DİRENİş (RP)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Salamone hobite tekrar baktı.Sakin bir şekilde "Denemediğimimi sanıyorsun.En az yüz kere denemişimdir.Bu şehirde en çok ben savaşmak istiyorum onlarla.HIHH!! Ama demirci olduğum için buradan bırakmıyorlar.Aslında tamamen bahane bunlar.şef beni sevmiyor ve sırf bana inat çıkmamı yasaklıyor..."
Salamone sanki kendi kendine konuşuyor gibiydi.Kelimeleri sanki kusuyor gibi konuşuyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ellessar en son ne zaman bu kadar huzurlu uyuduğunu hatırlayamadı bile. Güneşin ışıkları gözlerinin üstüne vurdu. Uykusundan uyanmasına neden oldu. Bir rüya görmüştü. Muhteşem bir rüya... Mutlulukla ciğerlerine hava doldurdu. Ve herşey daha berrak olmaya başladı. Rüya değildi gerçekti. Mutluluğu katlanarak arttı bir anda. Daha büyük bir huzurla boşalttı ciğerlerindeki nefesi. Göğsüne yaslanmış olan o başa bir öpücük kondurdu. Hiç ayrılmak istemiyordu. Ã?ylece sonsuza kadar durmak... Birşey konuşmasa bile... Ama arkadaşları vardı, sorumlulukları. Artık utanmaması gerekiyordu. Dünyada kalbini bile hiç korkmadan paylaşabileceği bir insan vardı. Muhteşem bişeydi...Almira uyandığını farketmiş olacak ki o dünyanın en tatlı gülümsemesiyle Elssarın yüzüne baktı. Elessar da gülümsedi. Bir iç geçirdi. "Sanırım gitmeliyiz hayatım. Muhtemelen bizi bekliyorlar aşşağıda." Pek fazla birşey söylemek istemiyordu. Sıradan kelimelerin bu anın büyüsünü bozmasını istemiyordu...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira Elessar'ın uyandığını farkettiğinde başını kaldırdı ve o sevdiği adamın yüzüne baktı. Hayatım demişti Elessar ve o an Almira'nın içini daha da büyük bir huzur kaplamıştı. Sevdiği adam doğru söylüyordu. Kendilerini bekleyen bir arkadaşları vardı.

"Peki hayatım" dedi, yataktan giyinmek için kalkmadan önce Elessar'ı öpmeyi ihmal etmedi. Ã?ünkü öptükçe öpesi geliyor ve çok daha mutlu oluyordu.

İkise de hazırlandı. Tüm eşyalarını aldılar, hatta emin olmak için son kez odayı kontrol ettiler. Ve merdivenlerden aşağı hana kahvaltı yapmaya indiler.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble aşağıya inen elf leri görürü görmez hancıyı yanına çağırdı.Hancı koşarak cücenin masasının bulunduğu yere gelmişti.
Grimble

-"Bu masayı en güzel kahvaltı yemeklerinle danatırsan iyi edersin" dedi hancı gülümsedi ve hemen koşarak kilerden yemekleri çıkarmaya başladı.

Grimble aşağıya inen elflere el salladı ve masasına buyurmalarını istedi.Grimble dün geceden beri kendisini tedirgin eden bir korku yüzünden gözünü bile kırpmamıştı.Bir yandan da hancı masayı doldurmaya başlamıştı bile.Bir kaç dakika içinde masa çeşit çeşit yemekle dolmuştu
No one hears him cry so he turns to evil...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira ile Elessar aşağı inerlerken cüceyi görmüşlerdi. El salalyan cüceye Almira da yüzündeki gülüşü kaybetmeyerek ve el sallayarak karşılık verdi. Hancı, kahvaltı için masayı donatmıştı ve bunu gören Almira, acıkan karnı için güzel bir ziyafet olacağını düşündü. ve Elessar'a hey kahvaltı soframıza bak buradan ne kadar da güzel görünüyor değil mi?" dedi.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Hımm" diyerek çenesini kaşıdı "madem seni sevmiyorlar neden kasabada tutuyorlar peki insan hoşlanmadığı kişiyi asıl kasaban dışarı atmazmı?"yüzünde büyük bir saflık vardı gözleri ışıldıyordu,beklenmedik bir kahkaha attı "tabi ya sen demircisin sana ihtiyaçları var öyle değilmi o yüzden atmıyorlar" böylelikle kendi sorusunu kendi cevaplamış oldu "şeyy.."biraz utanıp sıkılmaya başlayarak "benim karnım acıktı demrihanende yiycek birşeyler varmı?"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Hobbit dışında tüm grup masa başında toplanmış, kahvaltısını yapıyordu. Hobbit neredeydi..? Arada sırada kaybolup, kafasına göre biryerlere gittiğini biliyordu Falcon "Herhalde yine macera peşinde.. Umarım bir problemle geri dönmez." diye düşündü.

Almira-Elessar çifti çok mutlu görünüyordu öyle ki mutlulukları ışıl ışıl parıldayan gözlerine yansımıştı. Birbirlerine olan yaklaşımları ve çevrelerine yaydıkları pozitif enerji.. Aşk böyle bir şeydi işte.. Kısa zaman önce kalplerinin derinliklerindeki ilk kıvılcım, şimdi ise tutkulu bir sevgiye dönüşmüştü. Güzel çifte bakıp gülümsedi Falcon ve aşkı düşündü. Ne zaman aşık olduğunu hatırlamıyordu bile ama bunun için üzülmüyordu. Ã?ünkü kendisini savaşmaya, yaratıkların kanını akıtmaya adamıştı..

Kahvaltısı bitmek üzereydi..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Masada Ruby hariç herkes vardı. Almira heralde hala uyuyor diye düşündü küçük arkadaşının dünkü uykusuz halini hatırladığında. Masadaki herkese gülücükler dağıtıyordu nede olsa huzurlu bir gece geçirmişti.

Bir ara Falcon'un kendilerine baktığını gördü Almira ve Falcon'un bakışlarındaki ifadeyi kaçırmamıştı. Anlamlı bakıyordu gözleri...Ama o bakışlar aynı zamanda çok da uzaktaydılar.

"Ee Falcon rahat uyuyabildin mi bari?" diye sordu Almira o uzak diyarlardan çekip almak istiyordu Falcon'u.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Masadaki herkez mutlu bir şekilde yemeklerini yiyordu.Grimble ise uykusuzlktan gözünün aaltı mosmordu.Yemeğini bile zor la yiyordu.İçinden niye uyumadığına dair söylenmeden edemedi.Ağzına tuzlan mış domuz etini götürüyorduki gözleri yawaş yawaş kapandı.Eli havada kaldı.Sonra kafasını sallayarak uyumaya engel oldu.Daha sonra havada kalmış olan elini ağzına götürdü ve eti ağzına attı....
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Derin düşünceler dalmışken bir ara Almira'nın kendisine sorduğu soruya kulak kabarttı. Basit bir soruydu. Basit bir cevap verdi Falcon "Evet. Çok rahat uyudum. Tabii bir kere uyanıp, hırsızların hanın önünden kaçıp gitmelerini izlemek dışında"..
"Peki sizin geceniz nasıldı leydi Almira?" diye sordu. Fakat sadece sormak olsun diye sormuştu. Ã?ünkü elflerin muhteşem bir gece geçirdiklerinden adı kadar emindi. En azından yüzlerinden anlaşılan buydu..
Only God can Judge me!
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Almira biraz mahçup bir şekilde Elessar'ın koluna girerek cevapladı bu soruyu "çok güzel bir gece geçirdik hatta sizin bahsetmiş olduğunuz o gürültüleri bile duymadık en azından ben duymadım." dedi.

Sonra Almira bakışlarını masada uykuyla savaşan cüce efendiye kaydırdı. Ve tekrar bakışlarını Falcon'a çevirerek "sanırım birimiz burada alkolü fazla kaçırmış" dedi tekrar gülerek. Ve cümlesine "peki ya diğer küçük dostumuz hala uyuyor mu?" sorusunu da eklemişti.

Falcon biraz keyifsiz görünüyordu ve Almira bu konuyla daha sonra ilgilenecekti..
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble rüyasında kendi yurdunda buz gibi bir ira içiyordu ki tanıdık bir ses duydu.Sss şöle diyordu
-"sanırım birimiz burada alkolü fazla kaçırmış"
Grimble bu sesin tanıdık olduğunu biraz düşündükten sonra anladı.Ve birden yerinden sıçradıve ilk yaptığı şey baltasını kapmak olmuştu.Sonra biraz kendine gelerek baltasını yerine koydu ve zorda olsa ağzını açabildi

-Yoo ben dün kesinlikle çok rahat uyudum.Ve hiç bir ses duymadım dedi cüce fazla yalan söylemeyi başaran biri değildi.Zaten elf de bunun bir yalan olduğunu anlamıştı.

Grimble yawaşça ayağa kalktı ve yüzünü soğuk bir su çarpıp kendine gelmek için hanın dışında duran su fıçısına gitmek için kalktı bir yandan da baltasını yerde sürüyordu.Kapıya yaklaştı ve kafasını kapıya çaromaktan son anda kurtuldu ve dışarı çıkabildi...
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Tıpkı beklediği gibi bir yanıt almıştı Almira'dan "Gecemiz çok güzel geçti" demişti elf hanımı. Bunun üzerine Falcon "Bundan şüphem yoktu aslında. Sadece nezaketen sormuştum. Yoksa şimdiye kadar hiç aşık olmayan biri bile sizin birbirinize sırılsıklam aşık olduğunuzu pekala anlayabilir." dedi gülümseyerek. Biraz bekledikten sonra tekrar konuşmaya başladı Falcon
"Uyanıp aşşağıya inmeden önce kapısı açık olan bir odaya girdim, içeriye baktım, fakat kimseyi göremedim. Sanırım küçük dostumuz biraz eğlence arıyor ve hala gelmediğine göre aradığı eğlenceyi bulmuş sanırım." dedi gülümseyerek ve ekledi "Umarım yine bir problemle geri dönmez. Bekleyelim ve görelim." Hiç susmayacak gibiydi Falcon, belki de zorla konuşuyordu kaçan keyfini geri getirmek amacıyla "Hahaha! Masamızda sarhoş bir cüce var dersek daha doğru olur sanırım. Hatta tek sarhoş kişi.." dedi ve Grimble'ye baktı.

Kahvaltısı bitmişti artık ve kendisini daha iyi hissediyordu Falcon..
Only God can Judge me!
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Grimble tam dışarı ya çıkmıştıki falconun sölerini duydu ve kapıyı açarka tekrar içeri girdi
-Hıh benmi sarhomuşum aslı tam konuşmaya devam etcektiki elini ağzına götürdü ve hemen su fıçısnın yanına doğru koşmaya başladı.Dışardan gelen böğürmeler bir katıra değil bir cüceye aitti.Anlaşılan cücenin dün içtiği biralar baya miğdesini bozmuştu...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

"Ah bizi düşündüğünüz için teşekkürlerimi sunarım" dedi Almira. Falcon; birbirinize sırılsıklam aşık olduğunuz anlaşılıyor demişti ya da onun gibi bir şey. Tam olarak hatırlayamıyordu Almira çünkü Falcon bu cümleyi kurmaya başladığında kalbi küçük bir kuşun kanat çırpışı gibi tekrar çarpmaya başlamıştı.

Bir yandan da son lokmasını atmıştı ağzına. İyice çiğnedikten sonra kalp atışlarını kontrol altına alarak konuşmasını sürdürdü. "Demek küçük dostumuz sabah gezintisine çıkmış...Bu kız bu enerjiyi nerden buluyor çok merak ediyorum." dedi. Ve koşarak dışarı çıkan Grimble'ın böğürtüleri üzerine "bu cüceyle işimiz var" yorumunu yaptı. Sonra meraklı bakışlarla kısık bir sesle konuşmasını sürdürdü..

"Gerçekten hiç uyumamış mı? Gün doğana kadar içmiş mi?"
Post Reply