Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yazın arkadaşlar, hikayenin gidişatına göre aklınıza gelmiyor mu bir şeyler? Tıkanan olursa fikir de verebiliriz her türlü. :mrgreen: Ben kendi adıma yazmıyorum çünkü mağaranın diplerine doğru ilerleme durumundayız o yüzden ork büyücüsü'nün, kuzgun'un ve hatta Huufet'in yazarlarının yazacağı yazıları bekliyorum.

Ã?te yandan mağarayı kim çökertti? Kalabalık bir asker bölüğünün ayak seslerinin titreşimleri tavandan toz döktürmüştü ama birisi çöktürttü tavanı. İyi okunmuyor bazen yazılanlar. :schemes:

Nooldu ya, başlangıçta günde 3-4 mesaj atıyordunuz. Ben demiştim hızlı koşan çabuk yorulur diye. Günde bir mesaj olsun ama kaliteli olsun değil mi ya? :mrgreen:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar sadece şunu göz önünde bulundurmak gerekli... Eğer devam etmiyorsa hikaye devamsız olarak ortada kalacağına sonlanması daha güzel olur bence.. Ancak tabii devam etmesi daha güzel olur.

Özellikle devam etmek isteyenler varsa ancak bu arkadaşların sayısı devam etmeyenlere oranla azsa belki en doğrusu bu hikayeyi bir başlangıç hikayesi olarak alıp yeni bir hikayede öyküye devam etmek olur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

yaa işte budur Firble ne güzel söyledin :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Beyler, madem hikayeyi kimse devralmıyor, duruma ben el atıyorum :) 2 gün içinde hikaye hareketli bir hâl alacak :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

İnşallah :)...
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

şimdi hikaye ilgi çekmiş ve hareketli bir hale gelmiş olacak bende devam etmiyor olmasından sıkılmıştım dediğim gibi ben hikayeyi bırakmak istemiyorum hatta hikayede en hevesle yazan kişi ben ve bir kaç kişiydik (başlarda).Ama sonradan hız kazandı. Dwaxer haklı fazla yazdığımız için hayal gücümüz kısıtlandı olayı hızlandırmak sadece hevesimizin kaçmasına neden oldu hızlandırdıysam kendi adıma özür diliyorum. :D
Saygılar...
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben zaten en başından beridir hızlanma yanlısı değildim (hızlı yazmış olmam aklıma bir şeyin gelmesi, ya da sorulara cevap vermem olabilir. Ki ilk sayfayı ben ve Clicks doldurmuştuk :D )
Hızlı yazmama rağmen eğer farkettiyseniz yazılarım hep uzun ve yavaş geçmekte, elimden geldiğim kadar tasvir yapmaya çalıştım. Sanırım diğerleri başlardaki tanışma faslından sıkılmış olacak ki hemen mevzuya girelim diye düşündüler. Ben daha yavaş ilerlemek istediğim için bir çakışma oldu ve diğerleri sanırım bundan pek hoşlanmadılar. Zaten hikayede bulunan çoğu kişi uzun zamandır siteye girmemekte. Belkide işleri çıkmıştır.

Her neyse ben şahsen devam etmek isterim, belki başka bir başlıkta başka karakterlerle, ne dersiniz?
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bu arada Sagéa'yı wes_dex mi yöneticek veya wes_dex sagéa'nın sahiplenilmesini istermi? Bir de şu antilop işi ne oldu :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Antilop bir swashbuckler (polymorph), Illyra tarafından yönlendirilecek. İnsana dönüştüğünde tasvirini ben yapacağım. Onun dışında Mark'ın orkundan bekliyordum bir şeyler yapmasını, ya da kehanet güçlerini kullanarak onun bir insan olduğunu anlayıp dwaxera söylemesi, böylelikle büyücü dispel magic yapabilirdi bilmiyorum. Tabii eğer devam edeceksek... Neyse, eğer devam edersek Illyra uzun bir süre bekleyeceğe benziyor :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bende Illyra Sagéa'yı yönetebilir diye düşünüyordum. Demekki başka bir ablamız ya da arkadaşımız yöneticek. Ama bu illa da bir bayan yönetecek değildir tabiki :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Mesela *sana* çok uygun olur :schemes: Truan'ı boşver bence Saéga sana çok yakışır :-P
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Demek beni bunaa layık görüyorsun helal olsun diyorum başka bir şey demiyorum karakterin adını düzgün yazabilseydin içim yanmıyacaktı :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Her neyse işte çok da mühim değil :D

Tabii ki sana uygun görücem daha uygununu bulamazdık!! :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Yüz yüze olmasak bunları demezdin arkadaşım... Neyse seninle sonra hesaplaşırız :D Edmond hikayeye devam edicek. Hareketli bir devam olucakmış :D Eski günlere döndük sayılır :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Gayette söyleyebilirim hiç bir şey alıkoyamaz beni :D

İyi olur vallahi, en kısa zamanda bekliyorum Edmond ;)
Image
Post Reply