Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Elessar napıcaksın Algénia gidiyo elden :D Revene gitmeden önceki son maceramız :)
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Korkma birazdan kurtaricam seni :) zaten bir araya gelemiyormusuz yasakmis :(
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

ElessarTelemnar wrote:onu kacirirlar bizde eski gurup kurtaririz falan :)
O grupta Thereon olmaz :P Nedeni süpriz :D
Image
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Hikayede bir karışıklık oldu galiba :roll:
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Ya zaten pek ole cocuk evlilik de olacak gibi degil
eger evlenirsek Algénia dislanacak idam'a mahkum edilecek benide insanlar istemezmis
o yuzden bakalim ilerde gorucez ama belli olmaz belkide bizi kabul edecek bir yer buluruz :)
gerci algénia ne dusunur onu bilemem :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ağacın belli bir amacı vardı ve Elessar apaç öylesine saldırmaz. Sadece bir kaç fısıltı bırakarak ayrılmaz. Düzelt o kısmı lütfen. Ã?ünkü mesajlarımız birbiriyle çelişiyor ok?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Benim karakterim bir prenses kim kılına dokunacak peh! Ailesi onu 2 yıldır görmediği ve yaşadığını bilmediği için hiç bir şeyine itiraz etmeyecek.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ama elessar uzunca yazmış oldu ve ben ona göre bağdaştırdım sonucu senin düzeltmen daha kolay olmaz mı?
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

saçmalık olur elessarın yazdığı ok? seni niye yakaladı sen o halde niye öle yazdın en başta. senin ağzınla konuşmak için elessar onu belirtmemiş en baştan sen öle yazmasaydın anladın mı?
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ağaç benim aracılığımla konuşacak diye belirtmedim orayı siz uydurmuşsunuz ben sadece milletin yazması için teşvik ediyorum. O yüzden yazdım. Ã?yle olucak diye de bir şey demedim catboy(ağaç benim aracılığımla konuşucak diye)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Gruptakiler belirsiz bir şaşkınlık içindeydi. Sonra devasa ağaç koşmaya başladı. Algénia'yla birlikte...
bunu en başta yazan sendin clicks ben eklemedim sen ekledin bu cümleyi...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Catboy orada devasa ağaç KONUşMAYA değil KOşMAYA başladı yazıyor :D Algénia ile birlikte konuşmuyor, ALGENİA'YI KAÃ?IRIIIYORRRR
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bilgilendirme:
ElessarTelemnar wrote:Elessar sarmasik Algéniayi kapar kapmaz agacin arkasindan kosmaya basladi Kilicini cekmeye korkmus (Algéniayi goremedigi icin agacla beraber onada zarar vermekten korkuyor) ama yinede birseyler yapmasi gerektigini biliyordu. Agacin yere dusmesiyle kendisinin agacin yanina gelmesi bir olmustu agac etkisizmis gibi kipirdamiyordu sanki bi ara sarmasiklar arasinda algénianin bacagini gorur gibi olmustu yerden bir sopa alarak bir anda sarmasilarin arasina soktu ve sarmasiklari acmaya calisti basaramiyordu ve zaman gectikce sinirleniyor daha da yukleniyordu. Agac hareket etmeye baslamistiki sinirden bagirmaya basladi Algénianin nefes alamiyor olmasi olasiligi cildirtmisti onu adeta
"Biraksana yeter artik dur ne istiyorsun be yaratik...." bunlari derken Algénianin bulundugu bolumdeki sarmasiklarla bogusmaya devam etmisti.
Ardindan agac konusmaya basladi
"Buraya ona zarar vermek icin gelmedim, gorevim geregi ozur dilerim efendim...." Elessar ne oldugunu anlayamamistiki agac tekrar konusmaya basladi. Bu konusmanin digerinden farkiysa bu sefer algénianin agzi ile konusuyordu
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

geçen sayfada ağaç ilk saldırdığında ki onu clicks yazmıştı (onu yorum bölmünde yazdım o cümleyi) ben elessarın dediğinden bahsetmiyorum anlamadınız siz beni hala ya. elessar daha sonra yazdı....
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

ya catboy7402 niye bukadar dert ettin anlamiyorum herkes birbirinden farkli yorumlamis cumleyi olay bundan ibaret bende yazdigimi sonradan editledim bukadar :)

Olur boyle vakalar vestel ANGEL yakalar
Post Reply