Ya satmak değilde, kimseden ses çıkmıyoki. İstanbul ölmüş. Ayarlayalım dedik ( aynı başlık altında ikinci buluşma denemesi ) bu seferde çok az kişiyiz, toplam 4 kişi olucaktık. Akşam vakityken erteleylim diye fikir sundum, nasısa ertesi gün gelcek olanlar akşam bi girip bakarlar görürler diye. Ama anlaşılan öyle olmamış
Ben zaten gelen bir ben olsam bile gelirim diye söylememişmiydim? Bundan sonra da gelicem dersem tek gelen ben olsam bile gelirim. O yüzden kimse gelmiyo diye gelmemezlik etmeyin. Tabi napıcam ben Yeminer'i be demiyorsanız.
Scythe'ım, sen sınavlarına bak, iyi geçsin benim için yeterli, nasıl olsa her dolunayda buluşuyoruz değil mi
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote:Ben zaten gelen bir ben olsam bile gelirim diye söylememişmiydim? Bundan sonra da gelicem dersem tek gelen ben olsam bile gelirim. O yüzden kimse gelmiyo diye gelmemezlik etmeyin. Tabi napıcam ben Yeminer'i be demiyorsanız.
Tamam bi dahaki sefere iki kişi bile olsak geliriz o zaman, FRPworld'ün istanbul ahalisini biz temsil ederiz :evillaugh:
Hey gidi günler nerde 25/30 kişilik buluşmalar... Yemi üzülme bakarsın senin için bir buluşma ayarı çekerim Ama Ancak Ağustosta olur ancak oda yaparsam tabi
yeni nesilde iş yok galiba..bitiyo sınavlar az kaldı ondan sonra bi iki kişi olarak buluşuruz yeminer en azından.)her ne kadar sevişmiyo olsak da esenden iyi organizatör görmedi gaaliba diyar ?.)
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Tamam arkadaşlar Ağustosta büyük bir buluşma yapacağım eskileri toplayalım şöyle güzel bir organizasyon olsun aklımda şimdiden değişik fikirler var ) Ben yurddışından geleyim bir Diyarda yaşayanları yeniden görmek güzel olacak
Bence buluşma eylül başı olmalı.. Herkes tatilden dönmüş olacaktır. Okulların da açılmasına az kaldığı için herkes İstanbul'da hazır durumda olur diye düşünüyorum.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Possessed wrote:Bence buluşma eylül başı olmalı.. Herkes tatilden dönmüş olacaktır. Okulların da açılmasına az kaldığı için herkes İstanbul'da hazır durumda olur diye düşünüyorum.
Kesinlikle. Ã?bür türlü katılım yine az olabilr başka bişey olabilir. Eylül başı çok güzel olur, kalabalık falan oluruz