Tam olarak hatırlayamıyorum fakat Takhisis ile Raistlin arasında geçen diyalog.. İkizler üçlemesinin son kitabının sonlarına doğru.. Bİlenler kesinlikle hatırlar.. Takhisis dır dır dır konuşur ve sonunda Raistlin, sus da işine bak gibisinden bişeyler söyler
Tam olarak yazarsam spoiler olabilir falan.. Bilene yeterli olacaktır bu .
"Hamle sırası sizde Kraliçem" böyle bir replk miydi?
ehehe ben yazdım onu bkz.syf 11 hem de spoilerın allahını yaparaktan
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Tam olarak hatırlayamıyorum fakat Takhisis ile Raistlin arasında geçen diyalog.. İkizler üçlemesinin son kitabının sonlarına doğru.. Bİlenler kesinlikle hatırlar.. Takhisis dır dır dır konuşur ve sonunda Raistlin, sus da işine bak gibisinden bişeyler söyler
Tam olarak yazarsam spoiler olabilir falan.. Bilene yeterli olacaktır bu .
"Hamle sırası sizde Kraliçem" böyle bir replk miydi?
ehehe ben yazdım onu bkz.syf 11 hem de spoilerın allahını yaparaktan
Zaten bu repliğin oldugu kitaabı okumadım ben henüz bugün başlayabilicem anca, ben Celeraen sayesinde gördüm onu yıh yıh
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Postby Wolodya »
--Karaelf üçlemesi 2.kitap Sürgün ;/Dehlizlerdeki Fısıltılar/
_bir svirfneblin devriyesi karanlık dehlizlerde ilerlerken bir yığın goblin'in parçalanıp kesikler içinde bırakıldığını görürler aralarından biri öne atılıp
-Drow işi....
zaten ancak Zaknafein 20 kadar goblini birkaç dakikada ve ustalıkla kullandığı scimitarlarla bu derece doğrayabilir :evillaugh:
Gümüs damarlarında Artemis'in ilk cıktığı sayfalar:)
Artemis catie brie yi bağlar.Biraz sonra Bruenor'un yakın arkadasları ve yardımcıları olan iki cüce gelir.Catie brie yi bulamıyınca çılgına dönerler..Yanlımıyorsam Cattie brie bağırır ve cüceler yukarıya dığru cıkar.İki cüce ve artemis arasındaki dövüşte artemis ikisinide öldürür..Ve catie brie'yi dövüş stiliyle hayranı bırakı..Catie Brienin onun hakkındaki düşünceleri
Etkileyici ve büyüleyiciydi verilmiş bir ölüm sözüydü..
Kelleni uçururdum cüce efendi; eğer yerden biraz daha yukarda olsaydı...
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Yaşayanların birçoğu ölümü hak eder, ölülerin bazıları da yaşamayı; yaşamı onlara geri verebilir misin? Ölüm hakkında hüküm vermek için bu kadar acele etme...
Gizli alevin hizmetkarıyım ben Arnor alevini kullanırım , kara ateş seni kurtarmaz Udun evladı geri dön .(ve efsane replik:) BURDAN GEÃ?EMEZSİN (YOU SHALL NOT PASS!)... (gandalf)
Ve de ... Raistlin'in bu sözünü çok sevmiştim basit ama güzel...
"Ben Geçmişin ve bugünün efendisiyim , geleceğim söylenmişti , kapılar benim için açılacak!."
Bir de Gimli'nin Legolas tek başına bir Mumakil'i indirip Gimli'nin önüne düştüğündeki sözü var
"Yine de bu sadece bir sayılır."
yazdıkça yenisi geliyor ;
"Elfe söyleme..." (Gimli ; Helm's Deepta Aragorn onu kalenin kapısına fırlatmadan hemen önce )
Orc: Ağaçlar çok güçlü, kökleri çok derin...
Saruman: Kökleyin hepsini!
Orc: (muhtemelen içinden) anlatamadım galiba
Tasslehoff Arch Magus Raistlin'den kendisine bir büyü öğretmesini ister.
Magus un cevabı ise : Bu dünyaya karşı yeterince suç işledim, bir kendere büyü öğretmek gazabımı garantiler.