Ölüler Kulübü (2d6-beta oyun)
"Hey yarım akıllı namevtler geri çekilin alev tekrar gelecek! Sesleri duymuyor musunuz?"
Zack alevlerin kendini yakmayacağı bir noktaya çekildi. Böylece kendisi alevden yanmazken demir yığınları alevden zarar görecekti belki de.
(uygunsa kemiketor'un bulunduğu yer ya da daha gerisi)
"Hey Teneke kafalar! Gelin buradayım, Aslan adamla korkuluk nerde gelmedi mi yanınızda?"
Savunma pozisyonu alır. (12 tık defans?)
Zack alevlerin kendini yakmayacağı bir noktaya çekildi. Böylece kendisi alevden yanmazken demir yığınları alevden zarar görecekti belki de.
(uygunsa kemiketor'un bulunduğu yer ya da daha gerisi)
"Hey Teneke kafalar! Gelin buradayım, Aslan adamla korkuluk nerde gelmedi mi yanınızda?"
Savunma pozisyonu alır. (12 tık defans?)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

"şu borozan seslerinden 5 tane saydım yaniiii 5 taneler" ateşin tekrar geleceğin konusunda Zack'e hak veriyordu. O yüzden o da ateşin ona ulaşamayacagı bir yere gitti.
Metaldan yaratığı görünce;
"Püff... Vampirim kardeşim ben şöyle etli butlu birşeyler çıkarında dişlerim bayram etsin"
Defans 12 tık
Metaldan yaratığı görünce;
"Püff... Vampirim kardeşim ben şöyle etli butlu birşeyler çıkarında dişlerim bayram etsin"
Defans 12 tık
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Edmond wrote:"Of menikürümü daha yeni yaptırmıştım, bu metale saplarken iğrenç ses çıkacak tırnaklarımdan."
Yaratığın üstüne koştu ve, üstüne atladı? Kafasına sarılacaktı. Belki gözü gibi bir yerine tırnaklarını sokabilirdi.
(Artık düşeş atmam da gerekirse deniycez)
Guard Defans: 2d6=8
Hortmal Ã?eviklik:2d6+3+3(EB)=1.1Hep.Yek! Kritik şanssızlık! (
Hortlak devasa konstrüksüyonun tepesine doğru sıçramak isterken dengesini ayarlayamaz ve çenesini demir adamın dirseğine çarparak kendini sırt üstü yerde bulur. Neyse ki çenesi vucüdundaki en sağlam organ olduğundan hasar almamıştır.
fmc wrote:"Hey! Vat ar yu doying, samtayms? Dostum sakin ol biraz. Casper'a mı vuruyon öle? Ağır ol bakalım. Sen benim tırmığın tadına bakmadın heralde hiç!"
Gidip tırmıkla saldırıyorum. Bu adamın barışçıl bir hali yok gibi.
Guard Defans: 2d6=10
Kemiketör Atak: 2d6+2+1(EB)=13 başarılı; hasar:2d6+6-12=yok
Kemiketör"ün başarılı saldırısı konstruk yaratığın demir gövdesinde hafif bir kıvılcımdan başka etki yaratamaz maalesef.
Kemiketör demin bastığın koridor parke taşından çekildiğinde, taş yine eski seviyesine yükselmiştir. Bu arada tavandan gelen tuzak pompalama-kurulma sesi de kesilmiştir.
devrimk wrote:"Hey yarım akıllı namevtler geri çekilin alev tekrar gelecek! Sesleri duymuyor musunuz?"
Zack alevlerin kendini yakmayacağı bir noktaya çekildi. Böylece kendisi alevden yanmazken demir yığınları alevden zarar görecekti belki de. (uygunsa kemiketor'un bulunduğu yer ya da daha gerisi)"Hey Teneke kafalar! Gelin buradayım, Aslan adamla korkuluk nerde gelmedi mi yanınızda?" Savunma pozisyonu alır. (max:4 tık defans?)
Zack bir tur Defans:+2
Aegron Linwelin wrote:"şu borozan seslerinden 5 tane saydım yaniiii 5 taneler" ateşin tekrar geleceğin konusunda Zack'e hak veriyordu. O yüzden o da ateşin ona ulaşamayacagı bir yere gitti. Metaldan yaratığı görünce; Püff... Vampirim kardeşim ben şöyle etli butlu birşeyler çıkarında dişlerim bayram etsin" Defans 12 tık
Aegron bir tur Defans:+2
Bu arada koridorlardan demir ayak sesleri yankılanmaktadır. Nitekim güney koridordan bir tane daha gardiyanın yaklaşmakta olduğu açıkça belli olur.
Diğer gardiyan tekrar Hayalet Olasel"e vurmaya çalışır.
Olasel Defans: 2d6=5
Guard.Atak: 2d6+2=11 başarılı; hasar:2d6+10=18 (%50 kurtaramadı)
Gardiyanın demir yumruğu yine çok şiddetli şekilde hedefini bulmuş, Olasel"in diğer alemle arada belli belirsiz titreşen varlığına şiddetli bir etkide bulunarak kalan can enerjisini de tamamen yok etmişti! Gözlerinizin önünde, hayalet arkadaşınız rüzgarda dağılan duman misali dağılıp yok olur. Olasel artık aranızdan ayrılmıştır.
Yaralanma & Durumlar:
Olasel: -8-22= -30-18= -48 (imha oldu)
Hortmal: -8 (yerde)
Kemiketor: -8
Aegron: -8 (def:+2)
Zack: -6 (def:+2)

"Maaaaaaaaaaaark!!!!!!"
Daha sonra duraklar, bir şey yanlıştır.
"Olaseeeeeeeeeeeeeel!"
Ama ilk andaki heyecanı veremez düzeltme çabası.
Ayağa kalkar ve bütün gücüyle havaya zıplar.
"Bu kez yapışcam kafana ve seni bu zindanın efendisi gelse kurtaramayacak!"
Tekrar havaya zıpladı.
(Bu kez kesin öldüm
)
"Olaseeeeeeeeeeeeeel!"
Tekrar havaya zıpladı.
(Bu kez kesin öldüm
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

"Leyynnn.. Olasell..." duygulandıgı her halinden belliydi. Özülmüş ufak çocuklar gibi dudağını buruşturmak istedi ama sivri uzun dişleri bunu yapmasını engelledi.
"Kusura bakma Olasel senin için duddağımı bile buruşturamıyorum"
Kılıcını çektiği gibi arkadaşının arkasından o da yaratığa bodozlama daldı.
Yani en azından bunu düşündü.. sonra güvende olabileceği bir yer aradı..
Last edited by Aegron Linwelin on Tue Jun 29, 2010 10:02 pm, edited 1 time in total.

"Tüh be sıyırdı!". Cesareti kırılan Kemiketor arkasına bile bakmadan kaçmaya başladı. Tuzağın yanından dikkatlice sağ taraftaki odaya geçen dostunu takip etti. "Olasel! Casper'ım benim. 2. Kez öldü. Ã?cünü almamız lazım. Birde onu diriltmeliyiz. Böylece 2 yaratığa o arkadan saldırırken bizde burdan dalarız."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
.
Hortmal Ã?eviklik:2d6+3+2(EB)=12 başarılı
Hortmal bir sıçrayışta demir koruyucuya tırmanır ve tırnaklarını göz kanalına geçirir
Hasar:2d6+5-12=2
Hortmal yaratığa fazla hasar veremese de görüşünü engelleyerek rahatsız etmiştir. (körleşen yaratık -2)
Guard Defans: 2d6-2(kör)=4
Aegron Atak: 2d6+4+1(EB)=(6.6) Düşeş! Kritik başarı (hasar, dayanımı hiçe sayar)
Hasar: 2d6+9=13
Kılıcını ustalıkla kullanan vampir, konstruksiyonun demirle korunmayan bir bölümüne isabet sağlayarak yüksek hasar verir. Ardından tekrar duvar dibine çekilir.
Zack, tuzağın yanından geçmek isterken bastığı parke taşların tık diye çökmesi sonucunda diğer parkelerin de tuzaklı olduğunu geç de olsa anlamış olur. Zombi kendini dışarı atarken tavandan bir ateş topu daha düşer.
FireBall atak:2d6+2=9
Ã?eviklik Zarları:
Hortmal: 2d6+3=8 başarısız (tam hasar)
Kemiketor: 2d6+2=10 başarılı (yarı hasar)
Aegron: 2d6+4=10 başarılı (yarı hasar)
Zack:2d6-2+1(EB)=5 başarısız (tam hasar)
Gardlar ateşe -12 dayanıklı
Fireball Hasar: 2d6+10=16 ateş hasarı (Zombi: +3)
Zack öbür tarafa geçtiğinde yer yer yıkıntılar haricinde tam önünde yer yarılmış 10 metre kadar aşağıdaki başka bir kat gözüküyor. Bu biraz ötendeki kurban çukuru olduğunu sandığın kuyunun dibindeki kat olmalı. Ã?ukurun dibi karanlık ama görebiliyorsun ki düz taş bir zemin var.
Bu arada tavandaki fireball tuzak mekanizması, (seslere bakılırsa) tekrar kuruldu
Gard1:
Tepesindeki Hortmal"a demir yumruğunu geçirir
Hortmal Defans: 2d6+3=14
Gard Atak: 2d6+2-2(kör)=6.6 Düşeş! Kritik! Hasar:2d6+10=18 Yumruğun etkisiyle yere düştün Hortmal.
Gard2:
Diğer gard da oraya gelir ve Aegron"a saldırır
Aegron Defans: 2d6+5=12
Gard Atak: 2d6+2=10 başarısız
Salladığı yumruk boşa gider.
Yaralanma & Durumlar:
Hortmal: -8-16-18= -42 (yerde:-2)(-2 tık/tur)
Kemiketor: -8-8= -16
Aegron: -8-8= -16
Zack: -6-19= -25
............
Gard1: -2-13-4= -19
Gard2: -4

.
Edmond wrote:"Maaaaaaaaaaaark!!!!!!"
"Olaseeeeeeeeeeeeeel!"
Tekrar havaya zıpladı.
(Bu kez kesin öldüm![]()
![]()
)
Hortmal Ã?eviklik:2d6+3+2(EB)=12 başarılı
Hortmal bir sıçrayışta demir koruyucuya tırmanır ve tırnaklarını göz kanalına geçirir
Hasar:2d6+5-12=2
Hortmal yaratığa fazla hasar veremese de görüşünü engelleyerek rahatsız etmiştir. (körleşen yaratık -2)
Aegron Linwelin wrote:"Leyynnn.. Olasell..." duygulandıgı her halinden belliydi. Özülmüş ufak çocuklar gibi dudağını buruşturmak istedi ama sivri uzun dişleri bunu yapmasını engelledi.
Guard Defans: 2d6-2(kör)=4
Aegron Atak: 2d6+4+1(EB)=(6.6) Düşeş! Kritik başarı (hasar, dayanımı hiçe sayar)
Hasar: 2d6+9=13
Kılıcını ustalıkla kullanan vampir, konstruksiyonun demirle korunmayan bir bölümüne isabet sağlayarak yüksek hasar verir. Ardından tekrar duvar dibine çekilir.
devrimk wrote:"Buraya gelin! Baksanıza bunların vurduğu patates püresi oluyor."
Tuzağın yanından hantal bir şekilde takla attı.
Tuzağın yanından geçerek sağdaki odaya gireceğim.
Zack, tuzağın yanından geçmek isterken bastığı parke taşların tık diye çökmesi sonucunda diğer parkelerin de tuzaklı olduğunu geç de olsa anlamış olur. Zombi kendini dışarı atarken tavandan bir ateş topu daha düşer.
FireBall atak:2d6+2=9
Ã?eviklik Zarları:
Hortmal: 2d6+3=8 başarısız (tam hasar)
Kemiketor: 2d6+2=10 başarılı (yarı hasar)
Aegron: 2d6+4=10 başarılı (yarı hasar)
Zack:2d6-2+1(EB)=5 başarısız (tam hasar)
Fireball Hasar: 2d6+10=16 ateş hasarı (Zombi: +3)
Zack öbür tarafa geçtiğinde yer yer yıkıntılar haricinde tam önünde yer yarılmış 10 metre kadar aşağıdaki başka bir kat gözüküyor. Bu biraz ötendeki kurban çukuru olduğunu sandığın kuyunun dibindeki kat olmalı. Ã?ukurun dibi karanlık ama görebiliyorsun ki düz taş bir zemin var.
fmc wrote:"Tüh be sıyırdı!". Cesareti kırılan Kemiketor arkasına bile bakmadan kaçmaya başladı. Tuzağın yanından dikkatlice sağ taraftaki odaya geçen dostunu takip etti. "Olasel! Casper'ım benim. 2. Kez öldü. Ã?cünü almamız lazım. Birde onu diriltmeliyiz. Böylece 2 yaratığa o arkadan saldırırken bizde burdan dalarız."
Bu arada tavandaki fireball tuzak mekanizması, (seslere bakılırsa) tekrar kuruldu
Gard1:
Tepesindeki Hortmal"a demir yumruğunu geçirir
Hortmal Defans: 2d6+3=14
Gard Atak: 2d6+2-2(kör)=6.6 Düşeş! Kritik! Hasar:2d6+10=18 Yumruğun etkisiyle yere düştün Hortmal.
Gard2:
Diğer gard da oraya gelir ve Aegron"a saldırır
Aegron Defans: 2d6+5=12
Gard Atak: 2d6+2=10 başarısız
Salladığı yumruk boşa gider.
Yaralanma & Durumlar:
Hortmal: -8-16-18= -42 (yerde:-2)(-2 tık/tur)
Kemiketor: -8-8= -16
Aegron: -8-8= -16
Zack: -6-19= -25
............
Gard1: -2-13-4= -19
Gard2: -4

.
Ayağa kalktı, uçarcasına koştu ve koridorun bir ucundan diğer ucuna zıpladı?!!?!
Tuzaklı olmayan yerlere basmamak için uçmayı öğrenmeyi denecekti.
Hem de -2 tıkla.
Hem de -2 tıkla.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Dizleri titremeye başlamıştı Kemiketör'ün. Ã?enesi 2 turdur birbirine çarpıyordu. Yatta son alev topuyla dişlerinin birini yanlışlıkla yutmuştu. Dişi leğen kemiğine düştüğü için koştukça ses çıkarıyordu.
"Gelin gelin. Burası geniş. Havadar bir bölme. Hadi şu mavi 3 karemsi şeylerin üstüne çıkalım. Belki 4 element oluruzda kurtuluruz burdan. Boyut kapısına benziyor bunlar."
"Gelin gelin. Burası geniş. Havadar bir bölme. Hadi şu mavi 3 karemsi şeylerin üstüne çıkalım. Belki 4 element oluruzda kurtuluruz burdan. Boyut kapısına benziyor bunlar."
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
.
Hortmal Ã?eviklik:2d6+3+1(EB)=10 başarılı
Hortlak kanguru gibi zıplayıp geçer tuzaklı koridordan. Kuyunun başına kadar gelir.
Aegron Güç:2d6+4=13
Vampir de pelerinini savurarak zarif bir şekilde tuzaklı taşlara basmadan öbür tarafa geçer.
Lich bu 1 metre kadar yükseklikte yeşil yeşil parıldıyan taşın üzerine çıkar. Ancak Kemiketör (kendisi pek hatırlamasa da) bir nevi büyücü olduğundan, bu yeşil ışıkların evet büyülüler ama sadece ambiyans oluşturan ışık büyüleri, yani lambalar olduklarını anlar.
Zaten demir gardların ilgisini çekmek pek zor değildir.
Gard1:
Sizlere doğru gelmektedir, Zack"e doğru yaklaşırken, bu demir adamların pek de hızlı olmadıklarını (hız:6) fark ediyorsunuz. Gard1 tuzaklı koridora batığı anda tekrar tavandan düşen alevler ortalığı kaplar.
FireBall atak:2d6+2=7
Ã?eviklik Zarları:
Hortmal: 2d6+3=10 başarılı (yarı hasar)
Kemiketor: 2d6+2=9 başarılı (yarı hasar)
Aegron: 2d6+4=8 başarılı (yarı hasar)
Zack:2d6-2=7 başarılı (yarı hasar)
Fireball Hasar: 2d6+10=14 ateş hasarı (Zombi: +3)
Gard2 de Gard1"in peşinden Zack"a doğru gelse de yolu tıkanınca durur. Bu arada salonun diğer taraflarında da üç demir gard daha belirir. İkisi doğu tarafından salona girerler ama depremler, vs yüzünden yıkılıp alt kata doğru zeminde açılmış olan yarıklarla karşılaşınca dururlar. Belli ki bu yarıklar çok da geniş olmadığı halde bu yaratıkların zıplama kabiliyetleri yok. Karşıya geçemedikleri için başka bir yol arayacaklar. Kuzeydeki koridordan gelen gard ise önünde bir moloz yığını olduğundan durur ve bu molozları tekmeleyerek temizlemeye başlar. Kısa zamanda yolunu açacağı kesin.
Yaralanma & Durumlar:
Hortmal: -8-16-18= -42-7= -49 (-3 tık/tur)
Kemiketor: -8-8= -16-7= -23
Aegron: -8-8= -16-7= -23
Zack: -6-19= -25-10= -35
............
Gard1: -2-13-4= -19-2= -21
Gard2: -4-2= -6

Edmond wrote:Ayağa kalktı, uçarcasına koştu ve koridorun bir ucundan diğer ucuna zıpladı?!!?!
Hem de -2 tıkla.
Hortmal Ã?eviklik:2d6+3+1(EB)=10 başarılı
Hortlak kanguru gibi zıplayıp geçer tuzaklı koridordan. Kuyunun başına kadar gelir.
Aegron Linwelin wrote:"Heyy benide beklesene yaaa" Hortmalın arkasında koşup o da tuzaklara değmeden atlamaya çalıştı.
Aegron Güç:2d6+4=13
Vampir de pelerinini savurarak zarif bir şekilde tuzaklı taşlara basmadan öbür tarafa geçer.
fmc wrote:Dizleri titremeye başlamıştı Kemiketör'ün. Ã?enesi 2 turdur birbirine çarpıyordu. Yatta son alev topuyla dişlerinin birini yanlışlıkla yutmuştu. Dişi leğen kemiğine düştüğü için koştukça ses çıkarıyordu.
Lich bu 1 metre kadar yükseklikte yeşil yeşil parıldıyan taşın üzerine çıkar. Ancak Kemiketör (kendisi pek hatırlamasa da) bir nevi büyücü olduğundan, bu yeşil ışıkların evet büyülüler ama sadece ambiyans oluşturan ışık büyüleri, yani lambalar olduklarını anlar.
devrimk wrote:Zack Kemiketor'un yanına gelerek koridordan gelişi tıkadı.
"Heeyyy! Buraya gelin diyorum teneke yığınları!"
Saçma sapan hareketler yapıyor demir adamların ilgisini çekmeye çalışıyordu.
Zaten demir gardların ilgisini çekmek pek zor değildir.
Gard1:
Sizlere doğru gelmektedir, Zack"e doğru yaklaşırken, bu demir adamların pek de hızlı olmadıklarını (hız:6) fark ediyorsunuz. Gard1 tuzaklı koridora batığı anda tekrar tavandan düşen alevler ortalığı kaplar.
FireBall atak:2d6+2=7
Ã?eviklik Zarları:
Hortmal: 2d6+3=10 başarılı (yarı hasar)
Kemiketor: 2d6+2=9 başarılı (yarı hasar)
Aegron: 2d6+4=8 başarılı (yarı hasar)
Zack:2d6-2=7 başarılı (yarı hasar)
Fireball Hasar: 2d6+10=14 ateş hasarı (Zombi: +3)
Gard2 de Gard1"in peşinden Zack"a doğru gelse de yolu tıkanınca durur. Bu arada salonun diğer taraflarında da üç demir gard daha belirir. İkisi doğu tarafından salona girerler ama depremler, vs yüzünden yıkılıp alt kata doğru zeminde açılmış olan yarıklarla karşılaşınca dururlar. Belli ki bu yarıklar çok da geniş olmadığı halde bu yaratıkların zıplama kabiliyetleri yok. Karşıya geçemedikleri için başka bir yol arayacaklar. Kuzeydeki koridordan gelen gard ise önünde bir moloz yığını olduğundan durur ve bu molozları tekmeleyerek temizlemeye başlar. Kısa zamanda yolunu açacağı kesin.
Yaralanma & Durumlar:
Hortmal: -8-16-18= -42-7= -49 (-3 tık/tur)
Kemiketor: -8-8= -16-7= -23
Aegron: -8-8= -16-7= -23
Zack: -6-19= -25-10= -35
............
Gard1: -2-13-4= -19-2= -21
Gard2: -4-2= -6

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

"Bunlar bizi her türlü yer birader, kaçalım derim" sonra kuyuya baktı ve.
"sanırım aşağıya inebiliriz.."
*Eğer diğerleride inmeyi kabul ederse yarasa olup iniyorum ve aşağıyı kolaçan ediyorum
*Etmezlerse gardlardan bize en yakın olanı iradem altına almayı deneyeceğim ve diğer gardları bir şekilde durdumasını isteyeceğim
"sanırım aşağıya inebiliriz.."
*Eğer diğerleride inmeyi kabul ederse yarasa olup iniyorum ve aşağıyı kolaçan ediyorum
*Etmezlerse gardlardan bize en yakın olanı iradem altına almayı deneyeceğim ve diğer gardları bir şekilde durdumasını isteyeceğim