İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

2 haftadır Ayrıkvadi'de tıkılı kaldık, ben artık maceranın başlamış olmasını istiyorum. Yani burada karakterlerin tanışıp kaynaşmasından ziyade, maceraları boyunca tanışıp kaynaşmaları daha güzel olur orta dünyaya uygun bir şekilde... :)

Edit: Katılanlar bilirler eski ortak öyküde ilk günü 100 mesaj atılmıştı, şimdi daha iyi daha 60 mesaja bile varamadık 2 hafta geçti. Ama olsun, yine de hala hızlı ilerliyoruz diyenlere belirtmek isterim... :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Bence pek hızlı ilerlemiyoruz, hatta çok ağır gidiyoruz. Eski hikayeleri göz önüne alırsak bayağı yavaş ilerliyoruz hem de. Sabır tabiiki de ama maceralar yola çıkınca başlar, ve ben yola çıkmak için "sabırsızlanıyorum.
Image
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Mesaj sayısının az olması,yavaş olmak demek değildir....

Yavaş gözükmememizin sebebi, hikaye değil yazanların ağır olması....
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Ben de yola çıkmak taraftarıyım. Bir hobbit olarak aylarca içtiğim pipoyu yediğim yemeği betimleyebilirim ama hikayeyi okuyanlar açısından çok can sıkıcı olur kanımca:D Ayrıca karakterlerin kaynaşması için Ayrıkvadide olmak gerekmez yolculuk boyunca yoldaşların birbirleri ile olan bağının kuvvetlenmesi öngörülebilir.

Netice itibariyle ben oyumu ilerlemekten yana kullanıyorum.

Saygılarımla...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:Mesaj sayısının az olması,yavaş olmak demek değildir....

Yavaş gözükmememizin sebebi, hikaye değil yazanların ağır olması....
Yazanlar ağır değil, herkes yazmak istiyor ama herkes siteye her gün giremiyor. Ya sınavı ya da işi oluyor, sadece burada yorum sayfasında giremeyeceğini önceden belirtmesini istiyoruz. Ve bu kuralı da belirtmiştim önceden, 2 gün boyunca burada giremeyeceğini haber vermeyip yazmayan olursa artık ben onun karakterini o gelene kadar yazıcam diye...

Haftadan itibaren de 2 hafta boyunca ben giremeyecem, bunun için öykünün Ayrıkvadi'den artık dışına çıkmasını istiyordum ardından 2 hafta sonra hala Ayrıkvadi'de tıkılı kaldık denmesin diye bu kadar acele ediyorum... :)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

peki siz bilirsiniz benm için fark etmez....

Ama girmeme konusu, tuhaf geliyor bana. benim finallerim var mesela halen de devam etmekte ama yine girmeyi düşünüyordum, bir yarım saat ayırmak zor geliyorsa, kişilere yazmadan devam ettirmek daha doğru gibi ?

neyse karar sizin tabi, dediğim gibi benim için fark etmez...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ã?ss zamanında bile ben ortak öykülerde girmemezlik etmedim ama gelecek hafta bugünlerde yaptığım gibi bütün gün sitede olamayacağım. Ben her saat buralardayım, belki siz bilmiyorsunuz. Bu nedenle haftaya zaman ayırma konusunda bu kadar rahat olamayacağım...
Walter
Yönetici

Post by Walter »

sana bir lafım yok, catboy. yanlış anlama...

bu sözü sana söylemek cidden komiklik olurdu zira en çok sen buralardasın ve bunun gayet farkındayım...
Moonwhisper
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Moonwhisper »

Valla bir an ortam gerildi gibi oldu.Sevgi, barış mesajları ve kardeşlik türküleriyle müdahale etmek üzereydim:D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:sana bir lafım yok, catboy. yanlış anlama...

bu sözü sana söylemek cidden komiklik olurdu zira en çok sen buralardasın ve bunun gayet farkındayım...
Ya gerçekten de kusura bakma Walter kardeş, biraz gergin gibi duruyorum sanki fark ettim de. Finaller yaklaşıyor, ben gerekli özeni gösteremedim derslere de ondan biraz baskı altında hissediyorum kendimi. Ortak öykünün de yavaşlamasını istemeyince böyle acele ettirebiliyorum bazen... :)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Walter mantıklı bir konuya değinmiş, olması kaynaşma ve muhabbet açısından oldukça iyi olabilirdi fakat bu seferde Catboy biraz sıkıntıya girebilir tabii.

Urithviel ile Reiwen oldukça kaynaştı mesela, diğer herkes ile de aynı şekilde kaynaşılabilir, sohbet edilebilir. Ben fırsat buldukça yazıyorum ama herkes aynı yoğunlukta giremiyor siteye bu yüzden konuşmalar aksayabiliyor doğal olarak. Hele şu konuşma bitsin, uzun yolculuğumuz boyunca yeterince kavga eder oldukça tartışır ve muhabbet ederiz. Bunun için önümüzde koca koca vakit var :)

şu diyalog konusuna biraz daha önem vermek lazım tabii ki.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Anlıyorum tabi catboy... sorun yok merak etme :)

Bu arada Wes diyalog demişsin de , mesela son mesajına cevap verip diyalog oluşturmak isterdim senle :) güzel olurdu neyse artık yolda konuşuruz bol bol :wink:
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Walter wrote:Anlıyorum tabi catboy... sorun yok merak etme :)

Bu arada Wes diyalog demişsin de , mesela son mesajına cevap verip diyalog oluşturmak isterdim senle :) güzel olurdu neyse artık yolda konuşuruz bol bol :wink:
Ya siz beni beklemeyin, kendi aranızda konuşabilirsiniz yani Walter, Wes_Dex'e yanıt verebilir öyküde. şimdilik ben sadece Elrond, Gandalf gibi mühim karakterleri yazarken fazla elimde tutmak istemiyorum. Gmoen olacak ilerde sadece elimde, o zaman birbirimizi bekleyemeyeceğiz böyle... :)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Gandalf'ın karşısında tartışmak pek uygun olmaz Walter :D

Yoksa ben sürekli sitedeyim, bütün gün. Uyandığım saatten uyuduğum saate kadar.(dışarı çıkmazsam tabii, son zamanlarda çıktığım söylenemez) Benim diyalog konusunda oldukça vaktim var, o yüzden fırsat buldukça konuşuruz :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Walter aynı anda yazmışız ben bir edit çakıyım hemen.
Post Reply