Aşk Hakkında
aşk , 1 ay için ayrıldığınızı bile bile, sevglinizden uzaklaşırken nefesinizin kesilmesi, düğüm düğüm boğazınızdan sadece sizin şarkınızın çıkmasıdır...
aşk çok güzel şey, bi de ayrılıklar olmasa...
hüzün ve saygılarımla...
aşk çok güzel şey, bi de ayrılıklar olmasa...
hüzün ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
belki çok farklı bir bakış açısıyla yaklaşıcam ama aşk sonuçta, mantık aramayın olacaklar için şimdiden de konuşmayalım bence sonuçta şu an mantıklı düşünebiliyoruz.bi de kadınların ve erkeklerin mantıkları çok farklı çalışıo aşık olunca...kim naparsa yapsın başkası zarar görmeden...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Logan
- Kullanıcı

aşk : acı çekmektir
aşk:işkencedir
aşk: aptalıktır
aşk: urunda ölebilecegin birni olması
aşk: saçmalık
aşk : çok güzel bemmeyaz bir gül bahçesindeki ortdaki simsiyah gülü seçmektir
aşk : gülmek aglamak
aşk : ...........................
biraz acı çekmiş birleri olarak aşk hakkındaki yorumlarım bunlar
aşk:işkencedir
aşk: aptalıktır
aşk: urunda ölebilecegin birni olması
aşk: saçmalık
aşk : çok güzel bemmeyaz bir gül bahçesindeki ortdaki simsiyah gülü seçmektir
aşk : gülmek aglamak
aşk : ...........................
biraz acı çekmiş birleri olarak aşk hakkındaki yorumlarım bunlar
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

aşk : sevdign kız bırakıp sonra onu başkası la görünce kafa göz dalmak ardında 4 gün sonra 4 kişiden dayak yerken arkadaşların gelip seni kurtarması ve ardında o yarılmış kaşla kıza teklif edip kızn kabul etmesidir 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

[quote="yeminer"]Aşk sadece aşktır. Başka sözlerle açıklamak imkansızdır. O başlıbaşıan bişeydir. Biz sadece onu bişeylere benzetebiliriz. Genelde dünyada ona en çok benzeyen şeyin delilik olduğunu söylerler
[/quote]
işte dedelilik işte buuuuuuu
deliyiz biz purrbbrlealdna
işte dedelilik işte buuuuuuu
deliyiz biz purrbbrlealdna
Eğer gerçekten, ben aşka inanıyorum aşksız yaşayamam diyecek kadar safsanız, kusura bakmayın çünkü aşk diye birşey yok.
Lütfen bakınız: Tolstoy - Kroyçer Sonat
Buna rağmen hala inanıyorsanız mesaj atın görüşelim
Lütfen bakınız: Tolstoy - Kroyçer Sonat
Buna rağmen hala inanıyorsanız mesaj atın görüşelim
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
Aşk bence sadece kadına duyulan bir şey değil her yerde olan bir şey.. Bir şiirimde de belirttiğim gibi... Belki de yaşamı mantık çerçevesinden çıkartıp çılgınlığa sürükleyen duygu diye tanımlanabilir. Ve çılgınlığın en büyüğünü yapmanıza rağmen kendinizi çok iyi hissedersiniz. Ã?ünkü o duyguyu yaratan sizi taktir edecektir. (bu bir taş da olabilir. Bir ozana göre taşın bile ruhu vardır. )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
aşk kurulmuş bir düzenin bozulmasıdır da diyebiliriz...çünkü aşık olduğumuz kişiyi yaşam merkezimize koyarız.ve herşey allak bullak olur.bunu da aşk bittikten sonra anlarız.... 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...