Ölüm Labirenti

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor çenesini kaşıyarak düşündü, başka sorusu yok gibiydi.

*Burtha'dan ruh çağırabiliyorsan eğer....*

Teemieri'ye baktı:

*Belki orada fazlasını da yapabiliriz.Ã?rneğin Teemieri'nin hikayesini öğrenmek gibi!*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Peki bu yaşlı Heres'ten sonra kimin ruhunu çağırıcaz?" dedi Miaé. Aklına takılmıştı. Daylight'ın da dediği gibi anneside çağırılabilir mi?
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Ben daha çok Esten'in tacını merak ettim. Eğer taç Burtha'daysa Esten bunu niye dünyaya dönmek için kullanmıyor?"
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"İlk olarak dediğim gibi önce Heres'i çağıracağız ki diğer nesnelerinin yerlerini biliyor mu diye öğrenemk için. İkinci olarak da benim babamı çağıracağız ki demin belirtmiştim en son burtha'ya alınan ruh oydu böylece ondan Burtha'da neler olup bittiğini öğrenebileceğiz." diye yanıt verdi Elessar, Miae'ye.
Sonra Thereon'un oğluna döndü.
"Tanrılar aralarında anlaşma yaptılar. 5 Nesne bir araya gelince hepsi Neirre'ye gelebilir. Hukeir adlı şimdilerde yeri bilnmeyen bir adada yapmışlardı en son bu tartışmayı. Nesneler ancak güçlerini o yerde gösterebilir. Yoksa tek başalrına değersizler." diye açıkladı Elessar.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Peki, tacı Burtha'dan Neirre'ye götürmek imkansız değil mi? O zaman Esten'den korkmamıza gerek yok! Yoksa tacı Burtha'dan çıkarmanın yolu var mı?"
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Bunun yanıtını hep beraber tartışalım diye sizi çağırdım zaten." dedi Elessar.
Safiel demin soru sorana yaklaştı: "Merhaba. Sanki bana birini hatırlatıyorsunuz. Dün sizle konuşma fırsatı bulamamıştım. Adınızı öğrenebilir miyim?" diye sordu gayet kibar bir şekilde.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bu söyledikleri doğruysa, Heres onu öldüreni Elessar ve diğerlerinin yanında görünce ne yapıcaktı. Kendisi, onun suratına sırıtıcaktı.
" Başla, Elessar. Heres ile karşılaşmaktan çekindiğimi mi sanıyorsun. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Adım Thereon."
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sesi duyunca, hemen ayağa fırladı.Thereon diye inledi.

Ardından adama döndü:

*Dostum Thereon, küçük dostum, bizi tanımıyor musun yoksa?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Pek sayılmaz...Ã?oğu şeyi hatırlamıyorum..."
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor çenesini kaşıyarak adama baktı.Sonra Safiel'e yöneldi.

*Dostum, sence seçilmiş çocuk olduğu için vaktinde, o zamanki hafızasını tanrılar silmiş olabilir mi?*

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Adam araya girerek "Olabilir de olmayabilir de, çok uzatmaya gerek yok. Ã?ünkü benim hafızamdan daha önemli işlerimiz var. Cevaplar bulmalıyız ve acele etsek iyi olur. En iyisi bir an önce şu ruh çağırma işine girelim."
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor yüzünü buzuşturarak Thereon'a baktı.Bir değişiklik vardı onda ya.Neyse.

*Peki o zaman, devam edelim.*

-Freddie Mercury
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Kiba ruh çağırma işleminin hiç bir anını kaçırmak istemiyordu. Küçük çocuk sabırsızca yerinde kıpırdandı...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Artık hazırsanız başlayabiliriz." dedi Elessar. Druidler tam ortaya yuvarlak bir masa yerleştirdiler.
Masaya bir demet ekşimuan otu, iki tane satry boynuzu, bir tane centaur toynağı ve ayı kılı koydular.
"Ekşimuan otunun kokusunun Burtha'ya ulaşabilecek kadar keskin olduğu söylenir. Onu yaktığında öyle pis bir koku ortaya çıkar ki ölüler bile uyanır. Satryler bencil oldukları kadar ölümsüzlüğün sırrını bulduklarına diğer canlıları inandırmışlardır. Ama kimseyle bu sırrı paylaşmazlar ki satrylerin artık ortalarda gözükmemesinin bir sebebi de diğer canlıların buna elflerde dahil onları Tanrıların unuttuğu bir ırk olarak görmeleriydi. Bu boynuz sayesinde Burtha'dan ölünün ruhunun bir süreliğine de olsa bizim dünyamıza gelebildiğine inanılır.
Centaur toynağı da asiliği simgeler. Eğer ölümü aşıp bir ölüyle konuşmaya cüret ederseniz Esten'e baş kaldırmışsınız demektir. Bu da onun gözünde düşmüş bir kuldan farkınız yok demektir. Ama bu toynak sayesinde Esten'in Burtha'dan çağrılan ruhların kim olduğunu fark edemediğini bu sayede onun kuralalrına uymayan kullarının kim olduğunu öğrenemediğinden dolayı cezalandıramadığına inanılır.
Ayı kılı da druidlerin ilk dönüşmeyi öğrendikleri hayvanlardan biri olduğu için benim yeteneklerimin bir amacı olduğunu ve diğer tanrıların bu amacıma saygı gösterip Esten'e haber vermemelerini sağladığıan inanılır. Tabi başka biri için bir büyücü için ayı kılı yerine başka bir nesnenin olması gerekir.
şimdi bunlaırn dışında benim bir eşyaya daha ihtiyacım var. O da yıllar önce Hikker'in dünyamızdaki simgesi olduğuna inanılan Thereon adlı bir çocuğa verdiğim kolyeydi. Thereon'un da gelmesini istememin nedeni de buydu."
Ve herkes birden adının thereon olduğunu iddia eden kişiye döndü ve onun diyeceklerini bekledi.
Locked