En çok zevk aldığınız oyun?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

1-Lineage 2
2-Guild Wars
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslında en çok zevk aldığım oyunu bilmiyorum hayatta en çokları seçmek zor benim için ama en çok zevk aldığım oyunlar var.

Heroes 3 ilk göz ağrımdı bilgisayarıma aldığım ilk oyun. Onda çok eğlenmiştim

Worms armegeddon da ikinci aldığım oyundu. Onu oynaması da çok zevkliydi özellikle arkadalarla birlikte.

Age of empires 2'yi multiplayer oynarken de çok eğlendiğimiz olmuştu. Genelde hardest bilgisayara karşı oynardık. Ã?ssye hazrlandığım sene moral kaynağım olmuştu. Başkalarına karşı oynamak için de iyi bi takımımız vardı. Çok fazka maç yapmaya fırsat bulamadık ama yenilgi de almamıştık o takımla.

Total anhilation diye bi oyun vardır. Bilenler bilir. Yakın zamanlarda çıkan supreme commander oyunu ve ondaki üniteler oldukça esinlenmeiş totalden. O zaman için çıkmasını mucize oalrak nitelendirdiğimiz bi oyundu. Stratejinin gerçekten önem kazandığı bi oyundu mesela yanında hafif araçlarla desteklemedikten sonra ağır ve yıkıcı üniteleriniz birer yem olaibliyordu.

Aonra Knights and merchants diye bi oyun vardı. Doğru stratejiyi kullanıp el kadar birlikle koca orduları dize getirebiliyordunuz.

Warcraft 3... Pek fazla dotacı sayılmam. Campaigni beni bu kadr tatmin eden nasir oyun vardır. Multiplayer oalrak da oynardık. Dediim gibi dota şeklinde değil bilgisayara karşı strateji. Ama esnek harita sistemi sayesinde internet kafelerde en çok oynanan oyunlardan biri oldu. Diğer haritalarıda güzel...

Hep strateji yazmışım. Strateji dışında

Diablo 2i özellikle arkadşlarla oynadığımız zmanalar.
Escape from monkey island
Neverwinter Nights
Fable da güzeldi

liste uzar gider
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

- the curse of monkey island
- sid meier's pirates
- warcraft 3 reign of chaos/the frozen throne
- battle for middle-earth
- we tabi WoW

bu arada efla iletiyi kaldırmamışsın :D :D

daha önce bunlardan üçünü yazmışım zaten :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yeni eklendi listeye.

"Rise of the Argonauts"

Mükemmel bir oyun, tabiî ki benim gibi bir Liquid Entertainment hayranı için bile harika :D Özellikle başkahramanı, daha önce oynadığım (ve bitirdiğim) Battle Realms adındaki oyunun başkahramanını seslendiren adamın seslendirmesi zaten beni oyuna en başında bağlamıştı.

"Every warrior has a name, and they will all die for you"
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Warcraft III > Frozen Throne > DotA

Age of Empires II

Diablo 2 (ne yazıkki Diablo 1'i bi türlü oynayamadım acınası bi durum :/)

Gothic I > Gothic II (3 üde en kısa zamanda oynamayı istiorum)

Fable I (2 yi oynamadım) ama cok kısa gelmişti oyunu hem kötü hem iyi olarak bitirdim.

Dungeon Siege I (süperdir) > Dungeon Siege II (I kadar olmasada eglencelidir bitmek bilmez)

Thief I > Thief II > Thief III (yine her bir oyunu mükemmeldir süperdir fevkaladedir.

Redguard (dı sanırım) cok cok eskiden oynamıstım.Belki ismi farklıdır fakat süperdi oyun ya süper :]

Final Fantasy (I - II - III - IV - V - VI) "En sevdigim seri" Playstation oyunları yada Bilgisayar oyunlarından bahsetmiorum direk olarak Gameboy Advance - Nes - Snes Emulatorlerinden bahsediorum ki hayatımda en keyifd aldıgım en mükemmel oyunlardır kendileri.

Megaman X Serisi bi cok oyunu vardır (X1 - X2 - X3 . . . Uzar gider her biri yine mükemmeldir) (Zero' fenadır birde X4 de Iris vardır ki Asık olunası hatundur kendisi) Son Megaman X7 de AXL die bir karakter vardır ki gönlümü feth etmistir.

Bleach'in karsılıklı dövüsebilcegimiz bir PS2 oyunu var ayrıca kafalar güzelken manyak kapısmalar yapabildigimz bir oyundur kendisi Her daim toplu ev aktivitelerinde oynanabilir.

Yine emulator oyunlarından Fire Emblem serisinin her bir Emulator oyunu.

Emulator oyunları hastasıyım daha sayabilcegim sevdigim hastası oldugum ton oyun var tabiki ama . . .
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

team fortress 2
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Vallahi say say bitmez!

World of Warcraft
Team Fortress (daha 2'yi oynayamadım maalesef ama ilki de efsanedir icabında :P )
Sanitarium (sürekli hata verdiği için bitiremedim)
Bioshock (bunun için başlık açacağım yakında)
Star Wars: Jedi Knight serisi
Star Wars: Republic Commando
Star Wars: Knights of the Old Republic (bunun için de başlık açacağım)
Dead Space (bunu bitirirsem açmayı planlıyorum, zaten bioshocku beğenmiş biri muhtemelen bunu da beğenir)
Icewind Dale II
Baldur's Gate serisi
Sonunda "Total War" olan tüm oyunlar
Red Alert 2 (he-heyt)
Battlefield: Vietnam (üstteki arkadaşa katılıyorum: he-heyt)
Tom Clancly's Splintercell serisi
Tom Clancly's H.A.W.X.
Tom Clancly's Rainbow Six - Vegas 2
GTA: San Andreas
Üçüncüsü dışında (oynamadığımdan dolayı) bütün Call of Duty oyunları
Bomberman (özellikle iki kişi oynuyorsanız!)
Carmageddon 2
Worms Armageddon (ehe)
Walkie Tonky (en zevkli ama en kısa platform oyunu diyebilirim. En güzel kısmı yaptığımız her hareket müziğe katkı sağlıyor)
Broken Sword I-II-III (efsanevi adventure oyunlarındandır kendisi)
Little Fighter 2
Diablo 2
Mirror's Edge
Assassin's Creed
Gothic 3
The Elder Scrolls IV - Oblivion
Mafia
Half-Life I-II (ne günlerdi)
Company of Heroes
Warhammer - Dawn of War 40.000
Fallout

Aklıma ancak bu kadar geldi :P
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Bugünlerde yine wow'a sardım, blood mage bir mage karakteri açtım... 8)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

team fortress 2'den soğudum yahu, çok iyi sniper oynuyorum gerçekten de ardıardına durmaksızın 8 kafadan vurdum diye hemen hile yaptığımı iddia edip beni atıyorlar haritadan, sıkıldım artık bu durumdan...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

catboy wrote:team fortress 2'den soğudum yahu, çok iyi sniper oynuyorum gerçekten de ardıardına durmaksızın 8 kafadan vurdum diye hemen hile yaptığımı iddia edip beni atıyorlar haritadan, sıkıldım artık bu durumdan...
haha :D Ben de BattleField 2142'de öyleydim :D hele hele yere yatan kişilerin kafalarında delik açmayı çok seviyorum atılıyordum :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

bugünlerde flatout 2 oynuyorum, gothic 3 aldım ama edmond sayesinde bende oluşan bir önyargı sonucu hiç oynayasım gelmiyor... :D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya hocam ben beğenmedim diyorum, misalen ben yarış oyunlarını da sevmem at o Flatout'U (yanlış bilmiyorum değil mi? Flatout araba oynu :D )

Ha bir de Prototype mükemmel bir oyunmuş, yanlış anlamadıysam 18 gün var (bölüm demiyorum, gün olarak geçiyor, oyun arasında 18. günden bazı konuşmaları gösterip bizi heyecanlandırmaları çok zevkli :D ) ve ben bir haftadır (abartıyor muyum sanki) aralıksız oynamama rağmen daha 10. gündeyim, sürekli güçlenmeye çalışıyorum.Ã?yle işte :D

Prototype tavsiye ederim.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

şu anda oyun yok pcde başka napayım sims 3 mü oynayalım? zaten yarattığım gürhan öztürk karakterimle ölüm zamanı üçlemesini bastırıp best seller etmişim ve en büyük hayalim olan yazarlığı gerçekleştirmişim, artık sims 3 oynamamı gerektiren bir olay kalmadı... :D

gothic 3'de nedense gothic 2'deki tadı bulamadım, quest kısmında bile görev hakkında bilgi yazacağına diyaloglar yer alıyor ve bu da kafayı karıştırıyor, ondan beğenmedim.

prototype'ı istiyorum ben... :mad:
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Verdim gitti?!

Ben de Gothic 3'te keşke Fable'ı alsaydım dedim kendi kendime ama şu an oyun ala...

Fable aklıma girdi bak şimdi! Mutlaka almalıyım o oyunu, gittim parayı allahın Gotiğine verdim.

Ama önce Prototype'i bitirmeliyim.En zevk aldığım oyunlardan birisi diyebilirim, tavsiye ederim!

-Freddie Mercury
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

baldur's gate'in ilk oyununu tutu olayını ve tutu romance olayını yükleyerek kesinlikle oynayın, tamamiyle ayrı bir zevk. (bg2 ve bg 1 full install istiyor bg 2: tob'da lazım ama bg :totsc gerekmiyor, isterseniz onu da yükleyebiliyorsunuz ama)
Post Reply