BURSA BURADA YAşIYOR...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
kitaplar
findor sizde kitaplar varmı varsa kaçıncı edition?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
ben her çarşamba-cuma 18:00 ve cumartesi-pazar 13:30 gibi uygunum ama önceden haber verirseniz ayarlayabilirim ancak
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..bu listede ben nie yokum yaw?findor wrote:herkese selamlar bursalı dostlarım artk oyun günleri gelmiş çatmıştır kapımız haydi artık başlıyalım
akinnika
findor ( ben )
quel saruk
nıght
Quest_For_Tanelorn
frontside_air
tifileray
ve
niliawen in katılıcvağı bir buluşma yapmayı planlıyoruz
heee
unuttum
feryat ve kadeşleride var
haydi sıra sizde uygun gün ve saatleri yazın buluşalım
hayırsız olduumdandır muhtemel..
frontside_air bende 2nd kaynakları var, akındada 3rd vardı galiba..
buluşmada ayarlarız bişiyler..
yaw saka maka yine unutulmuşuz ii mi?
heheh... hadi buluşalım...
sanırım findor yeni memleketine göç etmiştir...
görünüşe göre onun gitmesiyle quel saruk da siteden koptu...
halbuki onlarla ne güzel 3rd edition oyuna başlamıştık ve seni de aramızda görmek isterdik... neyse sonuçta quel saruk ile devam edebiliriz, sana bir kahraman yaratıp seni de onun senaryosuna dahil edebilirim...
ancak tüm bunlardan önce asıl ben senin 2nd edition oyununa katılmak istiyorum... daha önce konuştuğumuz gibi benim gruptan bazı arkadaşlar da katılabilirler...
2nd edition hiç bilmediğim için karakterleri beraber hazırlamamız gerekir, ben ancak kısa bir öz geçmiş hazırlayıp sana yollayabilirim...
statları beraber hallederiz...
sanırım findor yeni memleketine göç etmiştir...
görünüşe göre onun gitmesiyle quel saruk da siteden koptu...
halbuki onlarla ne güzel 3rd edition oyuna başlamıştık ve seni de aramızda görmek isterdik... neyse sonuçta quel saruk ile devam edebiliriz, sana bir kahraman yaratıp seni de onun senaryosuna dahil edebilirim...
ancak tüm bunlardan önce asıl ben senin 2nd edition oyununa katılmak istiyorum... daha önce konuştuğumuz gibi benim gruptan bazı arkadaşlar da katılabilirler...
2nd edition hiç bilmediğim için karakterleri beraber hazırlamamız gerekir, ben ancak kısa bir öz geçmiş hazırlayıp sana yollayabilirim...
statları beraber hallederiz...
Never, ever, cut a deal with a Dragon.
- Shadowrun Proverb -
- Shadowrun Proverb -
zuahhaha yeni memlekete her ne kadar göç etsemde yakanızdayım arkadaşlar
:D:
şuan kayserideyim burdaki frp kulubunde ki elemanlarla hemen tanıştım artık nerde ise her gece masa üstü oyun kasıcaz akinnika abi ben yeni karakter açtım ranger oynatıyorum druid günlerim unutulmaz ama burda ortam manyak bi bilseniz abi sende bize verdiğinden başka ftp kitap varmı acaba burda ihtiyacımız varda diğerleri çok işime yaradı...
şuan kayserideyim burdaki frp kulubunde ki elemanlarla hemen tanıştım artık nerde ise her gece masa üstü oyun kasıcaz akinnika abi ben yeni karakter açtım ranger oynatıyorum druid günlerim unutulmaz ama burda ortam manyak bi bilseniz abi sende bize verdiğinden başka ftp kitap varmı acaba burda ihtiyacımız varda diğerleri çok işime yaradı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
eğer buluşacaksak 1hafta önceden haber verirseniz belki bende katılabilirim
ama ben 3rd editiondan öğrendiğim için 2nd editionu bilmiyorum ve öğrendiğim kitap da türkçeydi yani biraz bocalayabilirim ama 3rd editionda rahat oynarım
ama ben 3rd editiondan öğrendiğim için 2nd editionu bilmiyorum ve öğrendiğim kitap da türkçeydi yani biraz bocalayabilirim ama 3rd editionda rahat oynarım
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests