Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Just_win hala kararsızdı düşünceleri ile prensipleri arasında sıkışıp kalmıştı
çok zaman geçti çok şey değişti...
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Ama sonra düşündü hiçbir biçimde tanrı yolundan başka şeylere yönelmemeliydi bu oyun belki onu bir süreliğine eğlendirebilirdi ama bu gereksiz bir zaman israfı olurdu bunun yerine bir kez daha çalışmalarına dönmeye yahut tanrısına dua etmeye karar werdi ama yine de nazikçe davet etti buyrun içeri gelmez miydiniz?
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

"Gel cüce dostum. Seninle ünlü kılıç ve kızlar oyununu oynayalım.
Siz ise rahip bey sadece dinlenmek için bir oyun oynamazmısnız sadece 10 dakkika sürer. Zaman rahipleri için bunun önemi nedir ki?
Hem zihnide geliştirir. Egzersiz yaptırır. "

*Talen Quicksilver
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

rahip düşündü bir yanda prensipleri bir yanda ise masum bir dostluk we oyun teklifi wardı ama o *sadece izleyeyim lütfen dedi
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

tapınakta ufak bir işini halletmeye gelmiş olan firan az çok diyarın içinden tanığı bir yüz görür. tapınağın kapısının önünde. adam diyardaki hırsızların en iyi ve eskilerinden biridir.

yaklaştıkça ilgisi dahada artar. adamın elinde gene onun klasik oyun kartları vardır.

firan düşünür gne neyin peşindesin. acaba der ve

"selamlar talen quicksilver" der. " ne işin var buralarda"

"uzun süredir yoktun ortalıklarda"
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom sarmaşıklarla kaplı kapıdan girdiinde pek de ilgi çekmez. Bu arada ilerde duran garip görünüşlü adama bakmaktadır. Adamda garip bir şeyler vardır Firble emin deildir ama tüm bunların tanrısı tarafından düzenlenen bir sınav olmasından çekinmektedir. Ama her neyse işte tapınağa dönmüştür. Ve ertesi gün başlayacağı işleri vardır... Uzun zamandır heyecanla beklediği işler..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

"Ohh aziz büyücü Firan yada daha yeni adın ile Aziel'mi demeliyim?"
Sırıtışını gizlemekte hiçte zorlanmayan sarışın adam büyücüye dönerek desteyi uzatır; "Peki ya sen sen bir el oynamazmısın?"
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Firble nasıl olduğunu bilmiyorum ma doğanın ruhu bana Orene katılmamı söyledi,ileride olacak olan savaşı gösterdi, lord oren bunun kilit noktası olacaktı , o ölünce hey yer yanacaktı çok korktum bu ne anlama geliyor, nu emre uyup onun emrine geçtim ama ne yapacağımı bilmiyorum!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Bu yüzden,KORKUN BENDEN!!
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gerçeği ancak kalbini açarak bulabilirsin korucu sana bir süre Lord Dragonfire ın tapınağında kalmanı öneriyorum. Biraz dinlen ve kafanı topla.. Ve düşün gerçekte kalbinde hangi tanrı olduğunu... Yarın kendini daha iyi hissedeceksin eminim yarın sana bir de hediyem olacak lordumdan ve bu senin kararından bağımsız olarak sana verilecek.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

Kafam çok karışık dostum gerçekten de çok ama deiklerini teker teker uygulayacağım!! Biraz dinlenmek istiyorum eğer izin verirsen ölümün karargahında ve tapınağında çok fazla yoruldum , hala neden o görevi anlamadım,ama şimdi uyumalıyım!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ã?yle ise dinlen burada kaldıın sürece lordumun koruması altındasın korucu..
HARBE GİDEN
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

içeriye bir drow girdi.. etrafına bakındı ve -inançsız bir şekilde dolaştım durdum doğumumdan beri.. ettmiştim yeminimi çok uzun süre önce intikam adına ve. sanırım artık kalbimdeki tekin dragonfire ve onun yolu olduğuna eminim.. ona olan sadakatim şerefim olsun ve onun gücünden bir parçasını hissedibilirsem kafi..şu anda olduğu gibi-
durdu gözleri karanlıkta parlıyordu ama aslında güç içinde olsa inanmanın,bir tanrıya sadakatini sunmanın harika bir duygu olduğuna karar vermişti..
-şunu biin -dedi -kendim ve intikamım için yaşasamda bu döngünün tanrılar adına olduğuna eminim .. büyük düzenin içinde yer almanın <iyi ve kötülerle birlikte > gücünü görüyorum çünkü bende hem ışık saçabilir sözlerimle hemde zehirleyebilirim istediğimde ..şimdi anlıyorum ..sözlerimin bir amacı olmalı iyi veya kötü olsun ..bir-amacı-olmalı-

saygıyla eğildi ve sanki bir transtan çıkmıştı.Dragonfire ın gücünü şimdiden hissetmeye başlamış ve hayran olmuştu.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

Just_wiN galadrilim'e doğru yürüdü elini kafasına koydu we dedi ki:
sen ki bu büyük kararı kendi öz iradenle wermişsin we doğru yolu kendi aklın ile bulmuşsun bu çok daha değerlidir çocuğum Dragonfire seni kutsasın DER we duasını okumaya başlar
sen zamanın koruyucusu we yöneticisi
sen büyünün düzencisi we sahibi
senden güç istiyorum ki
kutsayayım yeni üyemizi

KALBİMİZLE SANA BAğLIYIZ, KUTSA BİZİ
NOOB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NOOB »

NOOB ertesi sabah çok iyi dinlenmiş bir şekilde kalkar ,etrafına göz gezdirir, buraya neden ve niçin geldiğini hatırlar, bir karar vermesi gerekiyordu. Eski yaşamını düşündü , çok saf ve tezdi, şimdikini düşündü sanki kaosa dönüşmüştü tüm hayatı. Tekrar birinin takipçisi olmaktan ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyordu. O anda halkı aklına geldi onları alan o zim oren aklına geldi. öcünü almak için yemin etti. Eğer bu uğurda lord dragonfire ona yardım edecekse onun hizmetkarı olmaktan onur duyardı,
oren ve onun tüm hizmetkarlarına tükenmeyecek bir kin besliyordu ta ki onlar yok olana dek!!
Korku olgunlaştırır,
Korku yüceltir,
Korku anahtardır,
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Just_wiN »

rp dışı : bu arkadaştan iyi chaotic evil karakter olur baksanıza şu hiddete intikam ateşine (şaka şaka biraz eğlence olsun diye dikeni dewe yaptım :) ) :D
Locked