11 kişi olduk, hiç beklemiyordum. Sanıyorum kimse beklemiyordu bu kadar kişi olacağımızı. Tahmin eden var mıydı yoksa? sanmıyorum !
İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
benim karakterimin Gandalf'a pek bir sorusu yok. Yardım edebilmek için Radagast'ı aramaya gidecek gruba katılmaya hazır. Abağeyini Mordor'a gönderdiği için çok kederli, o yüzden elinden geleni yapmaya çalışıyor.
Burada biraz karakterimi anlamalısınız, Kuyutorman'da dış dünyadan tamamen tecrit bir şekilde yaşamış, şimdi ise karşısına çıkabilecek tehliklerden biraz habersiz ve tecrübesiz. Ama dediğim gibi, yardım etmek için elinden geleni yapmaya hazır.
Burada biraz karakterimi anlamalısınız, Kuyutorman'da dış dünyadan tamamen tecrit bir şekilde yaşamış, şimdi ise karşısına çıkabilecek tehliklerden biraz habersiz ve tecrübesiz. Ama dediğim gibi, yardım etmek için elinden geleni yapmaya hazır.

bogus,
Aynı soruyu ben sordum daha önce, seninde sorman biraz garip kaçmıyor mu ?
Bu arada mesela sadece cat'in söylediklerine değil, diğer karakterin söylediklerini de dikkate alalım. O kadar elflere laf çarpıyorum üzerine alan yok mesela
Bu arada mesela sadece cat'in söylediklerine değil, diğer karakterin söylediklerini de dikkate alalım. O kadar elflere laf çarpıyorum üzerine alan yok mesela
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Sen yazını yayınladığın sırada ben de kendi yazımı yazıyordum. -Coğrafya paylaşımı yüzünden biraz uzun sürdü- Bu yüzden senin sorunu görmedim..Walter wrote:bogus,
Editledim zaten.
Hatta elf sataşmana da çok az olsa değindim, ve sonrasında da buraya yazdığını okudum. Asıl Ilyra'ya bir şey söyleyemedim, şimdi bir daha editlersem bütün post'u baştan aşağı değiştirmek zorunda kalacağım. İlk fırsatta Ilyra'nın yazdıklarına da reaksiyon göstereceğim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
çok hızlı ilerliyorsun, biraz konuşsak sohbet etsek, karakterler kaynaşsa falan, yani gandalfın cevaplarına nasıl tepki vereceğimizi yazsak olmaz mı ? Uzun olsun ama güzel olsun olaylar birden bire gelişmesin, hem karakterler birbirini tanısın olmaz mı ?
ayrıca onları beklemek zorunda değilsin bizim sorularımıza cevap verirsin, sonra onların soru sormasını beklersen, daha çabuk ilerlemiş oluruz, daha çok konuşma işine girmiş oluruz...
tabi tavsiye bunlar en neticede karar senin...
ayrıca onları beklemek zorunda değilsin bizim sorularımıza cevap verirsin, sonra onların soru sormasını beklersen, daha çabuk ilerlemiş oluruz, daha çok konuşma işine girmiş oluruz...
tabi tavsiye bunlar en neticede karar senin...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.