ben senin platforma çıkışından biraz daha önceki bir zamandan aldım rpmi sen geldiğin sırada ben yanımdan giren iblislerin etkisiyle çamura batmış oluyorum.Son kafamı daldırmadan önce de şu uçan paladini(swain) görüyorum.Sen geldiğinde çamura batmış bir bedene ait olan siyah bir el görebilirisn ama tabii yeminere bağlı
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
Sorun değil bende RP mi sen kaybolmuşsun gibi yazdım... O ayarlanır, bir sorun cıkmaz...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
ve selam herkese arkadaslar bende girdim oyuna kendime sasdim, esen o yazilarin rpleri okumak ne demek sen bana sor ben cok iyi anliyorum
bu arada hala nedenini kendiminde cozemedigi bi sekilde bende attim kendimi ates cemberinin icine bakdim genel atlio , dedim bende dalayim benide bagarlarina basarlar heralde artik
sonumuz hayir olur insallah bi abdest alip fln mi dalsaydim ya acebe malum nere gittigimizi bilmiyoz ya :plotting:
Seni de aramızda görmek ne güzel canım. Sen de geldin ya artık eğleneceğimiz garanti. Zebanilerin hiç şansı kalmadı. Ama bak hala söylüyorum keşke kender olsaydın.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
kender benim kalbimde yasiyo , ara ara ortaya cikdiida gozlemlene bilir hani yrn oburgun neydin ne oldun demeyesiniz bak icimdeki kenderi dusunup yorum yapin