Hımmm evet yorgun bir haftanın ardından tekrar selam. Yılbaşı gecesinin hemen ertesi sabah ankara yolcusu olan ben deniz tarafından ankara gözlemlerim iftiharla sunarım
Ã?ncelikle buluşma günü beni bekleyen arkadaşlardan özür diliyorum geç geldiğim için

Hımm bu arada çok merak ettiğim Tanrı Oreni gördüm valla ne yalan söyleyeyim bana insan gibi geldi

puhahah
( ama gerçekten iyi bir fatoğrafçıdır kendisi ) Daha sonra sırasıyla eski yarı tanrı Burock ve Ozan Frible ile karşılaştım valla Frible ile yaptığımız ıcak olan her şey ışık yayar teorik konuşmayı asla unutamam

valla ben bile şaştım

yoksa tam tersimiydi ısık yayan her şey sıcak olurmuydu

valla kafam o an çok karışıktıneyse ama epey aydınlatıcı bir konuşma oldu benim için ona burdan teşekkür ediyorum
Ve Manyak abi valla adam bana şu meşur çizgi filmdeki sürekli konuşan kılıca benzediğimi söyledi ama benden daha fazla konuştuğunuda kabul etti

Bu arada siteye geri dönüşünü bekliyoruz manyak yaza az kaldı şunun şurasında
Bu arada Findor abi sen bir numarasın o beyaz atkına zati bittim

ama çok fazla konuşamadık neyse bursaya geldiğimde artık konuşuruz bolbol
Hımm Efla valla adamla bütün gün konuştuk ama günün sonunda aslında onun sinan olduğunu öğrendiğim zaman bende film kopmuştu.
Burock valla sen büyük renk kattın

Kendimi senin karşında konuşurken artık hazır olda tutmaya özen göstereceğim ( Bu arada Tramüsü

ben böyle söylüyorum ne olmuş yani

)
Green seninle tanışmak çok güzeldi tam bir elfsin her ne kadar biz insanları çok aşşalamış olsanda uzaylıda bir insandır sonuçta bunu sakın unutma

puhahaha
Horcael valla paspas demeyeceğime söz verdim artık ne diyim sana Paladinlerin en iyilik severi seninle tanıştığıma da çok sevindim...
Hükümlü abi çok konuşamadık senle o yüzden sadece hoş geldin ve hoş gittin
Ve Logan sen seçilmiş olansın
Evet ankarayı gördüm valla ginede İstanbul diyom abi ben her kezin kendi çöplüğünde ötüyor borusu ama seviyorum ben bu TRAFİğİ GÃ?RÃ?LTÃ?SÃ? VE AYNI ZAMANDA KİRLİ OLAN İSTANBULU