Sanırım Tonks'un foroğrafı da bu olsa gerek:
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... a-Tena.jpg[/img
]
Teşekkürler..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
evet ya oda bnm canımı cok sıkıyor.aransayes wrote:Bende bundan korkuyordum zaten. Çok güzel fragmanlardan sonra izleyenlerin büyük çoğunluğu tarafından beğenilmeyen bir film. Yine de az çıkan fantastik filmler e destek verilmeli ki Drizzt ya da başka seriler gelsin. Ama yapımcılarda biz sallama bişey çekelim insanlar nasıl olsa destek çıkıyorlar mantığıyla saçma filmler çıkarmaz umarım.

Ao sen tam kafa dengi adamsın ya. "300" kaçırılmayacak film. ama daha gelmesine 2 aydan fazla zaman var. Fragmanıda çok güzel. defalarca izledim. Özellikle başroldeki adamın konuşmasına bayıldım.Fantastik film gibi çekilmiş zaten. Sabırla bekliyorum işteAo wrote:Yakın Zamanda Frank Millerın ''300'' Filmi Gösterime Girecek Bunuda Fantastik Sinema Dalında Sayabiliriz Kimine Göre Efsane Kimine Göre Yaşanmış Olay.Fragmanını İzledim Baya Güzele Benziyor.En Azından Kılıç Kalkan Mızrak Zırh Görür Mitolojiden Bir Kadeh Yudumlarız :king:
Bende bekliyorum bu filmi. sen bi beyazperde. com a bi baksana. belki çıkış tarihi vardır türkiye içinvanaheim wrote:![]()
abi sabırsızlıkla beklioz ama ya ghost rider cephesinden ses yok ya film amerikada gösterime coktan girdi hatta johnny blaze karakleterini nicolas cage canlandırdı ilgilenen warsa bilgi wersin yaw
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests