Islanda ...Hakkında......Yorum, soru, muhabbet, vs

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Yazmak için fülüdün sonucunu bekliyorum ben :-P
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Yazmak için fülüdün sonucunu bekliyorum ben :-P
Maalesef olmadı, güzel çalamadı, başarsaydı ekstradan 50 kazanacaktınız ama bu güzel fikirden ötürü, yine de bir 30 exp kazandınız!

.
Murwinduck
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murwinduck »

Quarion la aynı bilgisayrdan oynadığımızdan bir karışıklık oldu. Ben quarionun nickiyle mesaj attım. :(
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Kalazhad ve Jones, sizlerin zırhlarınız üzerinizde değil; Jones sen AC:10, Kalazhad sen de 11 Bu sayede Kalazhad'ın Scale armor kullanırken +1 Dex bonusu kullandığını da farkettim :roll: Arkadaşlar ağır yani heavy armor giyerken Dex ya da Int bonusunu kullanamazsınız!!
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Murwinduck wrote:Quarion la aynı bilgisayrdan oynadığımızdan bir karışıklık oldu. Ben quarionun nickiyle mesaj attım. :(
Yeniden at, silerim öbürünü
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

:D :D Alenthas hadi 4.editionu geçtim sen D&D3,5 da mı oynamadın? Sen öldün arkadaşım, artık diğerleri senin cesedini taşır mı bilemem. :schemes: Opp attackx4 :embarrass:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ya mesajı tam attıktan sonra aklıma geldi swift yapmam gerektiği! Değiştiremeyiz sanırsam :angel:
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Illyra senin meşaleyle saldırmanı anlıyorum ama bu kurtların ateşten ekstra bir hasar ya da korku aldıklarına dair bir kayıt yok. Ama ben yine de vurursan 1 tur attacklarına -1 ceza getireceğim. Ama meşale ile dövüşürken profi bonusundan yararlanamıyorsun hatırlatayım! Dmg miktarını da light club kadar ayarlayacağız.

Bu arada sen de koordinat kullanmıyorsun.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:Ya mesajı tam attıktan sonra aklıma geldi swift yapmam gerektiği! Değiştiremeyiz sanırsam :angel:
Bir dahaki yaşamında daha dikkatli olursun artık. :schemes: :-P
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dwaxer wrote:Illyra senin meşaleyle saldırmanı anlıyorum ama bu kurtların ateşten ekstra bir hasar ya da korku aldıklarına dair bir kayıt yok. Ama ben yine de vurursan 1 tur attacklarına -1 ceza getireceğim. Ama meşale ile dövüşürken profi bonusundan yararlanamıyorsun hatırlatayım! Dmg miktarını da light club kadar ayarlayacağız.

Bu arada sen de koordinat kullanmıyorsun.

.
olsun ben yinede meşale ile saldracağım, kordinatımı ekledim :roll:
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Yalnız Kalazhad kalıbının adamı değilmiş, o nasıl savaşçı be, hemen çadıra kaçıyor zoru görünce. :schemes: :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Zor mu? Adam ölüyor be :D Daha doğrusu öldü bile :embarrass:
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yalnız Dwaxer, eğer düşmanlardan birisi bana saldırsaydı.Ã?nce Daily Power'ımı kullanmaya hak kazanacaktım.Hemen yanına Action Point harcayarak Encounter'ımı kullanacaktım ve Minor action olarak düşmanlar yanımda olduğu için Mimleme yapacaktım.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

dwaxer wrote:Gerçekten de güzel çiziyorsun ve hoş bir tarzın var Possessed. Çizgi roman çizeri filansın herhâlde özel yaşamında.
Bir watersoul hatununun da bu kadar çekici olabileceği aklıma gelmezdi doğrusu. :-P
Aaa, bunu görmemişim!
Teşekkür ederim arkadaşlar, beğendiğinize sevindim.

Hayır dwaxer, herhangi bir profesyonelliğim yok. Amatörce kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum :)
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Possessed seninle birfantastik çizgi roman yapalım; hikâyesi benden, çizimler senden olur. Kendimize bir de sponsor bulup kuracağımız ufak bir sitede haftadan haftaya, bir seri şeklinde yayınlarız.
Post Reply