İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Hoş geldiniz Alenthas, sefalar getirdiniz.

11 kişi olduk, hiç beklemiyordum. Sanıyorum kimse beklemiyordu bu kadar kişi olacağımızı. Tahmin eden var mıydı yoksa? sanmıyorum ! :D
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Alenthas, senin gelmene çok sevindim :clap:
Image
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Finaller nedeniyle yazamadım kusura bakmayın yazıyorum şimdi....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Toplamda dört kişi vardı, Ayrıkvadiye giden. Ilthar, sürücü ve üç muhafız."

demişim, halbuki o "Ilthar dışında dört kişi vardı, Ayrıkvadiye giden. Sürücü ve üç muhafız." olacaktı :) Düzelttim.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bir kola içer miyiz? :D

Moonwhisper bana dün, akşama gelince yazıcam dediği için onu bekliyorum, bu arada hatırlatayım görevi Elrond'dan almayacağız. Herkesin kesinkes güveneceği biri verecek bize görevi, yani bu sefer kimse bana benim karakter elfleri dinlemez ki diyemez... :-P
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:Herkesin kesinkes güveneceği biri verecek bize görevi
Çok belli ettin yav, tabii ki Gandalf :D
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

benim karakterim büyücüleri dinlemez ;)
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Dura wrote:benim karakterim büyücüleri dinlemez ;)
Sen de mi, Dura? Lütfen acıyın artık bana da... Ahh, kafiyeli oldu... :D
Dura
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dura »

maksat arıza çıkarmaksa n'aparsan yap illaki çıkar catboy..

sen takılma hiçbirşeye, aynen devam..
Aurë entuluva...!!
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

kusura bakmayın aceleyle gibi oldu sanki, ama sizin sorularınıza göre bu sefer ilerlemek istedim tekrar elrond ile yaşanan o olay yaşanmasın diye... malum sonra benim karakter böyle yapmaz denmesin diye... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

benim karakterimin Gandalf'a pek bir sorusu yok. Yardım edebilmek için Radagast'ı aramaya gidecek gruba katılmaya hazır. Abağeyini Mordor'a gönderdiği için çok kederli, o yüzden elinden geleni yapmaya çalışıyor.

Burada biraz karakterimi anlamalısınız, Kuyutorman'da dış dünyadan tamamen tecrit bir şekilde yaşamış, şimdi ise karşısına çıkabilecek tehliklerden biraz habersiz ve tecrübesiz. Ama dediğim gibi, yardım etmek için elinden geleni yapmaya hazır.
Image
Walter
Yönetici

Post by Walter »

bogus,

Aynı soruyu ben sordum daha önce, seninde sorman biraz garip kaçmıyor mu ?

Bu arada mesela sadece cat'in söylediklerine değil, diğer karakterin söylediklerini de dikkate alalım. O kadar elflere laf çarpıyorum üzerine alan yok mesela :)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Walter wrote:bogus,

Aynı soruyu ben sordum daha önce, seninde sorman biraz garip kaçmıyor mu ?

Bu arada mesela sadece cat'in söylediklerine değil, diğer karakterin söylediklerini de dikkate alalım. O kadar elflere laf çarpıyorum üzerine alan yok mesela :)
Sen yazını yayınladığın sırada ben de kendi yazımı yazıyordum. -Coğrafya paylaşımı yüzünden biraz uzun sürdü- Bu yüzden senin sorunu görmedim..

Editledim zaten.

Hatta elf sataşmana da çok az olsa değindim, ve sonrasında da buraya yazdığını okudum. Asıl Ilyra'ya bir şey söyleyemedim, şimdi bir daha editlersem bütün post'u baştan aşağı değiştirmek zorunda kalacağım. İlk fırsatta Ilyra'nın yazdıklarına da reaksiyon göstereceğim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

60. mesaja ilerliyoruz, tahminen Possessed, Dura ve Alenthas da yazacaktır. Böylece ben Ayrıkvadi bölümünün son, ikinci bölümün de ilk mesajını yazacağım... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

çok hızlı ilerliyorsun, biraz konuşsak sohbet etsek, karakterler kaynaşsa falan, yani gandalfın cevaplarına nasıl tepki vereceğimizi yazsak olmaz mı ? Uzun olsun ama güzel olsun olaylar birden bire gelişmesin, hem karakterler birbirini tanısın olmaz mı ?

ayrıca onları beklemek zorunda değilsin bizim sorularımıza cevap verirsin, sonra onların soru sormasını beklersen, daha çabuk ilerlemiş oluruz, daha çok konuşma işine girmiş oluruz...

tabi tavsiye bunlar en neticede karar senin...
Post Reply