Engin Berkciğim. Adıyla sanıyla Sufferly. İstersen Calin'de diyebilirsin.Hadi bunada izin verdimlogan wrote:abi gel gelme diyen mi var ????Sufferly wrote:BEni eklememişsin Logan üstat.Bende geliyorum...
diyarımız ve aramıza hoş geldin
ENGİN
nihahahahaha
FRP World Ankara Zirvesi
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
Logan
- Kullanıcı

niahahhaSufferly wrote:Engin Berkciğim. Adıyla sanıyla Sufferly. İstersen Calin'de diyebilirsin.Hadi bunada izin verdimlogan wrote:abi gel gelme diyen mi var ????Sufferly wrote:BEni eklememişsin Logan üstat.Bende geliyorum...
diyarımız ve aramıza hoş geldin
ENGİN
nihahahahaha
niahhaha :Dpuhahah a:D
hata zuhaaha
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

sen ona bakma ya o biraz fazla içtide...Lysana wrote:nasıl ya buluşma bugün olmuşmuydu ne zaman oldu anlamadım hani 2 ocakta olucaktı
o yüzden saçmalıyor biz bir ara ölesine buluştuk ama ..ölesine işte...
yani içmek için
bu arda yer buldum bizm gürültümüzü kaldırabilecek tek yer KOLİBAAAA
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

vala bilmem ama kolibanını sayibi beni nüfüsuna geçirecek gibi...
bedne koliba bebesiyim
yaşasın..... éserefé
nargielde içeriz dimimiiM?? oren ??
bedne koliba bebesiyim
yaşasın..... éserefé
nargielde içeriz dimimiiM?? oren ??
-
Logan
- Kullanıcı

Efla wrote:Arkadaşlar. Szi anlıyorum ama. Herkes içkili ve dumanlı ortamda rahat rahat oturamaz.. İlla ki içecekseniz bir süre sonra gidilsin içmeye. Keyif güzel şey ama kalabalık olunca herkesi düşünmeli...
ya bizim yaptımız işin geiy ya hemen ne kızıyorsunki.....
tabiki 15 kişi colibaya gidilmez ama şu anda kadar en cazip olan o başka bir yer varsa oraya gideriz hata atlar bir otobise yada taksiye tunalıya giderizzz
kızma tamam
abi tamam kızma abi elidenki ne kırmızı yanı abi atma abi abiiiiii
,Oren_Dautry wrote:eee koçum bizim tayfa senin kadar jix deel napalım biz sokak bebesiyizHükümlü wrote:koliba açıkcası fason bir mekanorta dünya kadar keyif vermiyor insana
ama bakalım benim gelişte sallantıda gibi bakalım ne olacak
ha ha ha
abi ben arjantine gidelim demiom ki demem de zaten ama kolibaya gitmeyelim ve efla da hakl1 logan. Iki lafindan birisi di mi oren, burda her ne kadar belki görmesende orenden baskalarida var ve sanirim icmeye gitmek istemeyenlerde var.
saat 2 gibi bulusulur orta dünya veya o tarzda baska bir yere, saat olur 9 ,isterseniz gidersiniz icmeye...