FRP World Ankara Zirvesi

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya hükümlü kişisel bir şey olarak algılam seni unutmuşum...
:D
iyiki geldin........

gelenlere tekrar tşk ederiz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Ewet arkdaşlar süper oldu valla baya eğledik gelmeyenler çok büyük bir hata yaptılar en büyük eğlenceyi kaybettiler.Ama ama esen hanım benle logan ağaç etti zaten kolibaya giremdekil ağaç halde dalları biçtiler anca girdik :D:D:D:D:D :ehue :ehue
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Amma yaptınız hani :D yahu assolistler sondan gelir bunu sakın unutmayın ayrıca size yakışmıştı dallar :D puhahahahh
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Hımmm evet yorgun bir haftanın ardından tekrar selam. Yılbaşı gecesinin hemen ertesi sabah ankara yolcusu olan ben deniz tarafından ankara gözlemlerim iftiharla sunarım :D

Ã?ncelikle buluşma günü beni bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum geç geldiğim için :wink: Hımm bu arada çok merak ettiğim Tanrı Oreni gördüm valla ne yalan söyleyeyim bana insan gibi geldi :D puhahah
( ama gerçekten iyi bir fatoğrafçıdır kendisi ) Daha sonra sırasıyla eski yarı tanrı Burock ve Ozan Frible ile karşılaştım valla Frible ile yaptığımız ıcak olan her şey ışık yayar teorik konuşmayı asla unutamam :? valla ben bile şaştım :???: yoksa tam tersimiydi ısık yayan her şey sıcak olurmuydu :roll: valla kafam o an çok karışıktıneyse ama epey aydınlatıcı bir konuşma oldu benim için ona burdan teşekkür ediyorum

Ve Manyak abi valla adam bana şu meşur çizgi filmdeki sürekli konuşan kılıca benzediğimi söyledi ama benden daha fazla konuştuğunuda kabul etti :lol: Bu arada siteye geri dönüşünü bekliyoruz manyak yaza az kaldı şunun şurasında 8O

Bu arada Findor abi sen bir numarasın o beyaz atkına zati bittim 8) ama çok fazla konuşamadık neyse bursaya geldiğimde artık konuşuruz bolbol

Hımm Efla valla adamla bütün gün konuştuk ama günün sonunda aslında onun sinan olduğunu öğrendiğim zaman bende film kopmuştu.

Burock valla sen büyük renk kattın :wink: Kendimi senin karşında konuşurken artık hazır olda tutmaya özen göstereceğim ( Bu arada Tramüsü 8O ben böyle söylüyorum ne olmuş yani :P )

Green seninle tanışmak çok güzeldi tam bir elfsin her ne kadar biz insanları çok aşşalamış olsanda uzaylıda bir insandır sonuçta bunu sakın unutma 8) puhahaha

Horcael valla paspas demeyeceğime söz verdim artık ne diyim sana Paladinlerin en iyilik severi seninle tanıştığıma da çok sevindim...

Hükümlü abi çok konuşamadık senle o yüzden sadece hoş geldin ve hoş gittin

Ve Logan sen seçilmiş olansın

Evet ankarayı gördüm valla ginede İstanbul diyom abi ben her kezin kendi çöplüğünde ötüyor borusu ama seviyorum ben bu TRAFİğİ GÃ?RÃ?LTÃ?SÃ? VE AYNI ZAMANDA KİRLİ OLAN İSTANBULU
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Her cisim ışık yayar sıcak cisimler daha fazla yayar. şu adresten biraz daha bilgi bulabilirsin. http://www.mam.gov.tr/enstituler/escae/ ... jilab.html

Daha fazla bilgiyi gelecek sene Isı Transferi isimli dersimi aldıktan sonra sana iletirim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

121,000,000TL hesabın kaldığı dev ankara buluşması çok zevkli geçti ama ilerliyen saatlerde sapıtan arkadaşlarımız oldu kimisi erken kalktı ve gitti bence güzldi hayırlısı olsun bir dahakinde daha kalabalık oluruz birde ekiciler var ama neyse
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

daha çok kalmayı gerçekten can-ı gönülden isterdim.
uzun zamandır göremediğim dostlarla vakit geçirmeyi, uzun zamandır edemediğim sohbetleri etmeyi onlarla valla çok özlemiştim; ama valla ne yalan söliyim görmek bile yetti uzun zamandan sonra.
Firble ile hararet hararetli site içindeki rpleri tartışmak ve diyarı kurtarmayı özlemiştim,
Burock ile bi abi kardeş gibi muhabbet etmeyeli uzun zaman olmuştu. Geyik yaptığını sanarken aslında ciddi olduğunu, ciddi olduğunu sanarken geyikten başka bir şey yapmadığını anladığım zamanlarki dumur olaylarımı:D
Maniak'ın o heybetli kahkahasını ve kendi icadı olan silahları ve son model karakterleri dinlemeyi ve karşılıklı tartışmayı ve hatta oren'den yediği dayaklar sonucu bağırışlarını bile özlemiştim
Bunların pek çoğunu yapamadım ama olsun biraz biraz dinledim hasret giderdim.

Ayrıyetten msnde olsun sitede olsun çok tatlı muhabbet ettiğim arkadaşlarla da daha fazla kalıp daha çok sohbet etmeyi çok isterdim. bir efla olsun, bir green olsun, bir findor ve esen olsun...doğru düzgün muhabet edemedim içimde kaldı valla!!!!. yine daha önecedn çok iyi vakit geçirdiğim horceol ve loganla da fazlacada takılamadım. Yine parça parça bir şeyler kapmaya çalıştım onlardan da :D arakçılık yapıım dedim ama tadı damağımda kaldı. zaten loganlada bi tartışamadık doğru düzgün ehehehe :D:D:D

ama işte koşullar izin vermedi o yüzden oldukça üzüldüm. ama ankara tayfasını hakikaten çok uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim çok hoşuma gitti resmen mest oldum .

Kısacası daha çok kalamadığım için oldukça üzgünüm :( artık bir dahaki buluşmaya bu sefer hiçbir mazeret ileri sürmemeye çalışıcam hayati olmadığı sürece :D

Bir dahakine daha uzun sohbetler dileğiyle artıkın :)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ewet beyler ve bayanlar bu ayın 30 una ne desiniz ????

30 un da
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

30 çok geç birazdaha erkene alınsa ?
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Evet ya bende katılmak istiyorum. Zaten diyerine katılamadığım için pişman oldum :cry:
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

slach in attığı mesajın aynından.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
uLtraLisK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by uLtraLisK »

Selam arkadaslar yaklasık 1 yılı gecık suredır bu sıteye uyeyim. Gecen sene oss kastıgımdan dolayı frp ile fazla ılgılenemedım bu sene ankara gazi ogrencısı olarak ankaralı frp'cilerle bulusmayı yenı arkadaslar edınmeyı ıstıyorum. fazla bılgım yok...

msn : emreunekalp@hotmail.com
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

uLtraLisK wrote:Selam arkadaslar yaklasık 1 yılı gecık suredır bu sıteye uyeyim. Gecen sene oss kastıgımdan dolayı frp ile fazla ılgılenemedım bu sene ankara gazi ogrencısı olarak ankaralı frp'cilerle bulusmayı yenı arkadaslar edınmeyı ıstıyorum. fazla bılgım yok...

msn : emreunekalp@hotmail.com
ewt... bn de yeni bir buluşma istiyorum... bu aralar benimle bu konu hakkında ilgilenen yok zaten... an yakın zamanda yeni bir tane buluşma düzenler misiniz??????
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Dönem sonunda biraz rahatlama olur genelde ama bizim son hafta derslerimiz her zamankinden fazla sıkıştı...

Cumartesiye kadar çok yoğunum.. Cumartesinden sonra ilk finalime kadar epey bir süre olacak. Sonuç olarak bir sonraki cumartesi ya da pazar buluşabiliriz. Artık kaç kişi gelirse. Sonuç olarak Findorla yaptığımız büyük Bursa buluşmasında sadece iki kişi vardı di mi Findor ?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Tamam yeni toplanan ve eskilerle kaynama buluşması ayarlanıyor... arakaşlar...

25 yada 26 aralıkta....

hafta sonu bir buluşma düzenliyorum...
YEr 2 seçeneğimiz var... ve seçeneklere açığız...

frpworld klasik buluşma yeri olan...
Koliba...(içki yemek geyik tapınağı deriz biz oraya)

Delfin... sağdede bir cafe... orada yan tapınağımızdır...
Post Reply