Serüvenciler3,5 ... OYUN

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Edmond Esmeralda'ya baktı.
"Gerard beyefendi'nin nerede olduğunu sorabilir miyiz?"

Esmeralda:
"Kocam bazen yanında çalışan bazı adamlarını da alarak sabah erkenden ava gider. Birkaç gün dönmediği olur bu av partilerinden. Bu sabah da ben biraz geç kalktım, uyandığımda kocam ortada yoktu, ayrıca çalışanşlardan bazıları da gözükmeyince doğal olarak yine aklına esip birkaç gün sürecek o av partilerinden birine çıktığını düşünüyorum."

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

"Peki nereye gider biliyor musunuz hamfendi?"

Keşiş olabildiğince kibar sormaya çalışmıştı, kadının bilmediğini düşünüyordu ama yine de sormakta yarar vardı.

"Ve sayın Oswaldo'yu yanına almış olma ihtimâli var mı sizce?"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:"Peki nereye gider biliyor musunuz hamfendi?"
Keşiş olabildiğince kibar sormaya çalışmıştı, kadının bilmediğini düşünüyordu ama yine de sormakta yarar vardı.
"Ve sayın Oswaldo'yu yanına almış olma ihtimâli var mı sizce?"
Esmeralda:
"Nereye gittiğini bilmiyorum; ormana gidiyordur herhâlde. Oswaldo dediğiniz kişiyi neden yanına alsın ki; tanımaz etmez..."

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Aegron biraz gülümsedi ve:

''Neden olmasın?'' dedi kadını sorgularcasına.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

(insight check)

-------------Kadının söyledikleri doğru çıkarsa.-------------
Konuşulanların hiç birine aldırış etmiyor gibiydi kadın uzaktan soğuk ve ilgisiz görünüyordu. Karnını doyurduğuna ikna olunca kafasını masadan kaldırdı ve etrafındakilere "Boşuna oyalanmayın kimse birşey bilmiyor. En iyisi biraz araştırma yapmak. Hadi dışarı çıkalım." Lieroyu tutuyorum kolundan.Kalkması için çekiştiriyorum.

------------Kadının söyledikleri yalan ise-----------

Ã?aktırmadan yukarı kata çıkıyorum. Skillerimide kullanıyorum. Ardından Oswaldonun eskiden kaldığı odanın orda etrafı kolaçan ediyorum eğer kimse yoksa kapıyı yoklayıp kilitliyse çantamdaki maymuncuklar yardımıyla açmaya çalışıyorm. Kapı açıldığında etrafa bakıyorum herangibir arbede izi arıyorum.Kapıyı arkamdan kapatıp. Ã?ekmeceleri karıştırıyorum.

---------Her durumda----------
Masadan bir, iki elma alıyorum ve çantama yerleştiriyorum. Aheste bi şekilde kapıya doğru yürüyorum.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Bir dakika. Dellanor, iz takip etmeyi biliyor. Oswaldo'yu böylece bulabiliriz. " dedi, psişik çocuk.
" Granrosh'a biri haber vermeli. Onun da, bu işlerde becerisi var, sanırım. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Elf kızı Eric üst kata çıkarak dün gece Oswaldo'nun kaldığı odanın kapısına gider. Etrafta kimsenin olmadığı bir anda kapının kilidini özel maymuncuğuyla kurcalar.

Open Lock Check(1): Çok başarısız! Maymuncuk kırıldı! (+2 veren Thief Tool'un kırıldı artık işe yaramaz!)

2.Deneme Open Lock Check(20): Mükemmel! bu sefer bıçağının ucuyla kanırttığı kilit çıt diye açılmıştı.

Yine de 100gp değerindeki Masterwork Thieves` tools'un kırılıp çöp haline gelmesi moralini kötü bir şekilde bozmuştu (herhâlde)

İçeriye girip odayı inceler. Henüz dolaplarda Oswaldo'nun kıyafetleri durmaktadır. Ayrıca sırt çantası da orada. Hafif bir boğuşma izi var. Yerde kırılmış bir bardak parçaları ayrıca bir iki damla kan gördü Erica!

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Peki, aklıma bir fikir geldi. Granrosh'un bir kurt köpeği var. Oswaldo'nun kokusunu takip edebilir. Değil mi? Gidip onu bulalım."
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Eşyamın kırılmasına çok sağlam bi küfür sallıyorum. Ama harbi salladım :D

"Beyler!.." Aşağı doğru koşturuyorum. Merdivenin başından sesleniyorum. "Aegron, Tend'rin siz burda kalın gözünüzü dört açın!" Kadını işaret ediyorum. "Diğerleri benimle gelsin görmeniz gereken şeyler var!"

Odayı gösteriyorum.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

onaylarcasına '' tamam merak etme biz burdayız . önemli birşey mi var?'' diye sesleniyorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş koşarak arkadaşının peşinden gider.

"Biliyordum lan vallaha biliyordum!"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero meraklanmış bir şekilde keşişin arkasından koşar.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Grup elemanları Oswaldo'nun odasına girdiklerinde peşlerinden Esmeralda ve iki bayan yardımcı da gelir. Hancının karısı Esmeralda bizimkilere, "ama siz bu odaya nasıl girebildiniz, kilitli değil miydi?” dedikten sonra yanındaki kızlara, “çabuk şu yerdeki cam kırıklarını süpürün! Etrafı toplayın, temizleyin! Sabahtan beri aklınız neredeydi; böyle dağınık pis odayı nasıl müşteriye kiralarız!” diye bağırır. Hizmetçi kızlar hızlı hızlı etrafı temizleyip, paspas yapmaya başladılar!

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Yukarda neler olduğunu merak ediyorum ve:

''Heyyy... Herşey yolunda değil mi?'' diye bağırıyorum.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş bu sefer gerçekten şüphelenmiştir.Kadının durumu toparlamaya çalışması onun olaylar hakkında bir şeyler bildiğini gösterir.

"Hamfendi, eğer bu oda OSWALDO'dan önce böyle olsaydı Oswaldo şikayet ederdi.Besbelli Oswaldo buradayken bir şeyler olmuş, kötü bir şeyler hem de.Sen kocan hakkında bir şeyler bilmediğine emin misin?Nedense senin bir şeyler bildiğini düşünmeye başladım!"

Sense Motive

Ama eğer doğru söylediğini zannetsem bile yalan söylediğini biliyor olacağım.

-Freddie Mercury
Post Reply