10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Eldarin

Post by Eldarin »

Morien in Pazarlığı...

Minotaur sertçe Morien i süzmekteydi,yavaş zekasını sinirli ruh haliyle örtmeye çalışıyordu.

kol eklemlerinin birleştiği yerde iri damarları dışarıdan rahatça görülebiliyordu.patlarcasına kan pompalanıyordu kollarına,sıradan birisi için dehşet verici bir sahneydi bu!

Morien ise dev yaratığı ikna etmerye uğraşmaktaydı.bu Kaos yaratığının kendisine sağlayacağı yardım hatrı sayılır olacaktı...

Minotaur un kızıl gözleri hırsla karşısındakini izliyordu.

"Yardım ha!!!Gergh yardım etmeyi sevmez fazla!ama seçilmiş olmakta istiyorum,güçlü bir baltam olsun ve sonsuz insan yığını karşımda,hepsini kesip biçeyim.nıahahahhahaah!!!"

Minotaur bir süre gülüşüne ara vermedi .sonra devam etti.

"sana nasıl yardım edeceğim kişi.bana iyilik dolu şeyler vaadetme sakın.o zaman seni de..."
ayağının altını gösterdi.Dev toynaklar havaya kalktı,sertçe yere indi.demin öldürdüğü ayağının hemen yanındaki bir barbarın çenesine indiriverdi!morien kemik sesini duymuştu.barbarın çene kemiğinin -hatta daha fazlasının- kırıldığını farketti.Minotaur yeniden sırıttı,Morien e bakmaktaydı...
Eldarin

Post by Eldarin »

Vilthas...Harbormm...

Vilthas ın ikinci büyüsüyle beraber bir at daha beliriverdi.aklara kuşanmış bir at...

Dostu harbormm un ona binmesi için oluşturmuştu bu ikincisini.siyah atın dalgalanan yeleleri half_elf i kabul etti.,beyaz olanı da somurtkan cüceyi biraz zorda olsa aldı sırtına.

Vilthas atın kulağına fısıldadı ve aynı anda başını kaldıran büyüyle oluşturulmuş hayvan harekete geçti.beyaz olan at ise onu takip etti.Cüce Harbormm un homurtuları tozlarla beraber dar yolda yayılıp kayboldu....
Eldarin

Post by Eldarin »

Alfred...

'' Kırmızı ejderha süprizlerle uğraşacak pek zamanım yok. Arkadaşlarımı yollarında devam etmem lazım. Vakit kayıp etmemeliyim. ''

Kyriltheas sırıtan gözlerle karşısındaki Tapınakçıyı izlemekteydi.

"Sana zarar vermek istemiyorum cüppeli.sadece bir hediye."
Masum bir ifade takınmıştı.ne kadar masum olabilirse artık.Elini arkasına götürdü.parmaklarının arasındaki değerli mücevherleri görebiliyordu rahip.sivri pençelerinin arasında hepsinden daha değerli birşey tutmaktaydı.bir kitap...

Annual of Azalin kırmızının pençelerinin ucunda mükemmel bir çekicilikle durmaktaydı.

"Bunu büyücüye ver cüppeli.tamamını inceledikten sonra beni bulsun.beni bulması hiç zor olmayacaktır emin ol.sen sadece kitabı ver ona,gerisine karışma!"
Değerli kitabı Alfred in önüne doğru sürdü.bazı şeyler için karşılık alamayabilirdi elbet.belki de şimdilik bir karşılık almamayı tercih ertmişti,ilerde elde edeceği daha fazlası için...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Eldarin wrote:Morien in Pazarlığı...

Minotaur sertçe Morien i süzmekteydi,yavaş zekasını sinirli ruh haliyle örtmeye çalışıyordu.

kol eklemlerinin birleştiği yerde iri damarları dışarıdan rahatça görülebiliyordu.patlarcasına kan pompalanıyordu kollarına,sıradan birisi için dehşet verici bir sahneydi bu!

Morien ise dev yaratığı ikna etmerye uğraşmaktaydı.bu Kaos yaratığının kendisine sağlayacağı yardım hatrı sayılır olacaktı...

Minotaur un kızıl gözleri hırsla karşısındakini izliyordu.

"Yardım ha!!!Gergh yardım etmeyi sevmez fazla!ama seçilmiş olmakta istiyorum,güçlü bir baltam olsun ve sonsuz insan yığını karşımda,hepsini kesip biçeyim.nıahahahhahaah!!!"

Minotaur bir süre gülüşüne ara vermedi .sonra devam etti.

"sana nasıl yardım edeceğim kişi.bana iyilik dolu şeyler vaadetme sakın.o zaman seni de..."
ayağının altını gösterdi.Dev toynaklar havaya kalktı,sertçe yere indi.demin öldürdüğü ayağının hemen yanındaki bir barbarın çenesine indiriverdi!morien kemik sesini duymuştu.barbarın çene kemiğinin -hatta daha fazlasının- kırıldığını farketti.Minotaur yeniden sırıttı,Morien e bakmaktaydı...

Morien gülümsemeye karşılık verdi sinsi bir sırıtışla ve ardından ezilen kemiklerin melodik sesini sindirerek dinledi...

"Öldürmeyi seviyosun demek, ben de zaten senden öldürmeni isteyecektim..acımadan dinlemeden düşünmeden öldürmeni..birsürü insan birkaç da şovalye. kibirli aptal kendilerini soylu zanneden işeyaramaz şovalyeler...

ileride bir kervan var, orda biraz katliyam yapmanı istiyorum..serbestce öldürebilirsin.. eminim hoşuna gidecektir.."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

'' Bana bu kitabı neden veriyorsun ejderha.? Yada daha iyi sormak gerekirse neden büyücü buradayken ona vermedin.? Ve ayrıca bildiğim kadarıyla hazinen ejderlerin hazinesi ejderler için çok değerlidir.Neden kendin için değerli olanı bizlere veriyorsun. Yoksa karşılığında bir şey mi isteyeceksin.''

Alfred kitaba yada ejderhaya doğru tek bir hareket bile etmemişti. Sesinde şüpheci bir tını vardı. Ciddende çok şüphelenmişti. Aklındaki bu ejderha ile bir çok soru gelmişti. Ama en önemlisi vampire ne olduğuydu.

'' Ejderha vampire ne yaptın.Yoksa kaçtı mı?''

Aklına bir büyü yapmak geldi. Ejderha üzerinde işe yarayıp yaramayacağını bilmiyordu. Ama bir denemeliydi. Bakışlarını direk ejderin gözlerinin bulunduğu kara noktalara dikti. Bakışı direk ve kesindi. Gözlerine bakarken Oren e dua etti. Doğru sözleri sadece Orenin inancıyla bulabilirdi.

YÃ?CE OREN BU YARATIğIN BANA SÖZLERİNİN DOğRULUğUNU GÃ?STER. İÃ?İNDEKİ SÖZCÃ?KLERİ YALANDAN ARINDIR.

Cast Spell : Detect Lies
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin

Post by Eldarin »

Morien...

Minotaur Morien i hırsla ve derin soluk alıp vererek dinliyordu.ona ölümden ve kaostan bahsetmişti.katliamdan...

"Nhaaaaaaaaaaa!!!" sert bir nara ortalığı inletti...
"Evetttt.Gergh bunu istiyorrrr!Gergh savaş istiyorrrr!"

Morien coşkun yaratığın ölüme bu derece susamış olmasından büyük memnuniyet duymuştu.Minotaur dev pençeli ellerini Morien e uzattı.

"O zaman anlaştık.beni seçilmiş yapacaksın Seçilmiş kişi!"(Oren_Dautry succesful Diplomacy check)
morien sert ve güçlü ele karşılık verdi.mutlak biçimde yararına olacak bir anlaşmaydı bu.kesin bir zafer kendisi için.

Onu doğru yönlendirebilirse herşeyi yoluna koyabilirdi,kendi istediği şekilde...

NOT:MORİEN +1 RP PUANI...
Eldarin

Post by Eldarin »

Alfred...

Ejderha hain bir sırıtışla Alfred i izlemekteydi.boğazındaki gıcık iyice şiddetlenmişti.şimdi sırf bu soruları sordu diye derinlerden yükselen nefesiyle bu cüppeli kişiyi alevlere boğabilirdi.

Evet bu ona müthiş bir zevk verirdi...

Yine de kendine hakim olmayı tercih etti.Bu cüppeliyi sevmişti.işi karmaşıklaştırarak zekasını altetmeye çalışıyor olabilirdi.Kyriltheas bunu severdi herzaman için.

Derin bir soluk aldı.Kertenkelemsi vücudunu öne attı,boynunu bükerek cüppeliye yaklaştırdı.ve Oren inancı olmasaydı Alfred buradan kaçmak için 1 saniye bile beklemeyeceğine yemin edebilirdi.yine de cesaretle karşısında durabildi kırmızının...

"Büyücüye neden vermedim ?evet.çünkü büyücü mağaraya girip çıkmamla beraber ortalıktan yokolmuştu.kitabın kutsallığını ve tanrısallığını sende hissedebiliyorsundur.Büyücünün bu kitabı araştırmak istediği aşikar.bunu her büyücü ister.ama buraya gelen şu züppe şövalye herşeyi berbat etti.Bundan bir amacım mı var?bunu kimse bilemez öyle değil mi?"

Ejderha nın burnundan yayılan sıcak buhar alfred in üzerine püskürtüldü.Dehşet bir kokuydu bu.kükürt ve uçuk yanık kokusu.iğrenç bir nefes...

Vampir sorusu ise ejderi kızdırmışa benziyordu.Zira başını aynı anda geriye attı.

"Çok soru sordun cüppeli ve cevap vermem gerekenden çoğuna da cevap verdim.sen sadece kitabı alıp büyücüye götüreceksin araştırması için.bir kuryenin bu kadar çok soru sormaması gerekiyor!şimdi al kitabı ve git!"

Ejder kalın pençelerinin arasında tutuğu kitabı Alfred in önüne sürdü.Alfred kitabın tanrısal kutsallığını hissedebiliyordu.kontrolü elinden alıp götüren bir kutsallık.sanki tanrının ta kendisine yaklaşıvermiş gibi.neredeyse tapınası geliyordu bu mükemmel ciltlenmiş eski kitaba.Oren inancı onu zor zapdediyordu kitabı kendisi için almaması konusunda...

Detect Lies:ruhuna dokunan eşsiz fısıltı ejderhanın yalanları konuşmadığını hissettirdi ona...
Eldarin

Post by Eldarin »

Cervantes...Freya...Rhonin...Calin...

Cervantes masmavi parıldayan eşsiz kılıcını zapdetmeyi zor başarıyordu.kendi çevresinde dönerek hemen karşısında belirmiş olan yaralı hırsızın karnının ortasına Bloodseeker ı geçiriverdi.Hırsız nefessiz kaldı bir an,yüzü mosmor oldu ,kılıcı elinden düşüverdi,ardından kendisi de kuru toprağa bırakmak zorunda kaldı kendisini.(unconscious)

Ã?bür tarafına dönen şövalye kendisine doğru yaklaşmakta olan bir başka hırsızı gördü,kılıcını alttan bir hamleyle hırsızınkiyle buluşturdu.kutsal kılıç geldiği yerden hafif mavi bir ışık huzmesi bırakıyordu.ve hırsızın elindeki kılıç uçarak öbür tarafta toprağa saplandı.(successful disarm).

şimdi 2 hırsız ayaktaydı,tereddüt edercesine gerilediler.atlı grubunun ve okçuların karşısında hiç şansları yok gibiydi.kendilerini Cervantes in adaletine teslim ettiler...

Calin aynı anda bir ok daha çekmişti,başparmağıyla işaret parmağının arasına aldığı oku aynı anda Rhonin e doğru bıraktı.ok hızla ilerledi ve Rhonin in tam boğazına saplanıverdi(Critical hit->-11 hp).
Rhonin kendi gelmeye çalıştı ama başaramadı(System shock fail).ve birdenbire yere devriliverdi.

Batıdaki tepelerden bir başka grup Kervanın dikkatini çekmişti.6 kişilik bir grup uzaktaki tepelerden kervana doğru yaklaşmaya başlamıştı.bir atlı grubuydu bu altılı.Başlarında lider görünümlü birinin olduğu belliydi.ağır zırhlanmış,önünde büyükçe bir mızrak taşıyan savaş atıyla bir lider önü çekiyordu.Kervana doğru hızla yaklaştılar...

Arbede bitmiş gözüküyordu.Lysana kervanın içinde saklanmış olan biteni göz ucuyla izlerken adamlarının nasıl esir alındığını görüyordu.

Ardından Freya Cervantes in yanına yaklaştı.

"Kervan artık emniyette diyebiliriz.biz görevimizi yaptık,Lord Dragonfire ın tapınağına geri dönüyoruz."
birliğiyle beraber bir arada toplandı Freya mızrağını kaldırdı Cervantes e bakmaktaydı.

"İzleyen efendi Lord Dragonfire ın selamı sizinle olsun!"

Ardından hiçbirşeyi dinlemek istemeksizin arkalarını döndüler.geldikleri tepeliklerden aynen geri döndüler...

NOT:FREYA YI RP NİN BAşLANGICINDAN BERİ BEN YÃ?NETİYORUM AMA GÃ?RDÃ?ğÃ?M KADARIYLA ARKADAşIMIZ BU KONUDA HERHANGİ BİR TEPKİDE BULUNMUYOR.KENDİSİNİ BİRKAÃ? KEZ UYARIP OK ALMAMA RAğMEN RP YE CEVAP BIRAKMAMASI AFFEDİLEMEZ.KENDİSİNİ RP DEN Ã?IKARIYOR(İYİ NİYETİMDEN Ã?TÃ?RÃ?) SONSUZ TEşEKKÃ?RLERİMİ! SUNUYORUM...
Squan
Seçilmiş Savaşçı

Post by Squan »

Reltar artık nihayi gerçeği anlamıştı.Artık kabul ediyordu.Korktuğu şey karşısında duruyordu.Derin bir nefes alıp verdi.Ardından elindeki anahtara baktı.Güneşte parlıyordu.Üzerinde-enterasan bir şekilde-hiç kan lekesi yoktu.Ama Reltar bunu düşünmemişti.Anahtarı boynuna astı.
Ardından hüzünlü bir şekilde-kederi çok büyüktü- gölge ateşi nin yanına gitti.Atından geceleri konaklmak için taşıdığı çadırı aldı.Küçük bir bıçakla dikiş yerlerini kesti.Ã?adırı büyük bir bez haline getirdi.
Bezi yere sererek squan ın bedenini ve kafasını bezin içine koydu.Ardından köşelerini kavrayararak tepede düğümledi. Squan ın atını getirerek squan ın bedenini atın üzerine yükledi.Bunu yaparken baya zorlanmıştı.Zira squan ın zırhı baya ağırdı.3 denemede anca koyabilmişti.

Reltar soluk soluğa kalmıştı.Baya efor sarf etmişti.Ardından squan ın silahlarını yerden aldı.Bunları kendi atına koyacaktı.Squan gömülürken mezarına konacaktı bu silahlar.
Silahları alıp gölge ateşinin yanına doğru ilerledi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin düşman elfin boğazına sapladığı oku görünce içten içe sevinmeye başladı.Irkını yok sayan , kurallarını çiğneyen bu elfi öldürmek için uğraştı bayağı.Ve sonunda sonuca vardı.

Koşarak düşmanın yanına doğru koştu.Yayını sırtına astı ve kılıcını çekti.Rakibinin ölmesinden emin olmaya çalıştı.Aslında ölmesini istemiyordu.Yargılamak , neden ırkını sattığını ortaya çıkarmak , belkide onu doğru yola getirmek daha iyi olurdu.Gözleriyle bir yaşam belirtisi aradı.Kılıcıyla tetikteydi.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Eldarin wrote:Morien...

Minotaur Morien i hırsla ve derin soluk alıp vererek dinliyordu.ona ölümden ve kaostan bahsetmişti.katliamdan...

"Nhaaaaaaaaaaa!!!" sert bir nara ortalığı inletti...
"Evetttt.Gergh bunu istiyorrrr!Gergh savaş istiyorrrr!"

Morien coşkun yaratığın ölüme bu derece susamış olmasından büyük memnuniyet duymuştu.Minotaur dev pençeli ellerini Morien e uzattı.

"O zaman anlaştık.beni seçilmiş yapacaksın Seçilmiş kişi!"(Oren_Dautry succesful Diplomacy check)
morien sert ve güçlü ele karşılık verdi.mutlak biçimde yararına olacak bir anlaşmaydı bu.kesin bir zafer kendisi için.

Onu doğru yönlendirebilirse herşeyi yoluna koyabilirdi,kendi istediği şekilde...

NOT:MORİEN +1 RP PUANI...

"pekala güçlü savaşcı git ve bana hünerlerini göster.. seni izliyor olacağım...."

Morien atını kervanın üstünde kalan tepelere doğru sürmeye başladı....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eldarin wrote: Ardından Freya Cervantes in yanına yaklaştı.

"Kervan artık emniyette diyebiliriz.biz görevimizi yaptık,Lord Dragonfire ın tapınağına geri dönüyoruz."
birliğiyle beraber bir arada toplandı Freya mızrağını kaldırdı Cervantes e bakmaktaydı.

"İzleyen efendi Lord Dragonfire ın selamı sizinle olsun!"

Ardından hiçbirşeyi dinlemek istemeksizin arkalarını döndüler.geldikleri tepeliklerden aynen geri döndüler...
Adamın umursamaz tavrı karşısında Cervantes çok öfkelenmişti fakat kendine hakim olmayı bildi. Demekki Dragonfire tapınağı iyilik yapmaya çalışırken göz çıkaran inananlarla doluydu. Zamanın Tanrısı'nın müritlerine kervan yardımı için minnettardı fakat olayları çözmek için kullandıkları yöntemler... tartışmaya açıktı kutlu din savaşçıcı için...

Kılıcını silahsız esirlerine tehditkar bir şekilde tutarken onların hatalı bir hareketini izliyordu.
"Teşekkürler kardeşlerim, bundan sonrasını biz hallederiz. Yardımlarınız için kasaba size minnettardır."
Din savaşçısı çok ağır yaralanmış ve arka arkaya süren uzun bir kavgaya girmişti.
"Dinlenecek vaktim yok..." diye kendi kendine söylendi. Kervana başka saldıran yok gibiydi. Hayatta kalmış birilerini aradı gözleri.
"Artık güvendesiniz dostlarım! Esirleri bağlamak için bana ip ya da zincir getirebilecek birisi var mı?"

Cervantes bu sırada aklına iyileştirici dualarını getirdi... fakat başka yaralılar da olabilirdi. Ã?nce onlar iyileştirilmeliydi... şüpheci bakışları silahlarını atmış ve ellerini yukarı kaldırmış hırsızların üzerinde dolanıyordu halen, yine hatalı bir harekete kalkışıp kalkışmayacaklarını anlamak için delici bakışları hırsızların ruhlarındaki amacı anlamak için yoğunlaştı.
*Detect Evil: Herhangi bir saldırı girişimleri olup olmadığını anlamak için açık tutuyorum*
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Hırsızların bir kısmı esir düşüp bir kısmının öldüğünü görünce bir seçim yapma kararı aldı ya burda kalmaya devam edicekti yada varlığı öğrenilmeden bir an önce gidicekti.İki seçiminde tehlike oranları eşit gibiydi,Kervanın ne zaman hareket ediceği belirsizdi yaralanan ve ölen insanlar vardı belliki ilk önce onların icabına bakılıcaktı,Giydiği kırmızı pelerinin başlığını iyice önüne çekti.Gizlendiği kasaların arasından etrafı tekrar kolaçan etti.şimdilik kendisine tehdit oluşturucak bir şey yok gibiydi herkes kendi derdiyle uğraşıyordu.Yük arabasından yavaşça aşığıya indi.Tepeler bulunduğu yere yakın gibiydi sırtını kamburlaştırarak bir solukta tepelere doğru gidiyordu,kendisine çarpan insanlara aldırış etmeden tepelere yürüdü.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Eldarin

Post by Eldarin »

Morien...

3 metrelik boyuyla(ki boynuzları hesaba katılırsa 3 metreyi aşıyordu Gergh in boyu)iri minotaur daha derin bir nefes aldı.bir tanrının seçilmişi olmak.hiçbir tanrının varlığından haberi yoktu.ne farkederdi ki, katliam yaratmak yeterdi ona.

Başını olur anlamda hafifçe öne eğdi,kıvrılmış kalın boynuzlarının uç kısımları büyük ihtimalle kurumuş kandan dolayı olmalı,kararmıştı,kendisi de çok pis kokuyordu zaten,ahır gibi ...

uzun aralıklarla inip kalkan göğsü öne doğru atıldı.şövalyeyle beraber tepelik sırtın ardına doğru yol aldılar...
Eldarin

Post by Eldarin »

Freya aynı şekilde tekrar selamını vererek atlılara sertçe bağırdı.

"Dostlarım!gidiyoruz,karargahımıza!"

Ardlarında koyu sarı toz bulutu bırakarak geldikleri gerideki tepeliklere doğru at sürdüler...

bu sırada calin düşmanının başına çöreklenmişti.nabzını yokladı.atıyordu,henüz ölmemişti.baygın olmalıydı.oren in adaletine teslim olmuş vaziyette diye düşündü elf kolcusu.

Cervantes in emriyle kervandan cılız bir adam kendi karavanının içine girdi,yeterli miktarda ip ve elma getirdi.

"Buyrun beyim,"dedi hayranlıkla parlak zırhının izlemekteydi.kılıçta gerçekten etkileyiciydi.eline mi sabitlenmişti ne?anlayamayan adam geriye doğru birkaç adım attı ,uzaktan izlemeyi tercih etti.

Bu sırada kervanın başını çeken karavan tamamiyle yağmalanmıştı,birçok karavanda durum benzer gibiydi.(%68 yağmalanmamış kısım,tekrar belirtiyorum).

Kervandakiler ölmüşlerinin ardından ağlıyorlar ,tanrılardan yardım istiyorlardı.Cervantes in yüreğine dokunmuştu bu olanlar.büyük yargıcın_Oren Battlechaser ın adaletiyle onları kutsamak istiyordu.
hırsızlardan hiçbir tepki gelmedi.hiçbiri ters bir hareket etmeyi denemediler.

Bu sırada daha önce uzak tepeliklerde kendilerine yaklaştıklarını gördükleri 6 kişilik grup iyice yaklaşmışlardı.mızraklarını önlerinde tutuyorlardı.kervana doğru yaklaşmaya devam ettiler...
Locked