Yeşeren Umutlar (Yorum)

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet; Huor, adımın elfçe karşılığı :) Ayrıca Huor kullanmadığım (gıllanmadığım yazıyordum az kala :D ) zamanlarda -ki pek sık olmaz-, Edmond kullanıyorum.

Edmond içimdeki hırsı

Huor ise duygusal yanımı ifade eder :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Alperen de yaşadığımız Dünya'daki seni anlatıyor her halde Edmond... : ) ) ) ) Değil mi vre kardesim....
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Alperen ikisinin karışımı oluyor.Genelde Edmond ruhu bana hakim fakat onu içime atıyorum, dışarıya Huor'u da göstermiyorum.Dışarıdan bakıldığında ben bir hiçim.Ancak iç dünyamı görmeyi başarabilenler benim kim olduğumu biliyorlar.3 yahut 4 arkadaşım var öyle, bir de FRPWORLD diyarı :D

Genelde (normalde değil) inanılmaz kavgacıyım.Birisi bana çattı mı, doğrudan dalarım, dayak yerim ya da atarım, önemli değil, kavgacıyımdır ama, fakat bana çatan da olmaz ki :S Bu benim EDMOND ruhum, belki de asıl ruhumdur.(BUNA SADİSTLİK DİYORLAR :D )

Fakat her zaman âşığımdır, halen âşığım, aşk acısı çekiyorum, fakat aşkın acısını bile seviyorum :) (BUNA MAZOşİSTLİK DİYORLAR :D )

İşte ikisini birden barındıran kişi de Alperen.(Gerçek adım benim :D )

Bir şey daha, gerçek adım olan Alperen'in açılımı:

Alp:Savaşçı demek.Edmond'u temsil ediyor.

Eren ise:Ermiş demek, âşık kişiler ve ozanlar için de kullanılabiliyor :D Huor'u temsil ediyor :)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ve aynı zamanda Alperen senin frpworld de oynattığın karakterlerden birisi... O zaman o karaktere de ikisini de yansıtıyorsun değil mi? ? ? : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aynen öyle :) Zaten dikkat ettiysen, oradaki Alperen, ozanlığının yanı sıra savaşçı bir kişi de :) Barış için savaşıyor ama orasını karıştırma :D

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Artık finale yaklaşıyoruz. Ben daha da uzatacaktım ama artık boşuna uzatmanın alemi yok herhalde. Safir sonsuzluğun ülkesinin yerini öğrenecek. Orda zaten dananın kuyruğu kopacak. İhanet, intikam, ölüm, savaş, dostluk... Tüm kavramlar anlamını yitirecek. Sadece tek bir gerçek olacak. O da hayatın ne olursa olsun devam edeceği. Kader asla bir kaç kişinin eline teslim edilmez. Hiç kimse geleceği değiştiremez. Olması gereken neyse olur.
Evet, final bölümü hakkında değişik fikirlerinizi bekliyorum. Yoksa hüzün ve mutluluğun bir arada olduğu muhteşem sahnelere doğuru yelken açacağız yakında... :) Yeşeren Umutlar enfes ve şaşırtıcı bölümleriyle frpworld'de...
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Savaşta bazı karakterler ölebilir, güvendiğiniz kişiler Esten'e yandaş olup çıkabilir... Elbette bir gnomdan bunu beklemezsiniz. Yani, evet 'hilekar' biri Lydronk ama bu kadar da olmaz. Belki de olur. Neden Thereon'a bu kadar yakın davrandı sizce? Sizi bilmem, ben Lydronk'un ömrünü kısaltıyorum, Lydronk'u anlata hikayeye de (Gnom Tepeleri) geleceği ekleyemeyebilirim. Yani, belki bir yüz yıl daha az yaşar. Yüz yıl dediğin nedir ki zaten!
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet artık bitirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Belki bunun devamı olur, aynı dünyada geçen yeni bir hikaye, yeni kişiler...Neden olmasın?
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Neden kimse artık yazmıyor öyküye ya? :(
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Catboy

Ben, dün ve önceki gün yoktum, giremedim.Dün tüm gün İstanbul'da gezideydim.Ã?nceki gün ise akşam 5'den 11:30'a kadar partideydim.11:30'da İstanbul için yola çıktım :) DÃ?NDÃ?M :D

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ölüm kapısı yok edildi. (Death Gate was destroyed by us.) Almancam olsa onu da yazacaktım :)
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Selam ezikler :D:D
Böyle yazıcaktım, deruya. Selena yı görünce kopuyom :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Selena'yı mı izliyorsun :D İzlemiyorsan da eğer, ben görünce kaçırıyorum gözlerimi, rüyalarıma giriyor :-o :-o :-o :-o :-o

Ayrıca, Se-Le-NA!

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Görmemek elde değilki :D
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Huor ile Teemieri arasında bir kapışma olacak. Sonra Elessar ve Gerrfer arasında. En sonunda Safirin rüyalarında gördüğü acı spnla akrşılaşacaksınız.Sadece bir tek şey sizi kurtarabilir: ölüme karşı meydan okuyabilecek onurlu bir insan. kim acaba? :)
Post Reply