En Son Hangi Filmi İzlediniz?
O film bende de divx olarak mecvut. 5 sene önce izlemiştim sanırım. İç açıcı bir film olduğunu söyleyemem ayrıca film vizyona girmedi diye biliyorum ben.
En son izlediğim filme gelirsek, Ghost Rider'i izledim. Marvel'den beklenen güzellikte bir film. Beklediğime değdi, hayal kırıklığı yaşamadım. Mutlaka izleyin diyorum.
En son izlediğim filme gelirsek, Ghost Rider'i izledim. Marvel'den beklenen güzellikte bir film. Beklediğime değdi, hayal kırıklığı yaşamadım. Mutlaka izleyin diyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

See No Evil:Berbat
Babel:Herkes öve öve bitiremedi ama ben çok sevmedim
Lucky Number Slevin:Harika
''Ghost Rider'' la ''300'' çıkınca harika olacaklar gibime geliyor :king:
Babel:Herkes öve öve bitiremedi ama ben çok sevmedim
Lucky Number Slevin:Harika
''Ghost Rider'' la ''300'' çıkınca harika olacaklar gibime geliyor :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Ya ben Dondurmam Gaymak adlı oscar'a aday olduğu söylenen filmi izlemiştim önceden yazmayı unutmuşum, şimdi yazayım dedim...
Yok böyle bir şey ya şaka gibi..Beğenmedim filmi zaten, bitimini de beğenmedim daha can alıcı bir şekilde bitebilirdi, herkesin o nüansı yakalaması zor diye düşünüyorum ben. Tavsiye etmiyorum izlemeyin, ama çok merak edenler varsa da izlesin
Eğlenirsiniz, eğlenceli en azından..
Yok böyle bir şey ya şaka gibi..Beğenmedim filmi zaten, bitimini de beğenmedim daha can alıcı bir şekilde bitebilirdi, herkesin o nüansı yakalaması zor diye düşünüyorum ben. Tavsiye etmiyorum izlemeyin, ama çok merak edenler varsa da izlesin
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Çizgi romanın filme uyarlanmasını izlediniz arkadaşlar. Farklı bir senaryo konulamazdı bence. Ancak ufak değişiklikler yapılır ki yapılmış, çizgiromanda blackheart insan şeklide değil bildiğiniz çirkin bir yaratık, ayrıca çizgiromanda Carter diye bi karakter yok diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirm.
Ben gerçekten çok beğendim. Özellikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmdir Ghost Rider, Blood Diamond dışında.
Ben gerçekten çok beğendim. Özellikle son zamanlarda izlediğim en iyi filmdir Ghost Rider, Blood Diamond dışında.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Dün ghost rider' ı izledim. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Bundan sonra filmi çevrilen hiç bir Marvel karakterini izlememeye karar verdim, boş yere hevesimi kırıyorlar. Bırakın bu kahramanların her biri çizgi romanlarında kalsın diyesim geliyor artık.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Hırsız adlı filmi izledim çok sıkıcı, hiç bir heyecan yok. Üstelik film 2 saat sürüyor, illa izleyeceğim diyorsanız vcd sini alın evinizde izleyin. Dvd olarak almaya bile değmeyen bir film bence. Yönetmeni Anthony Minghella oyuncular ise; Jude Law, Martin Freeman, Juliette Binoche, Rafi Gavron, Robin Wright Penn.
-
Thundorius
- Kullanıcı