Musibet Öetesi .......... Yorum, konuşma, vs
.
Arkadaşlar maalesef yanlış hareketler bunlar.
Magistrate en son sırada (sıralamaya dikkat edelim lütfen) o yüzden o zamana kadar komutanın orada olacağını zannetmiyorum Quarion, sen askerlerden sonra başka bir mesaj atarsın.
Clicks senin dragon breath her turda kullanılan bir şey mi sandın; o kadar nefese hangi ciğer dayanır!
Encounter racial powerdir o!
Ayrıca kapı açıldığı halde hala demir parmaklıkların ardından vurmaya çalışmana hayret ettim.
Netse hala bir şansınız olduğunu düşünüyorum. :schemes: Dayanıklı çıktınız ama kaleden kurtulma konusunda pek sanmıyorum yani.
Arkadaşlar maalesef yanlış hareketler bunlar.
Magistrate en son sırada (sıralamaya dikkat edelim lütfen) o yüzden o zamana kadar komutanın orada olacağını zannetmiyorum Quarion, sen askerlerden sonra başka bir mesaj atarsın.
Clicks senin dragon breath her turda kullanılan bir şey mi sandın; o kadar nefese hangi ciğer dayanır!
Ayrıca kapı açıldığı halde hala demir parmaklıkların ardından vurmaya çalışmana hayret ettim.
Netse hala bir şansınız olduğunu düşünüyorum. :schemes: Dayanıklı çıktınız ama kaleden kurtulma konusunda pek sanmıyorum yani.
Ha tamam o zaman. Hareketin (aid another) güzel. Ancak dışarı çıkarsanız daha etkili olursunuz, hem okçuların ok atmasını engellersiniz.(marked - mimleme özelliğinizi de unutmayın! ) Hatta adamların silahlarını bile kapabilirsiniz icabında.Quarion wrote:Komutan ölürse swordsman 1 dedim zaten ki.Sıram geldiğinde kabul edersin diye attım
Komutan dersen adam zaten kaçacak mecburen çünkü yaralandı epeyce. Yukarı çıkıp bir sürü adam gönderecek aşağıya, alarm filan verecek.
.
Quarion wrote:Ben bu arada bişey sormak istiyorum, mesala bir adama grab yapıp sonra action pointle diğerinede yapıp adamların kafasını hücre zincirlerine falan vurabilme varmı?öle bişey yapcaktım ama dedim fazla uçmayayım.
Yapabilirsin aslında ama 2. "grab"ına -5 ceza getirirdim ekstradan çünkü birini tutarken öbürünü de tutmak daha zor olur diye. Grab'lar bildiğiniz gibi StrvsReflex bir saldırı sonucu olduğundan tutma şansınız vurma şansınızdan oldukça yüksek. Ã?rneğin biriniz tutsa öbürü de elinden kılıcını alsaydı ne güzel bir hareket olurdu; size yüklü bir xp ödülü verirdim ayrıca. Tabii geçti artık
Clicks keşke komutanı bırakmasaydın; kaçıp yardım getirecek şimdi.
.
Yok hata bende yanlış anlama sonucu yaptım espriyi pardon. Tabii espri olmadıQuarion wrote:Nası yani? Anlayamadım
Sanırım sizden ümidi kesiyorum artık; beceremediniz mi desem şansınız mı yok desem (aslında ikisi de aynı şey oluyor değil mi?
.