İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra wrote:Evet, Cat ile konuştuktan sonra bende katılmaya karar verdim. Cat karakterimi seçti ve kim olduğuna karar verdi, bende karakterimi hazırlayıp en kısa zamanda orta dünya ya sizin aranıza katılıyorum...
Illyra hoşgeldin... :)

Büyük yemek faslının ardından Illyra da yazabilirse hemen görev kısmına geçmek istiyorum. Tahminen öncelikle ağabeyi Legolas ile görüşecektir, bizim karakterler ile sonradan karşılaşacaktır. Hatta bu yemek kısmında değil de ertesi günü görevin verileceği zaman diliminde karşılaşmamız daha doğru olacaktır...
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hoş geldiniz Kuyutorman Prensesi sizi aramızda görmek büyük bir onurdur :)

Görev kısmına geçmek için acele etme Catboy, zaten bir kere göreve başladıkmı bir daha görevsiz takılamayacağız :D bu fırsatı değerlendiriyorum.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Aragorn, bana cevap vermeyecek mi ? yoksa bende tanışmalara katılacağım
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

Orta Dünya Zaman Çizelgesi çok iyi bir fikirmiş.. Silmarillion'u okuyalı 10 yıl oldu neredeyse.. pek çok şeyi unutmuşum.. eline sağlık Catboy..
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:Aragorn, bana cevap vermeyecek mi ? yoksa bende tanışmalara katılacağım
Aragorn yanından ayrıldı ya, yemeğe katıldı o Bilbo'nun yanında hatta belirttim. Moonwhisper'ın hobbit karakteri onların yanına gitti bile.
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Hayır onlar Bilboyla benim yanıma geldiler bir kere :-P ortamlarının aranan hobbitiyim zira 8)
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Beğenerek okuyorum arkadaşlar ellerinize sağlık gerçekten çok iyi gidiyor :wink: bogus senin karakterini okumakta çok keyif verici :)
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Üçünncü çağın uzun olacağını bildiğimden ona ayrıca zaman ayırdım. İşe yarar olanları sadece yazmaya dikkat ettim, belli bir yerden sonra sırf birilerinin doğum yılları yer alıyor gibi gözükse de aralarda çok önemli (zaten sadece elrondun divanında da tartışılan olaylara yer verdim) olaylar da var. Hatta ben olaylarla ilgili ek bilgiler de verdim ya da kişilerin kim olduğuyla ilgili.Umarım faydalı olmuştur... :)
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

catboy son yazdığımda sana laf atmıştım hala cevap alamadım cüce karakterinden :(
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Moonwhisper wrote:catboy son yazdığımda sana laf atmıştım hala cevap alamadım cüce karakterinden :(
yok merak etme o aklımda ama önce bir herkes yazsın diye bekliyordum... :)
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Kronolojinin devamı gelmiş. Güzel hazırlamışsın Catboy, aslında bir word dosyasına kopyalayıp yapıştırayım "Orta Dünya Kronoloji" diye saklayayım :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Illyra da yazsa güzel olurdu, ama o daha sonra da katılabilir. ben artık devamını yazıyorum, sanıyorum artık herkes büyük salondaki yemekten nasibini almıştır... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Büyük salonda verilen yemek bitmek üzereydi, ama hala isteyen salonda yiyip, içip, eğlenebilirdi. Yeni dostluklar için bundan daha iyi zaman bulunamazdı…

Hadi herkes bu yemek bitmeden tanışmış olsun, sonra daha uyuyacağız. Sabah olacak ve beornun getirdiği mesaj neymiş öğreneceğiz, ardından da görevimizi öğrenip Ayrıkvadi'den ayrılacağız umarım... Bu vakte kadar da Illyra'nın bize katılmasını umut ediyorum... :)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bilgisayarımda bir sorun var. Sabahtan beri 15 dakika da bir monitör simsiyah oluyor. Bugün erkenden ne güzel yazacaktım ama sorun hala düzelmedi, düzeltemedim. Catboy sana özel mesajda bugün saat 14:30 - 15:00 sularında, hikayeye yazmayacaksan ben şöyle bir güzel yazıyım demiştim. Ne güzel yazdım sonlarına doğru geldiğimde ise monitörün arızalanmasıyla her şey gitti :( Düzelir diye umuyorum. Yılda bir kaç kere daha bu sorunu yaşayıp PC yi komple söküp tekrar taktığımda düzeliyordu fakat bu sefer nedense olmadı.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Enteresan bir şey fark ettim.

Eolin, Tumar, Reiwen, Ekiel, Coirdarg, Urithviel, Gorimac, Gmoen ve Adurant.

Tam dokuz kişiyiz. Aynı yüzük kardeşliği gibi. Valarlar kimsenin sonunu Boromir'inkine benzetmesin.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Post Reply