FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Haydeeeee, nerden çıktı bu Eldarin fanı şimdi yahu :shock: .

Ya bakın, aklınızda nelerin olduğunu biliyorum. Yine de anlaşabileceğimizi düşünüyorum...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

şahsen Eldarin t-shirt'ü almayı düşünmüyor değilim...

Yeminer'ciğim benim arkadaşım bu t-shirt'leri yapamayacağını yaptığı takdirde kalıp gibi duracağını söylemişti. Ve ben de arkadaşlardan uygun bir stüdyo bulmalarını rica etmiştim. Bu zaman zarfı içinde daha değişik çalışmaları olan arkadaşlar da yayınlayacaklardı resimlerini. İzmir'de stüdyo Ã?mit ile görüşeceğim en kısa zamanda gerekli bilgileri yine buradan vereceğim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Tamamdır, teşekkürler Daeya, sevindirici haberleirni bekliyoruz :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

evet bu çalışma wallpaper tarzı olmuş ahanda alim koyayım masaüstüme :) valla çok şık oldu :P

eldarin ne iş popüler olmuşsun wallpaperın bile var ahanda :)
emerus "druid of elderlights"
was here...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hadi bakalım, takılın bakalım siz böyle... Yok Eldarin wallpaperı, yok tişört, rozet, kartpostal. "Eldarin'i Anlamak..." isimli şiir yazalım, 29 Ekim lerde okutulsun falan.

Acısı çıkar bunların :evil: ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply