Nice yüzlere ve dostluklara!!! TESEKKURLER!!!!!!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

ketchup wrote:
Sözlün olduğunu bilmiyordum pyros
abi nasıl bilmezsin,istanbuldaki oklavalar yetmedi,hepsi kırılınca ankaradan sipariş olarak bi 10000 tane gönderdik yenge hanıma :D
Olsun aşk dediğin acısıyla tatlısıyla değil mi :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi sen dayak yememişsin daha oklavayla abi ondan böle rahat konuşuyon
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

abi sen dayak yememişsin daha oklavayla abi ondan böle rahat konuşuyon
haklısın yeminer,raistlin henüz kafasına oklava yemediği için böyle konuşuyor :D bence raistlin önce pyrosa,oren_dautry'e,qule-shine,gandalfa gidip oklava yemenin nasıl birşey olduğunu sorması lazım :D the_kirathıda unutmamak lazım :D
ben anlatmaya çalışırdım nasıl birşey olduğunu ama ben light değilim ki :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

ben anlatmaya çalışırdım nasıl birşey olduğunu ama ben light değilim ki
Birinin light olması için sevgilisi olması lazım ama arkadaşın sevgilisi olmadığı için böyle konuşuyor. Arkadaş 29 yaşında ve hala bekar. Siz onun derdini anlayamadınız bir türlü, sürekli benim başım "bana ne olur birini ayarla" diyip duruyor. Bıktım valla :twisted:
Cüceler her zaman son sözü söyler...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi bi insan bu kadar ezilir ya. elinden geliyosa yerin taa dibine gir ya da bu laflara cevap yaz..
uuu bunlar savaşta sölenmez arkadaşım. :D
güç amacın, k
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

abi bi insan bu kadar ezilir ya. elinden geliyosa yerin taa dibine gir ya da bu laflara cevap yaz..
uuu bunlar savaşta sölenmez arkadaşım.
Ne dememi isterdin yeminer. Adam herkese laf atıp duruyordu. Ben her zaman insanların kendilerine bakmalarını tavsiye ederim ve ketçabın durumu da bu. Aslında daha söylenmesi gereken çok şey var ama ketçabın durumuna göre açıklamalarımı yaparım artık. :D
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Bir şey daha yazacağım o da beyfendi beni herkese dominant diye tanıtarak savaşı o başlattı ya da kaşındı mı desem...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

kesinlikle kaşındı uygun olur çünkü bu pek savaşa benzemiyo daha çok katliam
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet ya keççap zaten dünyaya kaşıntılı gelmiş.
ama kaşınmak ona sadistçe bir haz veriyordur eminim.
bu onun ruhunu besliyor biliyorum.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

Birinin light olması için sevgilisi olması lazım ama arkadaşın sevgilisi olmadığı için böyle konuşuyor. Arkadaş 29 yaşında ve hala bekar. Siz onun derdini anlayamadınız bir türlü, sürekli benim başım "bana ne olur birini ayarla" diyip duruyor. Bıktım valla
birinin light olması için sevgilisi olması lazım,haklısın bu konuda flint ama şuda var ki benim sevdiğim biri yok,ama bu hayatımda birileri yok manasında algılanmasın :wink: ve adı ne olursa olsun buda bir ilişki tarzıdır,ve iki kişi arasında gelişir,söylermisin sevgili flint,benim hayatımda olan bayanları sen hiç görebildin mi?29 yaşında bekar olmam o kadarda önemli değil,çünkü hayatım böyle daha rahat,hiç değilse eve giriş çıkışıma hayatıma kimse karışmıyor,sürekli başının etini yiyorum farkındayım,bazen insanın duygusal mahiyettede bir ilişkisi olması güzel olur sanırım,naparsın ben hiç böyle bir ilişki yaşamadım,yaşadıysam bile bunu hatırlamıyorum :wink: tamam bundan sonra senden bana birini bul diyede birşey demeyeceğim,zaten benim kadar becerekli bile değilsin ki bu konuda :D
Bir şey daha yazacağım o da beyfendi beni herkese dominant diye tanıtarak savaşı o başlattı ya da kaşındı mı desem...
bu konu hakkında yorum bile yapmayacağım,seni tanıyanlar konuşsun,öncelikle gandalf,bakalım ne diyecek bu konuda :D
ben seninle niye savaşayım ki zaten,sendeki silahlar değil beni tüm varlıkları yok edecek kadar uzun ve büyük,sendeki o dil kimde var :P ve ben kafayıda yemedim sana laf atayım :D
kesinlikle kaşındı uygun olur çünkü bu pek savaşa benzemiyo daha çok katliam
ama bu katliama mazur kalan ben değilim ki sadece,flintin olduğu şehirde veya ülkede katliam durumu daima mevcuttur,ne zaman ne yapacağı bilinmez ki flintin!!!
sizler ankaraya geldiğiniz zaman devamlı gülün ve flinte laf atmayın yoksa durumunu bizden farklı olmaz,hiçbirşey yapamazsa bile diliyle beyninizin her hücresini dağıtır, ve bu durumda istanbula dönüşte kutlamalar yaparak gidersiniz :D mesela ankara tayfası flintin bir haftalık istanbul tatilini duyduğu zamandan beri kutlama şenliklerinin hazırlığını yapıyor,1 haftamız rahat geçeceği için :wink:
son söz olarak ben flinti seviyorum,o beni ne kadar sevmese de,ben onun arkasından asla da kötü konuşmam onun yaptığı gibi :D :D :D
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

yeminer wrote:abi sen dayak yememişsin daha oklavayla abi ondan böle rahat konuşuyon
Ne yani oklavayla dayak yememiş olmak cehalet mi :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

oklava olsa sorun değil
yediimiz zihinsel dayankların
pençelerin etkisi çok uzun sürüyor vallahi
ketçap inşallah sen de bulursun kendine birini (bu gidişle zor ama)
o zaman anlarsın kardeşim ne dediimi
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Aslında hert sertliğin altında,
vardır yumuşak bir kısım,
hem de o kadar yumuşakki,en yumuşaktan bile daha yumuşak!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

mesela bir vampirin kalbi
gibi . . . :) ;)
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Valla ketçap beni hiç kötülememiş, ne diyeyim ben. Ama şunu da söylemem gerekir ki ben bu salçayı çok seviyorum. Ne de olsa adama arkadaş dedik bir kere. Ama siz onun dediklerine inanmayın ben o kadar kötü değilim ya :( :(

Aşkolsun ketçap, herkese beni kötü tanıtıyorsun. Tamam kötüyüz de hiç mi iyi yanımız yok kardeşim.
Post Reply